Genre: Komedie / Romantiek
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Plot Laws of Attraction
"Love always has the last word."
Twee echtscheidings-advocaten bestrijden elkaar veelvuldig voor de rechter, maar raken niettemin tot elkaar aangetrokken. Nadat ze getrouwd zijn is de vraag echter, of zij de huwelijksproblemen kunnen vermijden, die ze zo vaak zien in hun werk. Bovendien krijgen ze te maken met de veelbesproken zaak van een rock-ster die van zijn vrouw wil scheiden.
Daniel Rafferty
Michael Rawson
Lyman Hersh
Mary Harrison

Tun-89
Deze vond ik echt heel leuk.
Romantisch en grappig, heb me geen moment verveeld.
Met een zeer vermakelijke Pierce Brosnan en Julianne Moore.
3 *

unexpected_faith
Ja ik vond dit ook een leuke romantische comedy !
de humor beviel me wel en ze speelden allebei erg leuk als advocaten.
en natuurlijk dat het een deel in Ierland afspeelt is ook geweldig,
vink zo'n prachtig land !
3 sterren + een 1/2 ster voor de prachtige Ierland Scenes

AmazingPP
Zeer flauwe romantische komedie die naar mijn mening het talent van Moore en Brosnan naar beneden haalt. En daar wil ik het graag bij laten. 1 *

Dick2008
Deze film op dvd gekocht voor 2 Euro, baat het niet schaadt het niet dacht ik bij mezelf. Toen ik hem bekeek merkte ik dat toch al delen op tv had gezien maar ach dat maakt niet uit. Achteraf vind ik dat ik deze toch voor een schandalig laag prijsje heb kunnen aanschaffen.
Wat een heerlijke film dit zeg. Simpel, voorspelbaar maar tegelijkertijd een warme film. Zal deze nog wel vaker bekijken al is het alleen maar om de combinatie Pierre en Julianne. Grappige dialogen en de romantiek spat er vanaf. En dan nog die gekke moeder erbij. Na toch een hoop flauwe romcoms gezien te hebben is dit er toch echt weer een die eruit springt. Topfilm.

laluna1971
Heerlijke film. Brosman is in topvorm en Moore zet haar karakter zeer goed neer.
Echt een lekkere film, voor een druilerige zondagmiddag
Heb genoten.

aburex
Onderhoudedende romantische komedie, die toch niet veel biedt om te lachen. Ik zie Pierce Brosnan liever in thrillers of actiefilms.
Al bij al niet zo slecht.

Q Jones
Echt een leuke film over twee van de beste echtscheidingsadvocaten die verliefd op elkaar worden. Ook hij volgt hij de standaard romkom formule, toch er valt echt veel lol te beleven aan deze ondergewaarderde film. Brosnan is geweldig en past perfect in zijn rol en dit is percies het zelfde bij Moore zij zit er ook lekker in. Ook zijn de twee goed op elkaar ingespeeld en ik vermoed dat er ook veel is geinproviseert door de 2 en ze hebben echt plezier dat zie je gewoon, kortom een hele leuke film .

speranza
Deze film slaagt er in onvoldoende mate in mij te pakken. Julianne Moore kan vele malen beter.

Dick2008
De film heeft een flinke tijd in mijn top 10 gestaan, maar nu ik hem nog eens gezien heb voor de tweede keer, kan ik het wel de "uitglijder van de week" noemen.
Deze film lag op gegeven moment zelfs in de 1 Euro bak. Al zegt een prijskaartje bij de dvd natuurlijk verder niets.
Tegenvaller dus bij herkijken. Heb na deze film nog wel wat films met Julianne Moore bekeken, maar ik vind het niet zo'n beste actrice. In deze film vind ik haar ook niet zo geweldig spelen, misschien dat ze in drama's beter op haar plaats is. Pierce Brosnan doet het dan wat leuker, die speelt wat relaxter.
Toch een tamelijke matige film is mijn mening nu, niet slecht maar erg goed ook weer niet.
Ik vind vooral het komische wat magertjes. Romantisch gezien zit de film nog wel redelijk in elkaar. De chemie tussen beide hoofdrolspelers is ook niet zo sterk aanwezig. De film wordt richting het eind wel wat beter. Toch had ik er voordat ik de film weer ging bekijken wel wat meer van verwacht. Jammer maar het is niet anders. 3.0

bellaatje
Viel een beetje tegen. Werd nergens lang genoeg romantisch zodat je ervan kon genieten.
Vooral de stugge houding van de vrouw bedierf veel. Veel te veel afstand voor chemie.
Dat is jammer, want ik vind Pierce toch altijd lekker om naar te kijken. Maar misschien is hij leuker als charmantie boef dan als romantische sul.

shrink
Leuke en vermakelijke film. Het cijfer had nog hoger uit kunnen vallen als het einde iets orgineler was geweest en er enkele andere acteurs hadden meegedaan. Vindt Julianne Moore niet aantrekkelijk genoeg, waardoor het een beetje ongeloofwaardig overkwam. Ook het punkstel had van mij niet gehoeven.

Katharina
Twee toffe acteurs en een grappige film. Best leuk voor een romcom!

IceTigerGhost
Erg ondermaatse film, ondanks Julianne Moore en Pierce Brosnan. Deze laatste is nochtans goed in het spelen van gladde typetjes (zoals James Bond) zodat de rol van advocaat hem perfect zou moeten liggen. Helaas is komedie duidelijk toch zijn ding niet. Hoewel, komedie...

Tarkus
Leuke film als tussendoortje, maar een topfilm is dit zeker niet.
Pierce Brosnan lijkt wel de ene komedie na de andere te doen, wellicht om zijn Bondimago kwijt te spelen, maar is ie dat niet al een tijdje kwijt dan ?
En Julianne Moore vond ik nu wel een keertje goed in deze rol, wat niet altijd van haar kan gezegd worden.
Kortom leuke, voorspelbare, komedie.
Deze prent is me nu beter bevallen dan de eerste maal. Is een leuke komedie met twee goede hoofdrolspelers.

Matige film waarin twee echtscheidings-advocaten elkaar vaak tegenkomen in de rechtszaal. Op zich een prima opzet voor een standaard romcom als deze. De voorspelbaarheid is dan ook niet zo erg. Een paar aardige dialogen, maar het is allemaal net wat te braaf. Ook werkt de casting niet helemaal (ondanks prima acteurs).

Dick2008
Het meeste zag ik op tegen die rockster Michael Sheen en zijn vrouw modeontwerpster Parker Posey maar dat was nog wel acceptabel. De moeder Francis Fisher was verder ook ok.
Het gaat om twee echtscheidingsadvocaten in New York. Hij ziet haar al heel snel zitten maar zij blijft wat afstandelijk. Zij is zakelijk hardwerkend en eerlijk, hij doet overkomen alsof het werk hem gemakkelijk af gaat maar speelt het vaak wel hard. Hierdoor is een groot deel van de film, dat ze dan weer vriendschappelijk zijn maar vervolgens weer in conflict met elkaar komen. Dan komt een belangrijke echtscheidingszaak tussen de rockster en zijn vrouw en gaat het vooral om het gemeenschappelijk bezit een kasteel en daarvoor moeten ze naar Ierland.
Brosnan en Moore heb ik in nog wel in een paar andere films gezien maar waren toch vrij snel uit de gratie. Vooral Brosnan (doet soms wat aan Roger Moore denken) maar toch ook Julianne Moore doen het best leuk in deze film.
Zoals vaker in romcoms is vooral het laatste gedeelte vertederend om te zien. De film gaat leuk van start, daarna wordt het wisselend. De rechtbankgedeelten en dat ze kibbelen is vaak leuker om te zien dan de momenten dat ze het weer goed met elkaar kunnen vinden. Het Ierland-gedeelte is ook leuk, vooral tijdens het feest.
Vaak zijn romantische komedies niet zo komisch. Hier en daar een goede grap maar daar blijft het bij. Het is gewoon amusant over twee verliefde mensen die vervolgens door ruzie uit elkaar gaan maar daarna toch weer naar elkaar op zoek gaan. En dat is in deze film niet anders. Ik heb er zoveel gezien dat ik er op gegeven moment ook wel een afkeer van kreeg maar dat is voorbij en beperk ik me nu tot de wat leukere waar deze ook bij hoort.

'Scott Pilgrim The Anime' brengt volledige cast uit Edgar Wright-film terug

Hilarische trailer uit voor serie 'The White House Plumbers' met Woody Harrelson en Justin Theroux

Eerste trailer 'Asteroid City' met sterrencast nu te zien, Dennis Schouten wil niet verder in mediawereld | MovieMeter Recap

Geboortedag Robbie Coltrane (1950): Zijn tien best beoordeelde films buiten de Harry Potter-reeks

Brødre
Drama / Oorlog, 2004