• 9.374.065 stemmen

Geregisseerd door: Ivan Reitman

Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito en Kelly Preston

Releasedatum: 23 maart 1989

Plot Twins

"Only their mother can tell them apart."

Als Julius (Arnold Schwarzenegger) hoort dat hij een tweelingbroer heeft, neemt hij het eerste vliegtuig naar Californië. Daar ontmoet hij Vincent (Danny DeVito), zijn tweelingbroer. De twee zijn totaal verschillend: Julius is de goedheid zelve, terwijl Vincent steelt en continu op de vlucht is voor de maffia. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar de waarheid achter hun verleden.

Vincent Benedict

Marnie Mason

Linda Mason

Old Mary Ann Benedict

Beetroot McKinley

avatar van Jordy

Jordy

De combinatie Arnie/DeVito levert wel een paar grappige momenten op, en de film is redelijk vermakelijk, maar echt denderend vond ik 'm ook niet als ik het me goed herinner. Hou het maar op 2 en een halve ster.

avatar van vic

vic

leuke frisse komedie waar arnold een keertje wel grappig is

avatar van Obiwannes

Obiwannes

Arnold kan idd. ook een keer grappig zijn, maar niet echt een goed efilm gewoon. 2.5*

avatar van jeroentje125

jeroentje125

Vrijdag komt hij weer op TV!

Ik ga 'm denk ik wel weer bekijken (als ik niet in de bioscoop zit!! )

Ik vond het altijd wel een leuke komedie.

avatar van tom

tom

wel een leuke combinatie, De Vito en Arnie, maar ik vond et allemaal niet veel aan, en in tegenstelling tot de anderen hier vonk Arnold niet grappig

avatar van hans vd togt

hans vd togt

heb hem in die tijd zelfs in de bios gezien, en daarna eigenlijk nooit meer!! ga hem wel ff kijken denk ik

avatar van BS

BS

wel geinige film.

De combinatie tussen Arnie en Danny is wel oke.ER zijn wel wat grappige momenten maar het is geen hoogstandje.Gewoon een leuke film als je verder ff niets anders te doen hebt.

2,5 ster.Wel geinig, niet spectaculair

avatar van Droopy

Droopy

Cursus engels voor de oostenrijker ?

avatar van gotti

Tja...was ie maar met pensioen gegaan. En dan Mike Meyers als Terminator ofzo?

"I'll be back..Yeah Baby Yeah...

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

In deze komedie komt de chemistry tussen Arnold en Devito perfect tot uiting. Dit is dan ook van de betere films waar Arnold de komische toer op gaat(van degene die ik gezien heb tenminste). Leuke,vermakelijke film. 2,5*

avatar van Moviestar

Moviestar

Ik vind het idee wel leuk maar de film zelf is niet veel bijzonders. 2.5*

avatar van roda

roda

ontzettend vermakelijke film die geen moment verveeld, de chemie tussen DeVito en Schwarzenegger is perfect. 3.5*

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Erg geestige film. Arnold is en blijft Arnold maar hier speelt hij een verloren geraakte tweelingbroer van een afgelegen eiland, dus zijn houterigheid en accent storen geen moment (die storen mij persoon sowieso nooit ).

avatar van Mangoman

Mangoman

Grappig filmpje. Niets bijzonders. Blijf het accent van arnold niet fijn klinken. Het zal aan mij liggen. 3*

avatar van morpheus

morpheus

Redelijk leuke wisselwerking tussen Arnold S en Devito maar ik vond Twins soms echt wat te Melig voor een Arnie film. Geef mij maar de beuk erin....

Al weer een tijd geleden gezien, voorlopig

**1/2

avatar van djelle

djelle

Voldoet maar matig als o.k. tijdverdrijf. Arnie past niet helemaal in het puur komische genre, zoals ik al vaak ondervonden heb, en in deze is dat ook niet anders. Het verhaal begint op den duur te vervelen en je weet dat je niet veel nieuwigheden mag verwachten. Voorspelbaarheid troef en clichés alom, en de grappen zijn ook niet altijd geslaagd te noemen. Niks voor mij. (2)

avatar van zoutzak

zoutzak

vette scene waarin hij een auto deadlift!!

avatar van J.Bell

J.Bell

Wel een mooie film, maar aangezien je er op een gegeven moment mee werd dood gesmeten geef ik hem 2,5 *

Je kon de tv niet aanzetten of deze film werd herhaald. Bah.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Zeer leuke comedie waarin Arnold een grote softie speelt en DeVito weer lekker dwars ligt de hele film (toch waar hij het beste in is).

Zeer vermakelijk en ten tijde ook aandoenlijk.

3,5

avatar van The_Game

The_Game

1 keer leuk als je jong bent

2.0

avatar van XfofaXX

XfofaXX

Junior vond ik veel leuker. Arnold is altijd wel te pruimen als halve zachte, maar dat deed hij in Junior echt veel beter (vermoedelijk de hormonen)

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Vond ik een leuke grappige film. Kan niet tippen aan Kindergarten Cop. maar toch 3 sterren waard.

avatar van Stallion

Stallion

Sterke komedie, leuke grappen en Arnold doet het erg leuk als nietswetende. Leuke combinatie tussen de 2.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Ik heb niet gelachen bij deze film, maar vond het toch wel leuk om te zien hoe DeVito iedereen belazerde en hoe Arnols iedereen afmaakte..

2.5 sterren

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Een van de eerste Swartsenegger films die ik gezien heb. Achteraf bekeken begint er op de film wat sleet te komen, een thema dat eigenlijk niet erg aanspreekt. Humor van een lagere plank en een niet al te best acterende Arnold. Geef mij toch maar arnold gecombineerd met actie en ne moto

avatar van marcelgg

marcelgg

Geen hoogvlieger, maar redelijk samenhangend verhaal met niet al te onzinnige wendingen en daardoor best te doen.

Zowel Schwarzenegger als DeVito spelen een rol die wat buiten hun normale typecasting ligt, wat de film wellicht nog iets interessanter maakt.

avatar van Waku

Waku

Een van de weinige komedies waarin Schwarzenegger WEL leuk is. Waarschijnlijk mede omdat hij wordt meegezogen door een overdonderende Devito.

Luchtig en leuk.

avatar van Waku

Waku

Roodkapje schreef:

Een van de eerste Swartsenegger films die ik gezien heb.

Euhhh.....hoe heet die man?

avatar van film_kaza

film_kaza

het begin is wel leuk. het einde valt best tegen.

3,5 sterren

avatar van Nassira

Nassira

Ik vond het best wel goed, niet echt om je kapot te lachen maar een verdiende 3.5*