• 9.377.473 stemmen

Geregisseerd door: Kazuo Komizu

Met onder meer: Saeko Kizuki, Naomi Hagio en Megumi Kawashima

Gesproken taal: Japans

Plot Shôjo no Harawata

"It will tear your insides out!"

Na een photoshoot gaan een paar modellen samen met enkele mannelijke collega's naar een verlaten huis. De mannen zijn van plan de modellen seksueel te misbruiken, maar een groot geschapen mutant gooit roet in het eten.

bioscoopzaal

Mijn god, wat is dit nu weer? Doet me denken aan The Ebola Syndrome ... en het zal zonder twijfel minstens even ziek zijn

JayLunar

Ja, ik dacht Bioscoopzaal zal deze wel waarderen, dus ff toevoegen

Maar 'ziek' is niet helemaal het juiste woord. Ik vind de film meer nasty eigenlijk. Of komt dat op hetzelfde neer

Anyway, ik vond deze best wel op een softporno-versie van Evil Dead lijken. Zeg maar Evil Dead Jess Franco/Deodato-style ..wel slechte film though, vandaar de 2*

bioscoopzaal

Brr, klinkt ranzig ... nou misschien dat Jan Verheyen hem ooit nog eens uitzendt in FilmNight Special ofzo ...

bioscoopzaal

Trouwens, ik zag dat de regisseur nog zo'n film had gemaakt ... weet je zeker dat het niet dezelfe is, maar met een andere titel?

JayLunar

Ik heb ze allebei naast me liggen, dus ik kan je vertellen dat het 2 verschillende films zijn. Guts of a Beauty wordt ook wel Guts of a Virgin 2 genoemd. Er is ook nog een deel 3, die ook bekend staat als Rusted Body. Meer info hier

bioscoopzaal

Ahaa, het zijn van die Japan-shock dingen. Dan verbaast het me ook niet, ze maken daar tientallen van die dingen per jaar, geloof ik. Zijn ze trouwens allemaal zo slecht, of zit er soms ook wel wat leuks tussen?

JayLunar

Ik heb niet zoveel gezien, maar de meeste zijn volgens mij inderdaad slecht. Evil Dead Trap schijnt wel goed te zijn, en ik hoorde van iemand dat Men Behind the Sun de ziekste film ooit is. Er zitten ook nog diverse snuff-achtige films tussen voor de liefhebber Zelf heb ik o.a. nog Wet and Rope en Naked Blood liggen, die volgens mij ook wel de moeite waard zijn

Ohja, en Fudoh van Takashi Miike is echt geweldig!! (maar die valt niet volledig onder shock eigenlijk)

avatar van Hemdale

Hemdale

De masturbatie scene is wel erg leuk maar voor de rest vind ik het een erg slechte film die nergens over gaat...

avatar van Kobayashi

Kobayashi

Is deze ook bekend onder Entrails of a Virgin of is dat nog een andere film ?

avatar van otherfool

otherfool

Nee, da's dezelfde.

Echt een bizar filmpje dit. Het swamp thing dat opduikelt is werkelijk te hilarisch voor woorden, maar er zitten ook erg zieke scenes tussen.

2* dan maar.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Gisteren eens meegenomen van de videotheek. Nu snel ook maar eens op dvd zoeken, zodat ik hem kan kopen. Ik moet hem wel nog kijken trouwens.

avatar van Zandadder

Zandadder

Kobayashi schreef:

Is deze ook bekend onder Entrails of a Virgin of is dat nog een andere film ?

Dat is deel 1

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Nee, niet mijn ding. Ook helemaal niet nasty en weet zijn reputatie bij lange na niet waar te maken. In een film van een D'Amato of Franco kan ik softcore seks met horror zeker waarderen, maar hier is het mij toch saai neergezet. Buiten dat zijn de horror elementen ook niet echt rijkelijk aanwezig.

Jammer, want ik had er meer van verwacht.

avatar van dominion

dominion

Is dit nou het vervolg van Guts of a Beauty of is dit het eerste deel ?

avatar van Zandadder

Zandadder

dominion schreef:

Is dit nou het vervolg van Guts of a Beauty of is dit het eerste deel ?

Dit is het eerste deel. Deel 3 is ook best goed, maar staat nog niet op MM. Guts of a virgin 3 'Rusted Body'

avatar van dominion

dominion

Is dat een nieuw deel of ook een erg oud filmpje.

avatar van Reinbo

Is dit een beetje te volgen zonder subs. Er staat namelijk ergens een laserdisc van te koop en enkel het hoesontwerp is de prijs al waard.

avatar van joolstein

joolstein

Japanse sexploitation film die zowel letterlijk als figuurlijk niets om het lijf heeft. Qua verhaal gebeurd er maar bar weinig in deze film. Het verhaal is simpel: Zes mensen, drie vrouwen en drie mannen van een fotoreportage-crew komen terecht in de verlaten huis. Er verschijnt een met modder ingesmeerde man en begint de mensen te vermoorden. Nu schijnt de film een vermeende reputatie te hebben dat het een waar gore-feest zal zijn, maar dat maakt het niet waar. Sterker de focus van de film lig niet bij gore maar bij soft-core seks-scenes. En doordat de vrouwen voor het grootste gedeelte worden misbruikt zijn die ook niet erg erotisch. Het begint al slecht met erbarmelijke dubieuze aan een schakeling van shots. De editing wordt later wel iets beter maar voor de rest blijft het beroerd. De kills zijn alle waardeloos en er is een semi-naakte-worstel-wedstrijd die totaal nergens op sloeg. De enige scene die enigszins degelijk was, is een scene waarbij een vrouw zich eerst bevredigd met een afgerukte arm en iets later door de moordenaar wordt vermoord doordat haar baarmoeder er wordt uitgetrokken. Dat is te mager om ook maar van een goede Japanse trash-film te spreken.