Some Girls (1988)

Alternatieve titel: Sisters

mijn stem
2,70
29 stemmen

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
94 minuten

geregisseerd door Michael Hoffman
met Patrick Dempsey, Jennifer Connelly en Sheila Kelley

Michael, een student, brengt de Kerst door bij zijn vriendin Gabriella en haar familie, in Canada. Daar aangekomen vertelt zij hem dat ze niet meer van hem houdt. Bovendien zijn de leden van Gabriella's familie stuk voor stuk nogal bizar te noemen...

3 BERICHTEN 1 MENING
zoeken in:
 
0
Melvin Udall
geplaatst: 28 december 2008, 21:54 uur [permalink]
Michael komt in allerlei komische situaties terecht wanneer hij zijn aanstaande schoonfamile voor het eerst ontmoet. Het eerste uur is zeer vermakelijk met veel geslaagde, soms zelfs hilarische, grappen. In het verloop komt de film in een iets serieuzer vaarwater terecht wat zeker geen afbreuk doet maar niet geheel in de lijn der verwachting ligt. Al met al een leuke film met 2 jonge acteurs die het tegenwoordig helemaal gemaakt hebben. Dempsey voornamelijk als Dr. Shepherd in Grey's Anatomy en snoepje Connelly in uiteenlopende rollen, waaronder haar oscarwinnende performance in A Beautiful Mind.

avatar van scorsese
2,0
0
geplaatst: 17 juli 2012, 17:45 uur [permalink]
Tegenvallende film waarin een student wordt uitgenodigd door zijn vriendin om met haar familie de kerst door te brengen. Het geheel wordt al vrij snel nogal langdradig. Dit komt vooral ook omdat je eigenlijk geen hoogte krijgt van de toch ietwat absurde personages. Zeker niet grappig, en ook niet echt romantisch.

avatar van Lefgozer
 
0
geplaatst: 17 juli 2012, 17:58 uur [permalink]
Tot en met 19 september 2012 gratis te bekijken via MGM On Demand.