• 9.373.477 stemmen

Met onder meer: Billy Blanks, Kenn Scott en Christine Taylor

Gesproken taal: Duits

Plot Showdown

"There is no other way"

Ken en Julie vinden elkaar leuk maar ze worden telkens lastig gevallen door de agressieve Tom, de vriend van Julie. Ken krijgt daarom karateles van de conciërge, een mysterieus figuur die zich Billy noemt.

avatar van Flipman

Flipman

Deze Film slaat echt helmaal nérgens op! Nooit spannend of zo! Ik gaf 'm net 'n één, maar 'n half is nog te veel. Weg met die zooi!!

En achttien plus?! 'n Kind van zes lácht hierom!!

avatar van moustafa

moustafa

Een leuke vermakelijke film die ik ook ergens in de jaren 90 gezien heb. hij was zeker geen 1 waard! het leuke aan de film is dat er ook een aantal bekende acteurs in zitten.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Billy "Losse flodders"

avatar van Beertje45

Beertje45

standaard knokfilmpje met een zwak plot, mooie gevechten komen amper aan bod. Ook Blanks laat niet veel zien. Wat is die Killpatrick een enge kloothommel.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

De zoveelste highschool knokfilm. Bevat weinig actie, heeft een vrij standaard verhaal inclusief de eveneens aanwezige love interest en met Billy Blanks een 'ietwat bekende(re)' naam. Helaas komt Blanks nauwelijks in actie en is de film mede dankzij de weinige actiescènes een stuk minder dan ik had gehoopt.

avatar van Lebarron

Lebarron

Een Karate Kid Rip off en niet zo'n beste ook. Billy Blanks speelt Billy, een ex cop turned janitor nadat hij een agressieve kerel per ongeluk heeft doodgeslagen. Hij ontfermt zich over een jongen Ken(Kenn Scott). Ken is the new kid in town en heeft gelijk de grote fout gemaakt door een gesprek met Julie (Christine Taylor) aan te knopen die het vriendinnetje van de lokale bully Tom (Ken McLeod)is. Tom is kickbokser en word getraind door Lee(Patrick Kilpatrick), de broer van de man die Billy's toedoen is omgekomen. Lee organiseert ook een illegaal vechttoernooi. De film is niet best en het verhaal totaal niet geloofwaardig en bovendien erg saai. De gevechten zijn vaak erg kort en de trainingsscenes zien er wat geïmproviseerd uit en er staat ook niet zo'n lekker opzwepend muziekje onder zoals bij vergelijkbare films. Blanks personage is wat flets maar dat komt vooral omdat hij te weinig mag laten zien waar hij goed in is. Kenn Scott weet ook niet echt te overtuigen omdat hij te weinig mag vechten want van zijn acteertalent hoeft hij het niet te hebben. Bovendien draagt hij bijna de gehele film een 3 maten te grote jas om zijn afgetrainde lijf te verbergen. Ken McLeod zet een kleurloze bully neer die totaal geen indruk maakt. Patrick Kilpatrick is in deze film dusdanig over the top dat hij vooral op je lachspieren werkt en Brion James liep er verloren bij in zijn rol als principal. Enkel Christine Taylor overtuigd een beetje als love interest en dat is toch erg magertjes voor een vechtfilm.