• 9.381.247 stemmen

Met onder meer: Frankie Muniz en Hilary Duff

Releasedatum: 31 juli 2003

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Agent Cody Banks

"Save the world. Get the girl. Pass math."

Cody Banks lijkt op het eerste gezicht een normale, klein beetje sullige, tiener. Maar hij is werkelijk een CIA-agent die deel uitmaakt van een speciale tak van tiener-agenten. Hij krijgt hulp van begeleider, Ronica Miles en ook beschikt Cody over de nieuwste snufjes. Zijn eerste missie is het bevriend raken met Natalie Connors, de dochter van een uitvinder die onwetend de slechterik in dit verhaal helpt. Maar helaas kan Cody absoluut niet omgaan met meisjes. Lukt het hem om de wereld te redden en zelfs het meisje te krijgen?

avatar van Macmanus

Macmanus

TRAILER

Malcolm Bond

avatar van EmDee

EmDee

Kan dat verhaal wellicht nogmaals worden aangepast. Ik hoef niet te weten wat er fout was.

avatar van Herald

Herald

Naar aanleiding van het succes van Spy Kids?

avatar van Dino10

Dino10

Hoewel het verhaal natuurlijk voorspelbaar is en de afloop ook is het een leuke film die niet verveelt. Pluspunt vond ik dat de film niet zo verschrikkelijk nep en overdreven is als spy kids.

avatar van morpheus

morpheus

Een beetje Spy-Kids voor Tieners, het is wel aardig maar niet zo bijzonder. Verhaal stelt natuurlijk niks voor maar de film bijft desondanks wel aardig te pruimen

Wat ook wel een plus is t.o.v Spy Kids is dat het er hier allemaal wat realistischer er aan toe gaat. en tja Hillary Duff kan ook geen kwaad.............

** voor Film + 1/2 erbij voor Hillary Duff......duh

avatar van matt

matt

Ik heb de film gezien.

Het heeft helemaal niets met Spy Kids te maken.

t heeft meer wat weg van James Bond.

T is n 4 sterre (Hilary Duff speelt er (goed) in)

avatar van visje1991

visje1991

Hilary Duff (lizzy) speelt erin

joepie!!!!!!!!

avatar van Bulleke

Bulleke

Hillary Duff..!! Reden genoeg om te gaan kijken!!

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

is iets te jong voor me.

avatar van EmDee

EmDee

petey schreef:

is iets te jong voor me.

Als we daar ook rekening mee moeten houden...

avatar van Hemdale

Hemdale

Hele leuke en vermakelijke film.

4 sterren.

avatar van raijmmar

raijmmar

Ik vond hem leuker dan spy kids 2. Mini James Bond.

avatar van Boediecall

Boediecall

Ik vind het knap van die frankie muniz dat hij meteen weet hoe alle aparaten werken zonder een handleiding

avatar van Boediecall

Boediecall

maar die hillary is wel een lekkerding

avatar van Moviestar

Moviestar

Boediecall schreef:

maar die hillary is wel een lekkerding

Daarvoor een spoiler? verklapt het de film dan?

avatar van Bozza

Bozza

Ook al is Hillary iets te jong voor me ze zag er wel knap uit in de film. Onze grote vriend uit Malcolm in the Middle heeft wat mooie vechtkunsten geleerd

Leuk verzonnen zo'n mini-bond haha. Kon er wel om lachen en er zaten een paar hele leuke scenes in

Cijfer --> 3 (voldoende dus)

avatar van unholylove

unholylove

hardstikke leuke film

lekker tussendoortje

3***

avatar van TVGids

TVGids

Inderdaad. Een erg leuk tussendoortje. Daar wil ik het bij laten. *** sterren.

avatar van fredjas

fredjas

Veel beter dan James Bond!!!Hopelijk worden er ook zoveel films van gemaakt.

avatar van flessenlicker

flessenlicker

Heerlijke film, lekker gelachen!

Gewoon een topfilm voor het vermaak.

En Hilary Duff.. Ook altijd leuk om te zien.

avatar van *Tjeerd*

*Tjeerd*

Ik had het niet verwacht maar ik vind het een leuke film..

Hilary zag er weer geweldig uit..

3,5 sterren

avatar van E V

E V

Wel leuk, meer niet.

avatar van Sampl

Sampl

Tjeerd je hebt helemaal gelijk k had ook nooit verwacht dat ik em vet zou vinden maar diegene die zeggen dat ie op spy kids lijkt zijn gek. een hele grappige film

avatar van robertinho

robertinho

Hillary Duff fan aan je top 10 te zien.

avatar van soom

soom

Hilary speelt wel leuk, maar ik vond het niet echt een spetterende film. Deed me teveel aan James Bond denken....!

avatar van stan

stan

Dat was toch ook de bedoeling?

avatar van otherfool

otherfool

Film die het van de eerste helft moet hebben. Dan is Cody nog een sukkeltje die het betere spionnenwerk moet leren, en dat levert genoeg leuke scenes op (zoals wanneer hem wordt uitgelegd hoe je het best meisjes aan kan spreken).

Maar in de tweede helft ontspoort de film helemaal. Cody verandert van jonge wanabee Bond in the real thing, en gaat gewoon een partijtje knokken met Arnold Vosloo. Jaja.

Bovendien is Duff natuurlijk beeldvervuiling 1e klas. Dat kind is zooo irritant...

3*.

avatar van soom

soom

stan schreef:

Dat was toch ook de bedoeling?

Kan wel, maar ik hou sowieso niet echt van James Bond. Vandaar dat ik niet echt gecharmeerd ben van deze film..

avatar van Hilarious

Hilarious

otherfool schreef:

3*.

Beeldvervuiling eerste klas. Is dat niet een beetje te overdreven? Ze was helemaal niet irritant. Ze speelde heel goed. En Frankie Muniz vond ik ook heel goed spelen. Echt een van mijn lievelingsfilms in dat genre.

avatar van -Jennifer-

-Jennifer-

Ik vond het wel een leuke film. Hilary is zoals altijd weer goed!