Domestic Disturbance (2001)
Geregisseerd door: Harold Becker
Met onder meer: John Travolta, Vince Vaughn en Steve Buscemi
Releasedatum: 16 mei 2002
Plot Domestic Disturbance
"He will do anything to protect his family."
Na de scheiding met Susan is Franks zoon Danny constant voor kleine delicten bij de politie te vinden. Wanneer Susan met Rick hertrouwt, duikt ineens Ray op, die zegt een oude vriend van Rick te zijn. Rick vertelt echter een heel ander verhaal. Als Ray plotseling verdwijnt beweert Danny dat Rick hem vermoord heeft. Susan denkt dat het weer één van zijn leugentjes is, maar Frank heeft zo zijn twijfels. Hij gaat op onderzoek uit en ontdekt dat Rick niet is wie hij lijkt.
Frank Morrison
Patty
Jason
Laurie
Leno
Het verhaal is matig en onorgineel. Desondanks vind ik het, ook na herziening, een prima film. De vertolkingen zijn uitstekend en de band tussen zoontje en pa komt heel goed over. Het einde is uiteraard voorspelbaar.
Goed gemaakt en niet te lang.
Turkeyloverz
Voorspelbaar filmpje, maar toch bijzonder wat spannende momenten. Vince doet het goed als slechterik, John Travolta was wel oke, dat joch acteerde wel erg slecht.
Heb wel genoten van de film.
us_raider
- 2034 berichten
Vaughn en Travolta vond ik ook niet best acteren. En daarnaast was het verhaal zo ongelooflijk voorspelbaar dat er totaal geen verrassings-element in zat, zelfs niet in scènes waar dat wel de bedoeling was, al kwam het in die scènes wel een klein beetje in de buurt van lichte spanning.
Dat het verhaal onverspelbaar is is 1 ding, maar dat het ook nog eens zo'n onorigineel verhaal is komt de film niet ten goede.
Maar ach, het was niet vervelend om naar te kijken. 2*
IcU
Twee van mijn favorieten acteurs in een matige thriller, die een beetje flauwtjes acteerden. Dat is een beetje jammer. Het verhaal was wel goed, de uitwerking wat minder. Er had veel meer gemaakt van kunnen worden. Er was een beetje spanning, wat de film overeind houd. Maar de film is niet slecht. Het aardige camera werk, de goede regie en de aardig spelende acteurs maken dit filmpje wel de moeite waard. Een klein tegenvallertje, die wel gezien mag worden. 3½*
MarkFish
Ach ja, doorsnee thriller, voorspelbaar, maar door de acteurs nog wel aardig om te zien. Vaughn en Buscemi zijn wel leuk. Travolta gaat wel, maar het is zeker niet één van zij beste rollen. Film komt beetje traag op gang, maar is op zich wel vermakelijk. Duurt precies lang genoeg (anderhalf uur).
jaspertje3
Natuurlijk heb je betere films gezien als deze. Al met al prima als tussendoortje, duurt gelukkig ook niet te lang. Buscemi leuke bijrol. Achja, wat moet ik er nog meer van zeggen... 3 sterren
BlueSword
geen slechte film, heb mij zeker vermaakt.
standaard verhaal met een goeie cast, acteerwerk was niet echt van wat je zegt ''wow'' maar gewoon.
opzich was de film heel erg voorspelbaar maar het bleef toch geboeid en ik vond de film zeker wel spannend.
het einde was alleen TE voorspelbaar, zag je al van verre aankomen helaas.
gewoon een leuke film voor tussendoor.
film_kaza
Heb sinds tijden geen film gezien. Deze was de eerste die ik toen ook ging kijken. Heb ook niet naar het gemiddelde gekeken want dan heb ik er geen verwachtingen van. Deze film vond ik avventoe zo spannend dat ik rechtop ging zitten. Humor, en voor het eerst dat ik John Travolta eens een goede rol vind spelen. Ook lekker orgineel verhaal. Alleen het begin was best saai. Gewoon het normale leven van iemand die gaat hertrouwen bla bla bla.
4 sterren.
*Joly*
Mag ik vragen wat er op het eind met die baby is gebeurd in de buik????
maurickcollege
Ik vond dit juist een goede film,, goede verhaallijn, en redelijke acteerprestaties 4*
Usual Suspect
Standaard film, die erg voorspelbaar is, en vol zit met cliche's.
De film bevat weinig spanning en word van de afgrond gered door de prima acteer prestaties van Travolta en Vaughn.
2**
nightbreed
Vermakelijk maar totaal niet speciaal.
Deze film zal geen blijvende indruk nalaten.
Cijfer: 2,5
Elementofone
Vermakelijk filmpje. Helemaal niet bijzonder, maar wel leuk. Goede rollen van Travolta, Vaugh en Buscemi. Aangezien er verder geen leuke film op is ga ik hem vanavond voor de derde keer kijken, dat is me wel drie sterren waard.
d.a.f.
Mag ik vragen wat er op het eind met die baby is gebeurd in de buik????
Die is "er niet meer" ...... Door de stress, zoals eerder in de film vermeld, is het kindje in de buik "overleden".
Materny
Voorspelbaar, maar desalniettemin vermakelijk in alle opzichten.
Barcel
Shit, ben vergeten om hem op te nemen!
Andere keer dan maar.
loer
Volstrekt onwaarrachtige film met slechte acteerprestaties van de hoofdrolspelers. Zonde van de tijd lijkt het, maar ik bleef toch tot het einde kijken
dus toch nog een 2*
dionj
Natuurlijk geen topfilm, maar het bekijken waard. Gelukkig duirt de film maar 90 minuten en het tempo is vrij hoog. Wat de film erg goed maakt ook de acteerprestaties valt niet te klagen
film88888
Hele goede thriller.
Verhaal sprak me het meest aan, en ook wel de cast.
Bij deze luisterde ik echt niet naar de negatieve comentaar van andere leden op deze site, en zoals ik verwachte was het toch een super goede thriller.
Het begin van de film had ook wel beetje suspence, en was wel spannend op een apart vlak.
Geen enkele scene heb ik mij verveeld. Ok de film is wel iets of wat voorspelbaar, maar vond hem daarom niet slecht.
Het einde zag ik gewoon heel goed aankomen, en was niet orgineel, maar kon er zeker mee door!
John Travolta, en Vince Vaughn spelen heel goed, en Steve Buscemi had idd een hele kleine rol, maar deed zijn acteerwerk weer super, zoals altijd.
Hele dikke 3,5 sterren.
Leuke verassende thriller.
Woutrr
Leuk om eens gezien te hebben
ik ergerde me wel hoe naïef die mensen soms zijn maarja,
anders zou er ook geen verhaal zijn!
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Erg voorspelbaar, maar heel erg leuk om naar te kijken. Er zaten enkele spannende stukken in en het werd nooit vervelend. Hem hem goed kunnen afkijken en zoals "De Mees" heb ik me niet verveeld.
Een matige, maar erg vermakelijke thriller.
3,5
niethie
Lang geleden dat ik hem zag maar ik kan me herrineren dat het ondanks het simpele- cliche verhaaltje prima te kijken viel allemaal.
desteven007
Deze film viel redelijk goed mee, hij was wel voorspelbaar.
De cast was mooi en het verhaal ook.
Melvin Udall
Nogal voorspelbaar en spanningsloze film, echter vond ik het gegeven van de gescheiden ouders en de foute stiefvader wel goed.
Jammer dat de uitwerking niet verrassend was.
Buscemi weet het geheel wat kleur te geven al is zijn rol vrij snel uitgespeeld.
De boomlange Vaughn loopt naast Travolta op een steiger en meet zeker 20 cm langer, enkele scenes later staan ze face 2 face.
Had graag Travolta op een bierkratje zien staan..... hahaha
Pim1993
Deze zag ik eventjes doordeweek en maar goed ook dat ik er niet echt voor ben ga zitten.
Het verhaal is niet origineel en zoals iedereen hier al zegt vrij voorspelbaar.
Deze doorsnee thriller is puur voor een beetje vermaak meer ook niet.
2,5 *
JDSsmetje
Geen originele maar toch vermakelijke film met goed acteerwerk. Goed voor 1 keer te bekijken.
bild
Clichématige en voorspelbare thriller die nooit echt spannend wordt en weinig weet te boeien. Het acteerwerk is dan wel weer goed maar deze film biedt echt te weinig.

The Game
Thriller, 1997