Genre: Actie / Horror
Geregisseerd door: Brett Leonard
Met onder meer: Jack Thompson, Steve Bastoni en Matthew Le Nevez
Plot Man-Thing
"The nature of fear"
In het plaatsje Bywater verdwijnen mensen op raadselachtige wijze en hun lijken worden later gevonden in het moeras. De nieuwe sheriff Kyle Williams onderzoekt de moorden, maar komt er al snel achter dat deze zaak ingewikkelder is dan hij dacht. Wat houdt zich schuil in het donkere, ondoordringbare moeras? Is het een seriemoordenaar of iets veel meer huiveringwekkend?
Sheriff Kyle Williams
Jake Schist
Steve Gerber
Wayne Thibadeaux
Hobbes
Als het verhaaltje hierboven klopt dan blijft er blijkbaar van het karakter niks over. Zowiezo raar dat ze hier een film van maken, een van de meest oninteressante marvel karakters die er zijn.
mrdig
Waanzinnig dom verhaal, kende het karakter niet overigens, maar het ziet er allemaal nog wel redelijk uit. En het deed me af en toe aan predator denken. En de openingsscene is top.
the rainking
Wat moet je hier nou van zeggen?
Treebeard on crack!
Slechte acteurs, slechte special effects, goedkope 'arty' shots, onlogisch en ongeloofwaardig verhaal en een monster dat je ongeveer een minuut ziet van de anderhalf uur dat de film duurt.
Het heeft niks met de comic te maken, dus voor de comicliefhebbers is dit geen aanrader.
Maar voor wie een keer goed wil lachen....
zo fout isie
Waardeloze Marvel-verfilming, vol slechte akteurs, belachelijke dialogen en beroerde special effects. De overdreven montage verveelt reeds na een paar minuten, net als de overheersende kleur groen. Erg saai bovendien.
as
Waarom ze Man-Thing uit de stal van Marvel halen voor een verfilming is me volledig duister. Het is één van de meest oninteressantsta personages die er is.
Leonard had beter moeten weten. Flutverhaaltje, walgelijke dialogen, slechte montage en idd beroerde special effects.
Avi Arad lijkt alles te willen uitmelken uit de Marvel stal. laat de man alsjeblieft met pensioen gaan. Vertrouwt is het allang niet meer.
Filmfanaat
Deze film ben ik nog zeker van plan te zien, volgens mij is hij zeker de moeite waard!
as
pimp-juice
ik heb hem vandaag gehuurt zal eens kijken of het iets is...
ik bedoel dat ik hem dalijk ga kijken gister 2 andere films gekeken mijn mening blijft nog een dagje langer uit
Altijdklagen
Whahahaha.. Na alle slechte verhalen moesten we de meest foute film van het moment ook maar eens gaan bekijken!!!
De openingsscene belooft nog heel wat blote tieten maar zakt daarna al snel in een oninteressant mistery die werkelijk nergens spannend kan worden.
Wel is alles verschrikkelijk dom, 'over the top', houterig
en groen!
Heb zeker gelachen met deze film, maar dat komt dus uit het vermakelijk commentaar van een setje melige gasten op een bank met wat bier erbij...
pimp-juice
hmmmmmmm iedereen vind deze film kut ik vond het ook geen goede film maar er zijn toch heel wat slechtere horror films..... ik vond het grafisch er nog mooi uitzien alle effecten.... en ik vond het personage er wel leuk uitzien.... zo slecht vond ik hem nog niet nadat ik dit allemaal had gelezen dacht ik echt dat ik de meest slechte film ooit had gehuurt maar als je dit bijvoorbeeld vergelijkt met een horror als vampires 3000 geef ik deze toch duidelijk een hoger punt..... maarja ik vind dat de beoordeling van degene die hier punten geven zowiezo toch vaak niet klopt als je de film gaat zien valt het zowiezo vaak mee...
REGENCY
2 sterren, en die zijn grotendeels te danken aan de dame in het bootje, in het begin van de film..
Maar algemeen is het een zeer slechte horror, af en toe gewoon lachwekkend..
the rainking
da's dan een ster per.....
???
Inssane
In het begin denk je van ja dit lijkt me wel wat, maar na 10 minuten was me aandacht al helemaal niet meer bij de film..
Heb er spijt van dat ik deze gehuurd heb. 1 punt voor de moeite
PEN15
Ik moet zeggen, het lijkt wel of we in de tijden van de amateurs van "idols" ook steeds meer amateurs in de films te zien krijgen. Ik stond elke keer op het punt om van agressie te gaan gillen dat ik het allemaal beter kon, al die rollen in mijn eentje. Zucht, wat een acteerprestaties. Die gasten zouden nog niet eens een dood lijk kunnen spelen in de slechtste misdaadfilm. Argh.
Nieke
Het boek is waarschijnlijk beter.
De film is slechts 1.5* waard, en beter in FFW te bekijken dan op reguliere snelheid.
U weze gewaarschuwd...
Waku
Het enige positieve wat ik kan vertellen over Man-Thing is dat hetgene wat zich afspeelt in het moeras sfeervol en uiterst sfeerbepalend gefilmd is.
De groenachtige kleuren en vele bomenen het moeras zelf geven een naargeestig sfeertje..
Maar dat was het dan ook.
Er wordt matig geacteerd. Het is allemaal erg voorspelbaar en het monster is eerder belachelijkmakend dan eng of afschrikwekkend.
Net geen voldoende in mijn ogen voor een geslaagde
griezel/horror film.
Rianneke_Dan
Belachelijke film.
Monster was nep, acteren was slecht en het was allemaal heel erg voorspelbaar.
Het boeide me totaal niet, en vond het erg slaapverwekkend allemaal. Echt geen aanrader!!!
fritsy
Die monster zag er wel goedkoop en raar uit in de trailer, leek wel een lopende inktvis. met 2 rode lampen in de kop.
animalkrullie
Jammer genoeg heb ik deze prent gezien.
Wat is dit een slechte film, een stoere 'nieuwe' sherrif (die net als de andere van de cast weggelopen is bij de toneelacademy), een milieuactiviste waar je totaal geen binding mee krijgt en de rest wil ik niet eens noemen omdat niemand het waard is om te beschrijven.
ZEER, ZEER, ZEER slechte marvel film, waar ik toch wel iets meer van verwacht had.
0,5* omdat ik niet lager kan.
Een regelrechte ramp voor de filmindustrie!!
tjp1994
geestog, maar niet al te best geacteerd. acties scenes ook niet al te best. niet het beste van de verfilmingen van MArvel Comics
NoukNouk
Het is niet bepaald een topfilm, maar hij is ook niet vervelend en ik vond hem best leuk om naar te kijken.
3 *
russell
De film opzich was best goed te doen en was ook heel spannend maar helaas was het monster op het laatst een giller die de hele film heeft verziekt, je weet wel zo'n kindermonster die je in tekenfilms ziet, heel jammer. Verder was de film best griezelig, zo met dat moeras en de aanwezigheid van het monster die je in het begin niet zag.
Toch geef ik hem een 3 omdat hij niet echt bar slecht was op het kindermonster na dan.
DragQueen
Een van de minst geslaagde comic verfilmingen. maar de film is daarintegen best te kijken. al is hij best voorspelbaar. en zie je het uiteindelijke monster maar een handvol minuten. de film moet het daarom vooral hebben van de opgewekte sfeer, die overigens wel snor zit. de cast is enigzins teleurstellend, en op sommige momenten beroerd. redelijk vermakelijk, en leuk om een keer te zien. maar geen aanrader tuurlijk. de gefilmde moeras scenes zijn overigens wel erg sfeervol gefilmd. en de film is toch bij vlagen spannend. 2,5 sterren.

Cinderella Man
Biografie / Sport, 2005