Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Frankie Muniz, Hannah Spearritt en Anthony Anderson
Releasedatum: 24 juni 2004
Bekijk via Videoland
Plot Agent Cody Banks 2: Destination London
"Adventure is an attitude."
Wanneer een overgelopen CIA-agent een apparaat voor gedachten-controle heeft gestolen, moet Cody undercover naar Londen om hem te zoeken. Hij doet zich voor als student op een eliteschool en moet zijn ware identiteit beschermen terwijl hij zijn missie uitvoert.
Cody Banks
Diaz
Kenworth
Trival
Helaas, geen Hilary Duff dit keer
Maakt het gelijk een stuk minder..
Maarja, gelukkig maakt A Cinderella Story van La Duff het weer goed
ThaNick
Haar vervanger ziet er toch ook wel schattig uit
Mwa..

Ik heb liever Hilary Duff, dan dat meisje van S Club 7
Puch-Maxi
NOOOO geen Hilary Duff
(ik kwam er laatst 8ter he is dat niet dat meisje uit lizzy hey verrek jah
maar misschien is deze ook wel leuk
sn@ke
- 2077 berichten
Dat cody banks gedoe zegt me echt niks , een film over een een geheim agent gespeeld door een kind
, lijkt me erg irritant. Ik heb de eerste nog niet gezien maar het zegt me niets , de tittel van deze film is wel erg goedkoop.
ThaNick
Leuke film, met natuurlijk weer leuk gespeeld door Anthony Anderson.. leuker dan deel 1, Muniz speelt veel beter en gedraagt zich volwassener..
Leuk om te kijken
3 sterren!
ilona
Dit is een leuke film heel verrassend want meestal is deel 1 veel leuker maar valt nu mee deze film is gewoon vet ook zonder hillary duff;)
aryan
In het begin van de film dacht ik heel even: deze gaat floppen, maar het werd toch nog een leuke film. Het eerste deel blijft leuker, maar deze was ook grappig om te zien. 3*
Justice4All
In het begin van de film dacht ik heel even: deze gaat floppen...
*Tjeerd*
Zonder Hilary Duff lijkt hij me niet veel..
otherfool
Zeer teleurstellend 2e deel in de serie die het vooral op charme verliest. Spearritt is ten opzichte van de vervelende Duff een lichte verbetering, maar als geheel suffer en saaier dan het eerste deel.
1,5*.
-Jennifer-
Erg erg erg saai net of het eerste deel er niet is geweest je ziet niks van Hilary.
Hilarious
Ja ik vroeg mij ook af of ze niet meer samen waren. Want dan heb ik liever dat er maar één deel is. Ze zijn voor altijd samen en ze zijn gelukkig. Maarja deel 2 was ook zeer leuk door de altijd leuke Frankie Muniz.
Jammer dat Hilary Duff niet meer meedeed.
g_unitboy
niet zo een goede film en cody banks en zijn vriendinnetje acteerde zo slecht
skipy05
ik vond hem anders dan de eerste film. maar zeker niet slechter. is een james bond versie maar dan jong. goed verheel en de acteerd prestaties waren ook wel goed.
Legan
Het eerste deel viel mij reuze mee, maar deze weer niet. Natuurlijk weer erg oppervlakkig en simpel. Het verhaal, het acteren, de humor, de actie, … Allemaal zaken die minder zijn. Verder wel erg toevallig en helaas ook voorspelbaar. Maar wel amusant denk ik voor de kleintjes.
AHWA
Slecht vervolg.
Weinig tot geen verwijzingen naar het eerste deel, flauwe humor van Anderson, die in Transformers toch een stuk beter tot z'n recht kwam, en geen Hilary Duff of Angie Harmon dit keer.
Ook een saai verhaal over dat kindorkest en te veel toevalligheden in het verhaal.
aburex
Vond de eerste film een stuk beter, alhoewel deze film me wel kan bekoren. Laat ze nu maar stoppen.
movie acteurs
Middelmatig filmpje. Sowieso het verhaal is simpel en het acteerwerk is ook niet al te best vond ik. De actie was redelijk en humor vond ik niet goed overkomen. Krijgt nog een kleine 2,0.
Welke mongool programmeert dit om 3.05u 's nachts op tv?
Prima tijd voor zo een draak van een film.
boemboem27
eigenlijk hetzelfde als dl1,ook met wat aardige gadgets .
verhaaltje stuk minder.
de James Bond voor de de jeugdige kinderen van 8 tot 12 of zo
echt allemaal heel kinderlijk, goed voor die leeftijd
na 2 delen is het dan ook wel meer dan genoeg.
goed voor 2 uurtjes samen met je kids (als ze niet te oud zijn dan)

Agent Cody Banks

Yours, Mine and Ours
Komedie / Familie, 2005

Like Mike
Komedie / Familie, 2002
londen, engelandspionciavechtsportengeheim agentundercover agentnerdtiener filmvillain arrested teenage heroteen spy