Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Rob Green
Met onder meer: Jason Flemyng, Christopher Fairbank en Jack Davenport
Gesproken taal: Engels en Duits
Plot The Bunker
"Beyond War. Beyond Hell. Beyond the Grave."
Zeven Duitse soldaten zijn ingesloten in één bunker gedurende de Tweede Wereldoorlog. Snel voelen ze zich omsingeld door de vijand. Wanneer ze horen over een tunnelsysteem onder de bunker en de mythische gebeurtenissen die daar plaats hebben gevonden, beginnen ze door te draaien.
Cpl. Baumann
LCpl. Ebert
Pfc. Franke
Pvt. Engels
MFEO
Ja hij is zeker te koop bij Play.com en Ro-Direct (Ro-Disc)
Aleen niet Nederlands ondertiteld!
streeter
Ik heb de Duitse DVD gehuurd. Er zit Engels 5.1 op, en je kunt het met of zonder Duitse en Engelse ondertiteling bekijken.
De GeuS
Toen ik direct bij de start van de film duitsers met engelse/ierse/schotse accenten hoorde beloofde dat al niet veel goeds.
valt verder weinig over te zeggen; acteerwerk matig, zeer belabbert verhaal, ongelovelijk low budget effecten; 2 sterren....
SSeagal
Goede sfeer neergezet in deze film, beroerd is echter het feit dat de duitsers engels spreken, met een engels accent, neemt veel realisme weg. Verder moet je niet teveel verwachten van het "horror"gedeelte. Aardig voor een keertje te kijken. **1/2
damon
Klinkt zoals deathwatch
Axel Kouderdijk
Hij is overigens sinds 14 juli te huur in Nederland. HOM heeft 'm hier uitgebracht.
AK
Consurgo
Jammer van het Engels van de Duitsers en jammer dat het soms wat onduidelijk was...
ook het einde vond ik wat verwarrend dat hij nog 1 flashback krijgt, zijn mes in het zand steekt en dan wegloopt en daarvoor had gezegd dat hij er niet zo makkelijk vanaf kwam...de betekenis/symboliek hiervan.....weet iemand daar wat meer over?
Maar de sfeer en de paniek/verwarring die naar voren komt vond ik wel goed gedaan.
Al met al gewoon wel een vermakelijke thriller.
Webby
Ik vond deze film erg low-budget overkomen... het en plot was wat vergezocht.
Lazarus
deze film was na 15 minuten al verpest door alleen maar brits pratende duitsers
Icer
Vreemde film. Duiters die Engels praten ( 'hello chaps') vind ik persoonlijk altijd erg storend. 1,5 ster.
nirvana
leek idd veel op deathwatch. Op zich vond ik hem toch niet slecht maar wel dikke blunder dat de duitsers engels praten, de spanning zat er toch wel in maar echt veel gebeurde er nu ook weer niet. Lijkt of ik ergens zat op te wachten maar het is nooit gekomen, ook is het einde me ook niet helemaal duidelijk, als ik eerlijk moet zijn.....veel snap ik niet van wie of wat er nu precies in de tunnels zat... Ben ik de enige of ben ik echt zo dom?? Toch nog 3 sterren voor het scary sfeertje en de niet slechte acteerprestaties.
Bobje
ik vond m zeer vermakelijk, tja jammer van dat engels maar heb me er niet echt aan gestoord verder. en je bent niet de enige nirvana ik vond t ook een beetje vaag allemaal.
en dat einde sloeg ook niet echt op de rest van de film, beetje wazig.
toch krijgt ie 3 sterren van me
nirvana
heb hem over het laatst nog eens bekeken en ik snap het nog steeds niet helemaal....blijkbaar heeft bobje er ook wat problemen mee, gelukkig maar want ik begon al te denken dat het aan mij lag -:)
Johnlo
Hahahaha, ik moest echt lachen om deze film.....
Hier zit totaal geen verhaal en dan ook nog duitsers die engels spreken........
Hij komt bij mij in de "b-film lade''.
nirvana
Film nog maar eens bekeken met de hoop er iets van te verstaan maar tevergeefs, heb dan ook mijn stem verlaagd van 3 naar 2 sterren. Als je na drie maal herbekijken een film nog steeds niet snapt dan is het gewoon een slechte film! Het acteren valt allemaal nog wel goed mee maar zoals Johnlo zegt, hier zit geen verhaal in deze film. Niet kopen dus!
serge tettinck
uitermate zwakke film.Alleen de decors vond ik bevredigend. Misschien kon men de gealieerden duits laten praten. Maar ja die komen niet aan het woord. Gelukkig duurt hij niet lang. kwotering 1 enkel en alleen voor de decors
WB
Een vage film, maar wel goed! Met zo'n low-budget issie wel goed uitgewerkt! Zeer spannende film! Jammer dat ze Engels praten ja, maar ach, daar kijk je over heen!
Gewoon errug vermakelijk...
Tjako
Afgezien van de proper English sprekende Duitsers vond ik het een naargeestige film. Vooral die oude soldaat kon overtuigend en beklemmend vertellen. Toch nog wel 3 sterren zeker gezien het budget.
BonJovi
zwakke film!!! cliche om te zeggen...maar toen ik hoorde dat de Duitsers Engels spraken vond ik het al minder. Verder is het een beetje een vage film en het acteer werk vind ik ook niet super.
aardig om een keertje te zien maar absoluut geen topper!! 2*
Dead01
- 1977 stemmen
Vond dat de film nog wat mee viel,het is niet een klasse film maar alles bijeen is het toch is kijken waard.Het is zoals de meeste hier zeggen neig spijtig dat de duitsers geen duits prate en dan zeker als je daar zo een bord ziet staat dat dan wel in het duits is.
Alles te samen goed voor 3 sterren
lubbe
Wat een zwakke film en dan heb ik het nog niet eens over die moffen die engels spreken!
fotofreak
Het is dan wel een low-budget film; de sfeer komt goed beklemmend over en blijft ook op een bepaalde manier boeien.
3,5 ster

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'