Genre: Komedie / Misdaad
Releasedatum: 5 mei 1994
Bekijk via SkyShowtime
Plot Naked Gun 33 1/3: The Final Insult
"Mostly All New Jokes."
Frank Drebin wordt uit zijn pensioen gehaald om undercover te gaan in een gevangenis. Daar moet hij uitzoeken wat de terrorist Rocco gepland heeft voor wanneer hij ontsnapt. Frank's vrouw Jane wil ondertussen graag een baby, wat Frank's problemen vergroot. Een grote hoeveelheid sterren worden tijdens de Oscar-uitreiking door Frank vernederd terwijl hij Rocco probeert te pakken.
Lt. Frank Drebin
Dr. Roberts
Carjacker
Corridor Guard
Phoenix
Inderdaad weer flink gelachen. 2,5 ster is toch wat weinig, maken we lekker 3 van. Vooral die onderzoeker bij de politie (anatoom-patholoog oid?) was weer geniaal
MarkFish
Zeker veel gelachen, vooral aan 't einde. Dat is hilarisch. Deel twee is wel leuker, maar ze zijn alle drie grappig. 3 *
djelle
Minste van de 3. Maar toch weer heel veel gelachen met de geniale humor. (3,5)
nickvanzutphen
ik vind de naked gun serie echt top , jammer dat er maar weinig van dit soort films gemaakt word
lizard
leuke film maar een stuk minder dan deel 1 en 2 een 2,5
JoeCabot
Heb gisteren na The Straight Story nog eens naar het einde hiervan gekeken, ik heb in dagen niet meer zo gelachen! Sorry voor de liefhebbers van serieuze cinema maar ik verhoog m'n stem naar 4 sterren!
Pieter Montana
Ik vind vooral het beginstukje in het ziekenhuis om je dood te lachen.
"Yes, when he comes over we like to go out in the backyard and throw it around for a while. "
Toen lag ik echt strijk.
dave
elke keer weer!
elke keer weer lig je op je rug van het lachen!
leslie, you rock! 3.5*
luuk1988
hiliarisch hoe die babys van het trapje rollen!
dit soort humor bevalt me echt heel erg
3.5 *
op een gegeven moment zegt de partner van frank dat hij geen kind wil zegt frank ja ik wilde die knappe 18 jarige koreaanse adopteren!
Anakin01
Slechter dan de vorige films. (Slechtste van de trilogie dus)
Slechter plot, vind ik..
Slechtere acteerprestaties
Maar: Leslie Nilsen bljft wel lachen natuurlijk:p
Drs. DAJA
Leslie Nielson is toch ook één van de personificaties van wansmaak.
argus
Leslie Nielson is toch ook één van de personificaties van wansmaak.
Je moet van dit soort humor houden. Deel twee vond ik verreweg het minste van de drie. Deze viel heel erg mee, toch redelijk wat afgelachen : 4*.
JMK
Ik vind de films zelf een beetje saai, aangezien het altijd maar hetzelfde is, voor deze film 2 sterren, en omdat er toch soms nog wel wat valt te lachen, een 2.5.
BlueSword
vond hem best wel grappig en de grappen vliegen van de ene naar de ander, zaten wel een paar stukken in waar ik in een deuk lag.
misschien wel de zelfde grappen als de vorige delen (zoals mensen dat hier zeggen) maar ik heb die nog niet allemaal gezien dus ik kan het niet weten.
U-96
- 2081 stemmen
De zwakste van de drie. Heb nauwelijks kunnen lachen. Blijft ergens toch wel vermakelijk.
Vermakelijk weer.
Zeker na het toch wel mindere tweede deel. De grapjes zijn weer iets verser en de timing is weer wat beter. Verder valt er barweinig over deze film te zeggen. Terug op het niveau van de eerste film
Bekende elementen. Typische humor, amper plot, sketchmatig, Leslie Nielsen, lekker kort. Alles is aanwezig, het werkt weer. Verder stelt het uiteraard geen fuck voor.
D-ark
Zeer tegenvallend laaste deel. Geen leuke grappen en een veel te lange parodie op the great escape.
2,0
Knisper
Drie teveel? De meeste grappen waren blijkbaar al gemaakt. De orginaliteit is weg. Af en toe nog wel wat leuke grappen, maar het niveau van deel 1 en 2 wordt nooit bereikt. 2,5*
WB
3 sterren...
Blijven leuke films. Hersenloos vermaak en overal en wanneer je kijkt zie je iets grappigs gebeuren. Of op de voor- of achtergrond. Zo ook in de eerste 2 delen en de rest van de films van Nielsen...
Ps: Anna Nicole, R.I.P...
erkin17
de stukje dat hij een duif naaar buiten probeerde te gooien was grappig
Theatertje
Deze prent is beter dan zijn voorganger, maar ietsje slechter als het origineel. Toch vind ik de parodie in deze film de beste van de hele serie. Wat mij bijblijft zijn de gevangenisscènes. Hilarisch, gewoonweg! 3 sterren.
Thomas83
Deel 1 is leuk, deel 2 is wat minder, en deel 3 vind ik weer een stapje omlaag. Teveel grappen zijn gewoon niet echt leuk.
Omdat er een paar leuke filmparodiën in de film zitten, vooral in het gedeelte op het einde tijdens de Oscars, waar ook mooi met de Oscars zelfs wordt gespot, scoort de film voor mij nog wel een 2.5*.

The Naked Gun 2½: The Smell of Fear
1991

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
1988

Wees er snel bij: Netflix verwijdert 'The Naked Gun'-reeks aankomende januari

'The Naked Gun'-films nu op Netflix en remake met Liam Neeson deze zomer in de bioscoop

Remake van iconische cultfilm 'Naked Gun' vindt verrassende hoofdrolspeelster naast Liam Neeson

The Blues Brothers

Fearless
Drama, 1993

Nixon
Biografie / Drama, 1995
terroristundercoverpolitieslapstickparodiesexual humorspooflos angeles, californiëstate prisonacademy awards (oscars) good versus evilbased on tv series