• 9.370.282 stemmen

Moon Ching Sap Dai Huk Ying (1994)

Erotiek / Fantasy | 88 minuten

Genre: Erotiek / Fantasy

Alternatieve titels: A Chinese Torture Chamber Story / Mun Ching Sap Daai Huk Ying / 滿清十大酷刑 / 满清十大酷刑

Oorsprong: Hongkong

Geregisseerd door: Bosco Lam

Met onder meer: Ching Mai

Gesproken taal: Kantonees en Mandarijn

Plot Moon Ching Sap Dai Huk Ying

Op een landgoed woont een rijke prins die getrouwd is met een seksueel onverzadigbare prinses. De prins probeert van alles om haar te bevredigen, en zet zelfs allerlei inventieve erotische hulpstukken in. Niets kan echter haar lusten temperen. De prinses neemt daarom een geheime minnaar, maar deze komt op bizarre wijze om het leven. Het onschuldige kamermeisje wordt verdacht van deze moorden gearresteerd. Het meisje moet nu proberen haar onschuld te bewijzen.

Little Cabbage

Yang Ni-Mu / Yeung Naai Miu

Got Siu-Tai / Chiu Daai

Yang's sister

Judge Lau Shek-Tung

Judge of Supreme Court

Tja, wat hiervan te denken

Beetje bloot (weinig erotiek), nogal wat torture, typisch 'court house' verhaaltje en nog wat humor in de mix. Geen echt goeie film, maar wel erg onderhoudend en soms erg grappig (vooral die nanny dan). Raar verhaal, quircky scenes, afgewisseld met redelijk pijnlijke torture scenes, maar het wordt nooit goor of serieus eigenlijk.

Tja, wat hiervan te denken, ik weet het eigenlijk niet. Er zit in ieder geval één gedenkwaardige scene in (de kung-fu seks), de rest was niet super maar wel lollig.

2.5* je dan maar. Geinig een keer gezien te hebben, één memorabele scene, de rest is een beetje overbodig, filmisch niet geweldig maar onderhoudend.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Het begint met een paar torture-momenten, maar nergens wordt het schokkend. Op die nagelmartelingen na dan... De een wil pijn; de ander vergiffenis. De een wil grotere tieten; de ander een grotere pik.

De film kent van die geforceerd grappige momenten die afgrijzen wekken. De dialogen en het acteerwerk zijn tenenkrommend. En dan die muziek... vreselijk! Op een gegeven moment ga je ook andere dingen doen en verlang je naar de aftiteling.

Aan de andere kant zitten er ook momenten in die te hilarisch voor woorden zijn, zoals vliegende kungfuseks!!! Dat was wel lachen, maar de rest... oef, wat een lange zit.

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

Euh , wat moet je hier nu van denken. Vond het allemaal nogal flauw. Het aantal keren dat de beschuldigden riepen dat ze erin geluisd zijn, is niet te tellen. Nee, soft erotische Chinese SM films zijn echt niet aan mij besteed. Zelfs al zien de Chinese dames er bekoorlijk uit.

avatar van Woland

Woland

Raar filmpje, soms op een positieve manier, maar ook net zo vaak niet. Het begint met een aantal historische martelscenes, maar vliegt daarna hele andere kanten op. Vaak ook op een hele warrige manier, een samenhangend plot stond niet hoog op de agenda. Zoals de titel suggereert komt er zeer wel wat marteling en bloed bij kijken, maar om eerlijk te zijn, niet zoveel. We zien ook een hoop softporno, martial arts, en een hoop kluchtige slapstick-humor. En vaak in combinatie, wat ook een aantal memorable scenes oplevert zoals de kung-fu kamasutra sessie. Niet heel goed, maar gelukkig ook niet heel saai.