De film is beter dan ik dacht dat hij was, maar het is ook alweer een tijd geleden. Het kan helpen als je eerst wat anders kijkt met Lohan, Freaky Friday of Labor pains. Maar ook in deze film acteert Lohan best weer goed, beter dan Megan Fox, die natuurlijk wel een ondankbare en onsympathieke rol mag spelen. Alison Pill die de vriendin speelt doet het ook aardig.
Lohan is wel weer leuk om te zien in deze film, en behalve een dramaqueen, is het ook een modepopje. Naast actrice is ze ook zangeres en model en dat is in deze film eigenlijk ook allemaal wel terug te zien.
Ik vind het alleen helemaal geen komedie, maar eerder een luchtig drama over een jonge meid die is verhuisd en daardoor in een nieuwe omgeving komt en ondertussen ook nog droomt van haar popidool. Het verhaal zelf is bijzonder gammel en flinterdun en dit maakt dat de film vaak de neiging heeft om te vast te lopen. Leuke gekke rollen van Carol Kane als dramalerares en Adam Garcia als Stu, de rockmuzikant.
Op sommige momenten wordt de film wel wat saai maar dat komt ook door het verhaal. Maar de gedeelten met Kane en Garcia zijn juist weer grappig. Het eerste halfuur is aardig, waarna het wat minder wordt. Maar het laatste gedeelte met de toneeluitvoering is erg leuk gedaan en deed me wat denken aan
Get over It (2001). Tussendoor zitten ook nog leuke dingen, zoals tijdens het rockconcert en de Marilyn Monroe-imitatie. Lindsay is echt goed hoor en grappig.
Deze film met Lohan is toch stukken beter dan Just my luck, maar dat kan misschien ook daaraan liggen, dat zoals ik al opmerkte het bij mij eerder als drama dan als komedie overkomt, waardoor serieuzer van opzet. Misschien deels een soort van "voor en over meiden onder elkaar" filmpje. Maar als Disneyfamiliefilm vind ik hem toch nog redelijk tot goed geslaagd. Ondanks wat kanttekeningen, toch vermakelijk. 4.0