Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Frans en Engels
Releasedatum: 5 februari 2004
Bekijk via Videoland
Plot Something's Gotta Give
"Schmucks are people too."
Harry Langer heeft een succesvolle baan in de muziekwereld en heeft over het algemeen relaties met wat jongere vrouwen. Wanneer hij het huis van de moeder van zijn nieuwste vriendinnetje bezoekt in de Hampton's krijgt hij een hartaanval. Aangezien zijn vriendin de stad in is, is hij aangewezen op de moeder (Erica) en zijn dokter. Al snel blijkt dat zowel hij als de dokter iets voelen voor Erica.
Harry Sanborn
Beauty
Beauty
orbit
- 12092 berichten
Geslaagde komedie met prima Nicholson en Keaton (die me niet eens irriteerde hier..)
kelly1610
Bagger!!! Jeetje, dit is echt mijn favoriete genre, maar ik vind het niet goed gecast (behalve jack) en dat gelach en gehuil van Diane!! ZOOO IRRITANT!!! ik zit het nu te kijken, wat belachelijk zeg... ik vind haar niet acteren..
2.5* Het verhaal opzich is niet slecht.. de rest wel
LisetteR
Helemaal mee eens
Rascal
Geweldige warme film.. Het zelfmedelijden (huilscène) van Keaton was hilarisch! Daarnaast 1 van de weinige films waar het kijken naar oudere mensen die liefde delen, niet afstotend werkte. Je leefde echt mee ze mee... Althans ik wel.
nummervlinder
Keanu Reeves en Diane Keaton, voor mij moet er niet meer gezegd worden... deze wil ik zien.
Vermakelijke romantische komedie, wel iets te lang. Zit vaak dicht tegen een echt goede film aan, maar dan is er helaas altijd wel weer een wat flauwere scene die het niveau iets omlaaghaalt. Jammer, want de hoofdrolspelers zijn op dreef en de film bevat vele mooie emotionele momenten.
Hando
Ik vond dit geen leuke film. Erg flauwe humor. Sanborn die naakt rond rent door een ziekenhuis en ligt te masturberen op een fotoalbum
Verder is de film mij te overdreven sentimenteel en was het einde werkelijk om te kotsen. De acteerprestaties vind ik verder ook erg matig. De acteurs dregradeerden hun personages tot karikaturen. Het enige positieve aan de film is dat het door veel dialoog erg levendig is en daardoor lekker wegkijkt. 2,5 sterren.
Hilarious
Mooie film. Jack Nicholson zet hier een geweldige rol neer, echt lachen met die man. Ook Keaton doet het verassend goed. De acteerprestaties zijn dus dik oké. Maar... De film heeft vele leuke grappige momenten maar helaas duurde de film te lang dat het verhaal gewoon veel te langdradig werd.
Vermakelijke film dus met eens de liefde van oudere mensen die zeker de moeite waard is en dus ook een voldoende krijgt.
nummervlinder
Volgens mij was ik daar in een héél goed humeur... Want bij nader inzien zijn Keanu en Diane nou niet het toppunt van acteren, integendeel. Maar goed over de film, ik vind het toch maar raar om twee rijpere mensen, ahum, zo over seks te horen praten en het te doen, ahum. Dat was ergernispunt één. Dan ook de dokter wie gaat nu verliefd worden op een vrouw die zijn moeder kon zijn? Ook zo, jakkes eigenlijk. Dan een derde punt waar ik mij aan ergerde, op het einde wordt er dan ook niets meer gezegd over de dokter, zo van ok hij zag dat ik jou nog 'leuk' vond en is het daarmee akkoord. En dan ook nog ik zie liever zo'n film met jongeren. Niet dat ik iets heb tegen ouderen, hoor. Integendeel eigenlijk, mijn bomma & bompa zijn wreed amusant. Maar geef mij toch in films mensen van rond de 20-30 en ev. 40.
btw 2.5*
v.i.c.t.o.r.
Geweldige warme film, waar ik het echt koud van kreeg. Slecht!
Castor Troy
De film begint veelbelovend en sterk, maar vervalt naar het einde toe in zoetsappigheid. Nicholson is geweldig.
X__Liesjj
Erg leuke film, het 1e deel is het best, het 2e gedeelte zwakte die wat af maar het is toch een erg leuke film. Ik snap niet wat ze tegen Diane Keaton hebben. Ik vind haar juist geweldig.
En Jack Nicholson is zoals altijd erg grappig als ie een grappig iemand moet spelen. Ik vind het geen standaard komedie, het einde is onvoorspelbaar(vind ik dan). Verder is de film ook komisch
X__Liesjj
Geweldige warme film, waar ik het echt koud van kreeg. Slecht!
Je kreeg het van een geweldige warme film koud ??? :s
mr_erp
dat gelach en gehuil van Diane!! ZOOO IRRITANT!!! ik vind haar niet acteren..
2.5* Het verhaal opzich is niet slecht.. de rest wel
Helemaal mee eens behalve de beoordeling --> 1,5*
little_lOve
In eerste instantie had ik niet zo heel erg veel vertrouwen in deze film, maar ik heb me uiteindelijk rot gelachen...
deze film is precies mijn humor, met die droge grappen. Die huilscène vond ik ook geweldig. Leuk verhaal, beetje standaard dat wel en toen Erica in Parijs was wist ik gewoon dat die dokter daar ook zou zijn, maar dat maakt het niet minder leuk. Natuurlijk een happy ending, maar zoetsappig vond ik deze film niet.
Erg leuke film, absoluut!
markie1978
Beste comedie in jaren, natuurlijk met Jack Nickelson. Hij is echt weergeloos, en steeld de show in deze film. Alles is precies goed, film kan bijna niet beter gemaakt worden. Helaas staat hij als acteur op eenzame hoogte, hij kan echt alles spelen.
soom
Ehm... Sommige films in dit genre kunnen best leuk zijn, maar deze film is zo zwak...
nele
Jack Nicholson is een van mijn lievelingsacteurs en ook een van de beste. Deze film vond ik dan ook heel vermakelijk om te zien.
xenne
had er stukjes van gezien, en had niet al te veel verwachtingen, maar dit is toch wel het betere werk in dit genre, verhaaltje stelt niet zoveel voor, maar acteerprestaties zijn erg goed: Nicholson, Keaton, Peet en zelfs Reeves deden het allemaal prima .... minstens een 3 waard
fritsje
Niet gaan zien,te flauw voor woorden slechtste film met Jack ooit!
En dan nog Keanau oooooo tenenkrommend slecht
G.1Rl
Het verhaal opzich is niet slecht.. de rest wel
Je neemt me de woorden uit m'n mond.
Saldek
hahaha, meningen over deze lopen hier in uitersten. Wel, ik vond het een lekkere film, met een rol van Jack Nicholson zoals ik hem nooit had kunnen bedenken: een direct maar tactvol man met charmes.Lekker komisch lekker romantisch, tsjagga! , een film voor overdosis aan cliché is geboren. Maar wel één die me prima heeft weten te vermaken. 3.5
.Marjo.
zeer goede acteerprestaties van Diane Keaton en Jack Nicholson. De rol van Keanu Reeves was niet echt geweldig. niet echt een rol voor hem
Mescaline
Degelijke romantische comedy/drama film.
Normaal gezien nietzo gek op dit gerne.. maar aangezien dezefilm in de jack nicholson box zat toch maar gekeken.
En ik moet zeggen.. de film viel mij gelukkig mee.. leuke opbouw en erg goed geacteerd.. In tegenstelling tot de postvan Marjo vond ik Keanu Reeves wel goed acteren.. misschien niet een rol die we van hem gewend zijn maar toch.. hij heeft het leuk gedaan !
De reden dat ik deze film geen 4.. maar 3,5 sterren geef heeft alles te maken met het voorspelbare verhaal.. het eerste half uur is nog niet voorspelbaar.. maar daarna best wel.. vond ik jammer.. ze hadden de film in mijn ogen nog iets meer dieptegang kunnen geven.. daarmee wil ikniet zeggen dat deze film geen dieptegang heeft.. onderandere door Diane Keaton(mooie vrouw voor haar leeftijd) en natuurlijk Jack Nicholson komt deze film boven het gemiddelde.. 3,5 wel verdiende sterren.. zit tegen de 4 sterren aan.. maar door mijn reden hierboven toch net niet..
Hectometersnor
Een beetje het idee dat ik zat te kijken naar een "When harry met sally" voor bejaarden.
Nicholson speelt zoals altijd, goed...de rest was matig en voorspelbaar. Keanu Reeves was overigens erg irritant met al dat positivisme.
2 en halve ster
Donkerwoud
Nu eens geen jonge geliefden in de hoofdrol maar twee mensen op leeftijd. Het levert een aardige genrefilm op, met een paar geslaagde grappen en de immer aanstekelijke grijns van Nicholson. Uiteindelijk is het allemaal zo voorspelbaar als de neten en weet de verhaallijn rond Keanu Reeves maar amper te overtuigen. Niet echt fantastisch, maar zeker wel vermakelijk tot het einde.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Roadrunner: A Film about Anthony Bourdain

I Am Sam
Drama, 2001

About Schmidt
Drama / Komedie, 2002
new york cityage differenceladykillerplaywrightvrouwelijke regisseurhamptons