• 9.374.902 stemmen

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)

Komedie / Misdaad | 83 minuten

Releasedatum: 5 mei 1994

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Naked Gun 33 1/3: The Final Insult

"Mostly All New Jokes."

Frank Drebin wordt uit zijn pensioen gehaald om undercover te gaan in een gevangenis. Daar moet hij uitzoeken wat de terrorist Rocco gepland heeft voor wanneer hij ontsnapt. Frank's vrouw Jane wil ondertussen graag een baby, wat Frank's problemen vergroot. Een grote hoeveelheid sterren worden tijdens de Oscar-uitreiking door Frank vernederd terwijl hij Rocco probeert te pakken.

avatar van Jordy

Jordy

Minder leuk dan deel één, maar ongeveer even leuk als deel twee. Paar erg grappige momenten, maar ook wat mindere stukken als ik het me goed herinner. 2 en een halve ster.

avatar van Obiwannes

Obiwannes

NEE geen derde... twee waren nog niet genoeg. Zielig hoor.

avatar van Blindfold

Blindfold

Op de één of andere manier vond ik deze toch een stuk minder dan de eerste 2, terwijl er volgens mij toch hetzelfde soort humor in zit.

avatar van Eva

Eva

Zie geen verschil tussen 1, 2, 3 en nauwelijks met de Police Squad-serie.

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

HAHAHAHA, ik heb echt doodgelachen, dus NIET !

Tenenkrommend.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Weinig verschil met vorige delen, meer van hetzelfde. Ik had een deel eigenlijk wel voldoende gevonden denk ik. 2,5 sterren.

avatar van tom

tom

De eerste die ik van de serie zag en vond em nog wel grappig, maar wel heel flauw natuurlijk. 2.5*

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Haalt het niet bij deel I, maar toch wel ietsje beter dan deel II1/2

avatar van sydney

sydney

Wel aardig. Zitten leuke grappen in. Maar na deze hebben we alle grappen geloof ik wel gehad. Als er ooit plannen zijn voor een vierde dan is dat een slecht plan.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Volgens mij waren er een hele tijd geleden plannen voor een vierde deel. Ik meen me ook te herinneren dat de titel dat 144 (een gros) zou worden... Verder nooit meer iets van gehoord.

avatar van FisherKing

FisherKing

Hij is leuker dan de huidige

wat er bij deze films op de achtergrond gebeurt vind ik vaak het leukst

avatar van mazdalfa

mazdalfa

Flying High! (Airplane) zette ooit een nieuwe trend in gang. Maar al snel bleek de houdbaarheid van dit soort humor erg beperkt te zijn. Maar dat bleek de gemiddelde Hollywood producent volslagen te ontgaan.

33 1/3 Is wat mij betreft dan ook een volslagen overbodige film. Verspilling van celluloid en mijn tijd.

avatar van Hemdale

Hemdale

Naked Gun blijft zelfs bij deel 3 nog leuk!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Voor mij het bewijs dat niet alle herhalingsoefeningen slecht zijn. De derde Naked Gun is opnieuw meer van hetzelfde, maar desondanks nog steeds bijzonder geestig. Droogkloot Nielsen in een film vol heerlijke flauwekul en gortdroge dialogen, dat bovenal geen moment weet te vervelen. Wat mij betreft komt er nog een deel.

3,5 sterren.

avatar van gotti

Ik zag net weer een stukje (en kwam er zo achter dat ik deze in het verleden ook al eens gezien heb), maar het is met te melige en flauwe onderbroekenlol.

avatar van AHWA

AHWA

Cigarette?

- Yes I know.

avatar van rzasa

rzasa

Ober: -Meneer van Oekel! Telefoon!

Sjef: -Inderdaad, dat is een telefoon. En dit is een tafel, hier de stoel. En daar, een lamp.

avatar van Mischa

Mischa

Of Leslie Nielsen in Airport:

"Surely, you can't be serious!"

-I am serious, and don't call me Shirley!"

avatar van John Doe

John Doe

Als ik de 3 delen apart bekijk is dit het beste deel, ziekste grappen en daarom voor mij de meligste.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

(Bij de ingang van de Oscar-uitreikingen)

"Your invitation sir?"

"I'm detective Frank Drebin, Police Squad"

"Yeah, and I'm Robert De Niro"

"Mr. De Niro, I've got to get inside"

Classic

avatar van Chainsaw

Chainsaw

- You might end up dead!

- "You might end up dead" is my middle name.

- What about Jane?

- I don't know her middle name.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Ed: "We heard about you and Jane"

Fran: "Jane, Jane. That name will always remind me of her"

Zo kunnen we nog wel even doorgaan he! Heerlijk, ik wil meteen die film weer zien!

avatar van De GeuS

De GeuS

na het iets minder geslaagde 2de deel is het weer ouderwetse droge, ultraflauwe humor; vooral bij oscaruitreiking lag ik vaak dubbel van het lachen; verhoogd naar 4 sterren....

avatar van FisherKing

FisherKing

Ben best wel fan van de hele serie

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Was dit die film waarbij Nielsen, Kennedy en Simpson oude herinneringen ophalen en Simpson met een giga-afro door de deur komt?

Zie je eerst Nielsen met zijn matje, Kennedy met een krullenbol en dan... Meesterlijk.

avatar van V

V

Captain Pervert schreef:

Met passen en meten lukt het hem uiteindelijk Of dat dit deel is durf ik niet te zeggen, maar volgens mij wel!!

avatar van De GeuS

De GeuS

Captain Pervert schreef:

avatar van alexis

alexis

blijf steengoed the naked gun serie

***1/2