• 9.184.051 stemmen

Geregisseerd door: Stuart Rosenberg

Met onder meer: Charles Bronson, Jill Ireland en Rod Steiger

Releasedatum: 23 mei 1979

Plot Love and Bullets

"He was chosen by his Government to expose organised crime . . . Now he must run from them both!"

Detective Charlie Congers krijgt van het FBI de opdracht de minnares van een maffiafiguur in Zwitserland op de sporen. De vrouw is opzettelijk door de gangster afgezonderd, uit vrees dat ze haar mond voorbij zal praten. De detective geeft zich uit als bodyguard en kan de vrouw ervan overtuigen in Phoenix te getuigen tegen de gangster...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Quentin

Quentin

Aardige film, maar overacting is Ireland en Steiger niet vreemd. kleine 2,5*

avatar van thunderball

thunderball

Goede, stijlvolle Bronson actiefilm, die mooi gebruikt maakt van locaties in de sneeuw en bijpassende soundtrack.

Steiger verknalt het helaas wat met zijn overdreven gesmier, blijkbaar nam hij de film totaal niet serieus (lijkt ook veel op zijn latere rol in The Specialist).

Zoveelste film waarin Bronson samen met zijn vrouw te zien was, waardoor veel films van hem op elkaar lijken.

Een zeven, ofwel 3,5 ster.

avatar van Biosguru

Biosguru

Rammelend rommeltje.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Na vele jaren deze Bronson verhikel maar uit de collectie gehaald en herzien. Een B-actiefilm van middelmatig niveau die best leuk is voor tussendoor. Maar Bronson heeft betere films gemaakt. Rod Steiger is niet mijn type acteur. Zou ook nooit specifiek films gaan kijken omdat hij er in speelt. Vond hem hier ook hoogst irritant met zijn gestotter en gebrul. Dit was een eenmalige herziening en blijft dus definitief inde kast als opvulling. Een 2.5

avatar van AniSter

AniSter

Matig verhaal en teveel sight seeing. Als ik iets van Zwitserland wil zien kijk ik wel een documentaire. Dit vond ik een van de mindere films met Bronson. Iets te saai. De cast was wel in orde, veel dezelfde gezichten als in andere Bronson films uit die tijd, afgezien van Ireland die er gewoon bij hoort. Ik moest deze film een keer zien en bij deze ene keer laat ik het.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke actiefilm die lekker wegkijkt, vroeger ook al eens gezien.