Spartan (2004)
Gesproken taal: Engels, Russisch en Zweeds
Bekijk via Prime Video
Plot Spartan
"She's missing"
De geheim agent Robert Scott (Val Kilmer) en zijn collega Curtis (Derek Luke) krijgen de opdracht om de dochter van de president te bevrijden. Tijdens het onderzoek wordt duidelijk dat de ontvoering slechts deel is van een groter complot, met aanwijzingen die naar het Witte Huis zelf leiden.
Scott
Miller
Colonel Blane
Michael Blake
Sjoerd
Ziet er redelijk standaard uit, maar wie weet kan deze toch nog positief verrassen.
De GeuS
Hij speelde toch ook al een serieuze rol in zo'n (mini)serie, Dragnet of zo....?
Ik ben in elk geval blij dat mijn held weer een beetje in beeld komt.
supergalo
hee vette film, ik heb hem net gekeken ckers de moeite waard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jordy
Dit lijkt mij ook 'n verrassende goede film
Huh?? Als je het verwacht is het toch niet meer "verrassend goed"?
boogie
humms ik heb de eerste 30 minuten gekeken en ik had geen flauw id waar het over ging, kan zijn door het bezoek wat er doorheen zat te schreeuwen, maar goed ik denk dat ie het wel waard is om af te kijken
Thriller die maar niet op gang komt en verstrikt raakt in zijn eigen dialogen, film is nooit onderhoudend en al zeker nooit spannend een magere 4 dus 2 *
ToiBoy
Goeie film maar wel een nadenkertje, als je de film na 1x niet snapt of begrijpt kijk m dan nog een x. Goed verhaal en goed acteerwerk 4****
markpennings
Redelijke goede film, het einde is wat raar, en vind het raar dat de haar vader niet opgepakt is, ze hadden toch andere lijken gevonden met de juiste DNA, dat moet toch ook uitgezocht worden?
Rujar
het is eens wat anders.
Ik ben in elk geval blij dat mijn held weer een beetje in beeld komt.
Hij speelde ook behoorlijk serieus in The Bone Collector.
Sjoerd
That would be a "no"!, aardig verhaal opzich (niet geweldig), maar de film sterft door de ongelofelijk slechte en warrige vertelstijl van de regisseur. Zeer zeer matig 1,5*
kras van zwienen
Mij ook, het is gewoon een redelijke/matige film. 3* Is deze film eigenlijk in de bios geweest?
morpheus
Het einde roept meer vragen op dan het antwoord, er zitten in ieder geval behoorlijk wat losse eindjes aan deze redelijke thriller. Film weet de 1e helft als whodunnit redelijk uit de bus te komen maar zodra er meerdere complicaties optreden in het onnodige ingewikkelde plot wordt de film rommeliger en ontstaan er steeds meer losse eindjes. De film als geheel weet echter best te entertainen, er zijn veel slechtere films. Spartan is een heel redelijke middenmoter in zijn genre.
**1/2
tjp1994
komt rommelig op gang, maar wist mij toch wel te boeien. vooral het midden en het einde vond ik niet onaardig.
granite
Deze film leek uren te duren. Val kilmer doet weer erg zijn best, maar kan het verhaal toch echt niet redden
ThaHouse
Ik zie Val Kilmer toch nog steeds graag bezig, dus ben ook zeer benieuwd naar deze film
Tara
Ik vond dit beste een aardige film.
Aardig verhaal, aardig acteerwerk, ja ik vond dit wel een vermakelijke film
videoot
het was een leuke film alleen het einde was zwaar teleurstellend:@(nothing happened)
remorz
Inderdaad een onnodig ingewikkelde film, want waar gaat het nou eigenlijk over?
meisje wordt ontvoerd, haar dood is in scene gezet, held ontdekt het complot en redt haar Het verhaal in een notendop. De vertelwijze is dermate irritant dat het simpele uitgangspunt (dat meestal een lekker no-nonsense thrillertje oplevert) compleet overschaduwd wordt door vage dialogen, wanna-be plotwendingen en plat acteerwerk.
voelde me ook genaaid toen Val achter dat strandhuisje school voor de sniper; je ziet echt duidelijk dat daar een man, een persoon, een menselijk wezen wordt neergeschoten, maar nee hoor, een shot later is het toch een pop. Gaf mij het gevoel dat de makers de kijker vooral te slim af wilden zijn, iets wat eigenlijk voor de hele film opgaat. 2*
markiemark73
Dat met dat strand huisje viel mij ook op. Heb het daarna met vertraging gezien en ja hoor duidelijk gewoon een mens.

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen