• 9.371.622 stemmen

Geregisseerd door: Larry Clark

Met onder meer: Andrew Keegan, Tiffany Limos en Tara Subkoff

Plot Teenage Caveman

"The future sucks."

In een post-apocalyptische wereld leeft een groep mensen in een grot. Eén van hen heeft zichzelf uitgeroepen tot een soort goddelijke leider. Deze leider is de enige die seksueel contact mag hebben. Als één van de stamleden daartegen in opstand komt, wordt de goddelijke leider vermoord door zijn zoon en moet hij samen met een aantal medestanders vluchten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

streeter

Dit is mijn minst-favoriete Larry Clark film. Toch is het het zien waard - niet iedereen kan een sci-fi versie van Kids maken.

Diesel

Nog eentje die de MST3K behandeling heeft gehad.

[edit: niet dus]

avatar van starbright boy

Bedoel je niet de film met dezelfde naam uit 1958 waar deze film losjes op gebaseerd is. link

Deze lijkt me veel te recent voor MST3K.

streeter

Juist. Deze film was ook gemaakt nadat MST3K al een poos van de buis was.

starbright boy schreef:

Ja, die bedoelde ik.

streeter schreef:

Juist. Deze film was ook gemaakt nadat MST3K al een poos van de buis was.

MST3K is pas een tijdje geleden voor altijd uit de lucht gehaald.

On 31 January 2004, The Sci-Fi Channel aired "The Screaming Skull" as the last episode of Mystery Science Theater 3000 to air on TV.

Bron

streeter

Yep. Aan de ene kant is dat erg jammer, maar aan de andere kant - sci-fi channel liet alleen maar een kleine selectie van MST3K afleveringen zien, en die herhaalde ze steeds.

De show is in 1999 opgehouden.

avatar van Macmanus

Macmanus

Een niet al te serieuze Clark film.

Sci-Fi versie van kids is niet helemaal waar, Clark wil hier weliswaar weer een verhaal vertellen over seks en teenagers, maar hij brengt het wel een stuk minder serieus dan in zijn andere films.

Er zitten een paar aardige stukjes in en het kijkt aardig weg, maar meer dan een aardig B-filmpje word het nooit.

avatar van jasha

jasha

Niet gezien maar ziet er echt afschuwelijk uit

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Afschuwelijke film. Slaat helemaal nergens op. 2 *, omdat het een film is van Clark en die heeft betere films gemaakt....

avatar van Shunshine

Shunshine

Mooie film.

Ik hou van Larry Clark zijn films enkel diene : W.a.s.s.u.p.

R.o.c.k.e.r.s. was het bekijken niet waard diene uit 2006 dus.

avatar van newG

newG

Redelijke film was dit. Het geheel is mooi vorm gegeven, het matig acteren stoorde me niet echt (vooral die caveman dude, zalig om hem bezig te zien). De effecten waren duidelijk een veredeld B computerwerk, maar toch zagen ze er af en toe zwaar cool uit. Jammer dat er niet wat meer uitwerking in de film zat, want ik zit toch nog wel met vragen...

avatar van D-ark

D-ark

Mah ja, ik mis echt de b-film feel erbij. Wat achterblijft is een zwaar matige m3tk achtige film.

avatar van dominion

dominion

Geniale Poster

avatar van PEN15

PEN15

Nou dat kun je wel zeggen, ja. En wat een overtuigende tagline.

avatar van eavymetal

eavymetal

Laat maar zitten.

avatar van thegoodfella

thegoodfella

Na het geweldige Kids. Het leuke Ken Park en het matige Another day in paradise is dit de 4e Larry Clark film die ik zie.

Ik wilde deze film na het zien nog 1* geven omdat ik Clark een hele leuk, unieke regisseur vindt, maar deze film verdient echt maar 0.5* omdat het niet lager kan.

avatar van morpheus2000

morpheus2000

thegoodfella schreef:

Wat een draak van een film. Een van de slechtste films die ik ooit heb gezien. De beelden, het script en de waardeloze oneliners deden mij aan een hele slechte B-softporno film denken. Alleen de reden waarom je naar porno kijkt werd hier niet verwezenlijkt.

Exact wat je hier neerzet....