• 9.376.783 stemmen

Geregisseerd door: Christopher Nielsen

Met onder meer: Kristopher Schau en Jan Sælid

Gesproken taal: Noors en Engels

Plot Slipp Jimmy Fri

Roy Arnie heeft maar één droom en dat is dat hij later ooit een eigen circus mag hebben. Dan ontdekken Roy Arnie en zijn drie debiele vrienden Odd, Gaz en Flea de olifant Jimmy, die in een circus werkt, maar elke dag drugs krijgt om goed te kunnen presteren. Als Jimmy op een dag dan ontsnapt uit het circus, besluiten Roy Arnie en zijn vrienden de olifant te gaan zoeken. Maar er zijn meer mensen die Jimmy willen. Zo zitten er onder andere ook een stel dierenactivisten en een groep jagers achter de bijzondere olifant aan.

Roy Arnie (stemrol)

HudMaSpecs (stemrol)

Eddie (stemrol)

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Leuke film. Helaas waren de special effects soms wat matig.

Maar daarintegen Is dit echt leuk ookal was het verhaal weer eens wat doorsnee.

3.0***

avatar van Fortune

Fortune

Eindelijk!

Een animatie die niet bedoelt is voor kleine kinderen en waar volwassenen ook een glimlach bij kunnen laten.

Fijne animatie die mij de hele speelduur heeft kunnen vermaken.

De film was niet bedoeld om als mooiste animatie film bestempeld te worden maar om het verhaal.

Geschreven door Simon pegg en een stem ingesproken door hem.

Zeker een aanrader.

avatar van ibendb

ibendb

Neen, niet goed.

Free Jimmy is een slechte animatiefilm. De animatiestijl is lelijk, het verhaal is (ondanks de korte speelduur) veel te lang en zelf Simon Pegg was niet amusant. En daar moet je al heel wat voor doen. De personages waren een voor een niet leuk of sympathiek. En de britse stemmen vond ik ook niet al te leuk. 2*