Genre: Avontuur / Actie
Met onder meer: Frankie Muniz en Hilary Duff
Releasedatum: 31 juli 2003
Bekijk via Videoland
Plot Agent Cody Banks
"Save the world. Get the girl. Pass math."
Cody Banks lijkt op het eerste gezicht een normale, klein beetje sullige, tiener. Maar hij is werkelijk een CIA-agent die deel uitmaakt van een speciale tak van tiener-agenten. Hij krijgt hulp van begeleider, Ronica Miles en ook beschikt Cody over de nieuwste snufjes. Zijn eerste missie is het bevriend raken met Natalie Connors, de dochter van een uitvinder die onwetend de slechterik in dit verhaal helpt. Maar helaas kan Cody absoluut niet omgaan met meisjes. Lukt het hem om de wereld te redden en zelfs het meisje te krijgen?
Cody Banks
Molay
Mr. Banks
Brinkman
EmDee
Kan dat verhaal wellicht nogmaals worden aangepast. Ik hoef niet te weten wat er fout was.
Herald
Naar aanleiding van het succes van Spy Kids?
Dino10
Hoewel het verhaal natuurlijk voorspelbaar is en de afloop ook is het een leuke film die niet verveelt. Pluspunt vond ik dat de film niet zo verschrikkelijk nep en overdreven is als spy kids.
morpheus
Een beetje Spy-Kids voor Tieners, het is wel aardig maar niet zo bijzonder. Verhaal stelt natuurlijk niks voor maar de film bijft desondanks wel aardig te pruimen
Wat ook wel een plus is t.o.v Spy Kids is dat het er hier allemaal wat realistischer er aan toe gaat. en tja Hillary Duff kan ook geen kwaad.............
** voor Film + 1/2 erbij voor Hillary Duff......duh
matt
Ik heb de film gezien.
Het heeft helemaal niets met Spy Kids te maken.
t heeft meer wat weg van James Bond.
T is n 4 sterre (Hilary Duff speelt er (goed) in)
visje1991
Hilary Duff (lizzy) speelt erin
joepie!!!!!!!!
EmDee
is iets te jong voor me.
Boediecall
Ik vind het knap van die frankie muniz dat hij meteen weet hoe alle aparaten werken zonder een handleiding
Moviestar
Daarvoor een spoiler? verklapt het de film dan?
Bozza
Ook al is Hillary iets te jong voor me ze zag er wel knap uit in de film. Onze grote vriend uit Malcolm in the Middle heeft wat mooie vechtkunsten geleerd
Leuk verzonnen zo'n mini-bond haha. Kon er wel om lachen en er zaten een paar hele leuke scenes in
Cijfer --> 3 (voldoende dus)
TVGids
Inderdaad. Een erg leuk tussendoortje. Daar wil ik het bij laten. *** sterren.
fredjas
Veel beter dan James Bond!!!Hopelijk worden er ook zoveel films van gemaakt.
flessenlicker
Heerlijke film, lekker gelachen!
Gewoon een topfilm voor het vermaak.
En Hilary Duff.. Ook altijd leuk om te zien.
*Tjeerd*
Ik had het niet verwacht maar ik vind het een leuke film..
Hilary zag er weer geweldig uit..
3,5 sterren
Sampl
Tjeerd je hebt helemaal gelijk k had ook nooit verwacht dat ik em vet zou vinden maar diegene die zeggen dat ie op spy kids lijkt zijn gek. een hele grappige film
soom
Hilary speelt wel leuk, maar ik vond het niet echt een spetterende film. Deed me teveel aan James Bond denken....!
otherfool
Film die het van de eerste helft moet hebben. Dan is Cody nog een sukkeltje die het betere spionnenwerk moet leren, en dat levert genoeg leuke scenes op (zoals wanneer hem wordt uitgelegd hoe je het best meisjes aan kan spreken).
Maar in de tweede helft ontspoort de film helemaal. Cody verandert van jonge wanabee Bond in the real thing, en gaat gewoon een partijtje knokken met Arnold Vosloo. Jaja.
Bovendien is Duff natuurlijk beeldvervuiling 1e klas. Dat kind is zooo irritant...
3*.
soom
Dat was toch ook de bedoeling?
Kan wel, maar ik hou sowieso niet echt van James Bond. Vandaar dat ik niet echt gecharmeerd ben van deze film..
Hilarious
3*.
Beeldvervuiling eerste klas. Is dat niet een beetje te overdreven?
Ze was helemaal niet irritant. Ze speelde heel goed. En Frankie Muniz vond ik ook heel goed spelen. Echt een van mijn lievelingsfilms in dat genre.
-Jennifer-
Ik vond het wel een leuke film. Hilary is zoals altijd weer goed!

Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer' haalt 'Bridgerton' in op Netflix

'Star Wars'-film 'The Mandalorian and Grogu' voorzien van nieuwe beelden

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Hush...Hush, Sweet Charlotte

Lassie
Avontuur / Familie, 2005

Raise Your Voice
Drama / Romantiek, 2004
spionciavechtsportenkiller robotgeheim agentundercover agentdelinquentnerdmiddelbare schooltiener filmvillain arrested teenage heroteen spy