• 9.158.857 stemmen

Met onder meer: Frankie Muniz en Hilary Duff

Releasedatum: 31 juli 2003

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Agent Cody Banks

"Save the world. Get the girl. Pass math."

Cody Banks lijkt op het eerste gezicht een normale, klein beetje sullige, tiener. Maar hij is werkelijk een CIA-agent die deel uitmaakt van een speciale tak van tiener-agenten. Hij krijgt hulp van begeleider, Ronica Miles en ook beschikt Cody over de nieuwste snufjes. Zijn eerste missie is het bevriend raken met Natalie Connors, de dochter van een uitvinder die onwetend de slechterik in dit verhaal helpt. Maar helaas kan Cody absoluut niet omgaan met meisjes. Lukt het hem om de wereld te redden en zelfs het meisje te krijgen?

avatar van film_kaza

film_kaza

ik heb een hekel aan hilary duff, ik kan haar niet uitstaan en vond het heel vervelend dat zij erin meespeelden.

het verhaal vond ik wat vaag. het begin was omduidelijk. daar snap ik nog steeds niks van. maar verder was de film toch wel vermakelijk.

avatar van IcU

IcU

Leuker dan verwacht. Muniz zetten een goeie spion neer, en de actie is leuk. Hier en daar wel iets te kinderachtig, maar niet vervelend. Totaal positief verrast. 4*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Vond hem wel leuk.. een paar momenten erg grappig krijgt een 3* van mij.

avatar van *Lise

*Lise

Leuker dan ik had verwacht. Vermakelijke film met behoorlijke acteerprestaties van Muniz en Duff. Mooi opgebouwd en de humor en actie zaten wel goed, maar nergens word deze film echt goed, hij blijft jammer genoeg steeds steken op hetzelfde wat oppervlakkige niveau. 3*

avatar van BlueSword

BlueSword

wat een domme film, verbaasd me dat ik het heb afgekeken. (ondertussen ook andere dingen gedaan)

ik ben al niet zo dol op die tieners die zogenaamd de wereld redden enzo, echt grappig vond ik de film ook niet.

vooruit dan maar, een 0.5* voor hilary.

avatar van hendrik119

hendrik119

best leuk en aardig om te zien. wel een beetje een kinderfilm. de sterren zijn voor hilary

avatar van jeffreyh

jeffreyh

heb hem net op tv gekeken en vond het een redelijke film,niks speciaals maar ik kon het wel blijven kijken dus het was redelijk vermakelijk

avatar van Beckol

Beckol

Ik vond hem erg grappig. Het james bond en mission impossible gehalte was erg hoog, maar dat maakte het juist ook weer leuk. Luchtige comische film, zeker een aanrader voor een avondje op de bank.

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

goeie film maar hilary vond ik in deze film wel een beetje irritant doen maar voor de rest was het een hele goede film 5*

avatar van Purmerend

Purmerend

Dat broertje van Cody Banks was wel grappig.

Voor de jeugdige versie van James Bond: 2,5*

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

zeker geen slechte film.

prachtig geacteerd door Frankie Muniz.

ik geef hem 3.0

en het is inderdaad een jeugdige versie van james bond

avatar van ikkelaura

ikkelaura

vind het wel een grappig filmpje jah.

kheb erg moeten lachen om sommige delen.

ik geef hem een *3.5

avatar van markq1

markq1

Redelijk goede film

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Redelijke film. Voor een keer in lange tijd is de film wel leuk. Er zitten veel grappige momenten.

Btw: Je moet niet veel van de film verwachten.

avatar van Nelliej

Nelliej

Best wel aardig. Verwacht geen over de top special effects haha! Maar, kijkt lekker weg.. Gewoon verstand op 0 en kijken! en ook niet te veel bij nadenken. Ik heb me wel vermaakt.

2.5 *

avatar van skipy05

skipy05

een jonge james bond film. het is een goed verhaal.goed geacteerd door Frankie Muniz en hilary duff

avatar van wwelover

wwelover

Verhaal is stom. Af en toe is het geinig. Frankie muniz is behoorlijk slechte acteur.

1* voor de film+1* voor Hilary Duff die het wel leuk doet

avatar van brenda-mercury

brenda-mercury

ik vind het een leuke film ook goed geacteerd door Angie Harmon!

avatar van gotti

Uiteraard kent de film zo zijn mankementen, maar het blijft ten alle tijden charmant. Ben benieuwd naar meer werk van Zwart. Iemand die uit Noorwegen even wat dvd's mee kan nemen?

avatar van niethie

niethie

Vond dit ook zo slecht nog niet, aardig (fris) jeugdfilmpje met een leuk James Bond achtig plotje. Muniz deed het wel leuk en Duff is natuurlijk een jeugd crush en was dus ook niet onaardig om te zien, verder is het alweer een tijd geleden, houd het maar op-

2,5 sterren.

avatar van undeviljur

undeviljur

als je je kut voelt is dit echt een supper film (hou zoiezo van feel good movies en een betje actie er bij dan is het heelemaal tof )

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik wist eigenlijk niet wat ik hiervan moest verwachten, dus heb ik er maar een gok op gewaagt. En ik vond het een leuke wegkijkfilm, ik zie hier zeker een soort van James Bond met een 'jeugd sfeertje' in. Frankie Muniz heb ik zelden op TV gezien en eigenlijk nooit in een film maar ik vond dat hij het wel aardig deed al kon hij het naar mijn mening nog wat beter en kwam hij soms wat ongeloofwaardig over. Hilary Duff deed ook wel aardig haar rol, maar vooral Connor Winddows vond ik erg grappig om te zien. De scenes op het laatste zijn wel mooi gemaakt maar er zijn ook sommige scenes waar het me erg weinig boeide en waar het echt een beetje té over de top werd, maar ondanks dat kon ik me prima vermaken met deze film, het einde kon je wel voorspellen maar opzicht pakte dat niet verkeerd uit, in vergelijk met sommige vage eindsecens in een film ...

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik vind Frankie Muniz altijd geweldig spelen in Macolm in the middle, hier red hij ook een beetje de film.

avatar van biosmovie

biosmovie

Wel een leuke film, maar niet te vaak kijken want dan gaat hij denk ik vervelen. 3,0***

avatar van Legan

Legan

Een oppervlakkige kinder/tienerfilm met een matig verhaal, dito acteerprestaties en over-the-top. Zoals verwachtvoorspelbaar, oppervlakkig, stereotiep en met matige humor. Ik vrees dat ik toch iets te oud ben voor dit soort films.

avatar van The Scorcher

The Scorcher

Niet zo slecht als je zou denken, maar ik vind er toch niet veel aan.

avatar van MNV2

MNV2

Frankie Muniz leek de enige acteur te zijn die wist wat acteren is, het verhaal was té voorspelbaar, effecten waren bijzonder slecht, slappe humor en een te stereotyp voorgestelde CIA. Afgezien daarvan had het nog wel iets vermakelijks.

avatar van powerman

powerman

Grappige film met Frankie Muniz, de jongen die we kennen uit de serie Malcolm in the middle. In deze film het onwaarschijnlijke verhaal van een tiener die voor de CIA werkt en beschikking heeft over allerlei gadgets en een bloed mooie lerares van de geheime dienst. Hij kan alles en doet dat ook grappig. Leuke film

avatar van AHWA

AHWA

Redelijk. Leuke bijrollen van Duff en Harmon, beide erg mooi in deze film, maar Muniz heeft weinig acteerbereik en dat trekt de film een beetje naar beneden. Wel leuk om Vosloo weer een badguy te zien spelen en die creepy CIA-directeur is ook al zo'n man die je vaak voorbij ziet komen.

Voorspelbaar tot en met natuurlijk, maar niet heel irritant.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Vermakelijk.

Uiteraard voorspelbaar op elk vlak, maar o zo vermakelijk. Schoot zelfs af en toe een lachje tussendoor.

Frankie Muniz heb ik nooit van gehouden, maar met Hilary Duff en Angie Harmon in de bijrollen zit je sowieso al goed. Keith David deed het ook leuk in een voor hem geschikte rol.

by the way: wat schrok ik me trouwens rot op het eind toen Arnold Vosloo nog even tevoorschijn kwam voor the second coming..

avatar van lvlvlv

lvlvlv

goed, concept is er maar lijkt wel op die boeken van anthony horrowitz

avatar van Decec

Decec

Een goede actie/avontuur/komedie/misdaad/familie/romantiek/thriller film...

Leuk en grappig verhaal...

Grappig acteerwerk...

Bekende acteur Keith David...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

avatar van zetmoon

zetmoon

Bijzonder leuke jeugdvariant van James Bond!