• 9.377.017 stemmen

Met onder meer: Jandino Asporaat, Liliana de Vries en Sergio IJssel

Gesproken taal: Nederlands en Spaans

Releasedatum: 10 december 2015

Plot Bon Bini Holland

Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla. Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn?

Robertico Florentina / Judeska / Rajesh/ Gerrie de Waal / Sydney

Eddy Mathilda

Mrs van Vleuten

Mr van Vleuten

Man employment office

Vanaf 10 december in de bioscoop (Entertainment One Benelux)

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Prudh was het écht zo slecht?

avatar van Materny

Materny

De trailer alleen al was tenenkrommend slecht. Wat mensen in schreeuwers als Jandino zien zal ik nooit begrijpen.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Ben zelf geen fan van Jandino, had zodoende deze film in de bios overgeslagen ware het niet dat hij gisteren voorbij kwam in de sneak preview.

Waar ik hem en zijn show irritant vind, moet toegeven dat deze film me nog best wist te vermaken.

Een aaneenschakeling van aardig fungerende (stereo)typetjes in een afwisseling van grappige en minder gelaagde situaties. De leuke Rotterdamse touch heeft me over de streep getrokken om een voldoende toe te kennen.

Het verhaal is slap en het einde geheel onorigineel. Doch is de film al met al best de moeite waard. Als je al fan bent van Jandino zul je prima aan je trekken komen, ben je dat niet dan zal het er om hangen.

SuperSideSwipe schreef:

ik vraag me af, gaan er dan mensen weg, met een Nederlandse film in de sneak? Unlimited houders die denken 'bleeegh', en opstaan zodra de titels beginnen?

avatar van Exxon

Exxon

Normaal gesproken loopt de zaal bij een Nederlandse film wel voor een aardig gedeelte leeg, hier zag ik één stel weglopen. Vond hem als Jandino fan, wel grappig.

John Milton

Ben ik wereldvreemd als ik zeg dat ik nog nooit van die kerel had gehoord?

Een Chinees die Ping Ping heet en 'glappig plaat'. Laat maar zitten..

avatar van maurice32

maurice32

Materny schreef:

Ik ook niet , irritant ventje is het maar .

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

John Milton schreef:

Ben ik wereldvreemd als ik zeg dat ik nog nooit van die kerel had gehoord?

Nederland vreemd wel ja.

Komische kerel is het wel, ik heb normaal helemaal niks met cabaretiers, maar om hem kan ik meestal wel lachen, al vind ik het nog niet nodig deze film in de bios te gaan zien.

John Milton

Ik kijk geen tv, misschien komt het daardoor.

avatar van movieonly

movieonly

Nou ik ga zelf wel kijken, wat een vooringenomen reacties hier .

Dit soort films gaat om humor niet om het verhaal.

Timothyvdmeer

scetches zijn nog wel leuk...maar verwacht zelfde flauwe onzin als bij Ushi.

Dat aso wijf in die frietzaak is 1 x leuk daarna is ze al vervelend.

avatar van 606

Bah, nee dankje ik sla deze over. Heb niks met Dino.

avatar van bart007bond

bart007bond

Zoals judeska zou zeggen : wat een graftakke film.

Paar leuke grappen, verder niet om aan te gluren.

Blij dat ik een unlimted kaart heb.

Hallo bungalow is stukken leuker.

avatar van doeze

doeze

Ondanks dat ik een beetje Jandino-moe wordt, want hij is niet meer van de tv af te slaan met als dieptepunt Playback je gek, vond ik het op zich wel een leuk filmpje voor een zaterdagmiddag tussendoor. Een 3 - , (als 3 sterren beoordeeld)

avatar van Smugmarty

Smugmarty

John Milton schreef:

Ik kijk geen tv, misschien komt het daardoor.

Dat is een uitleg John, ik eigenlijk heel weinig maar kende deze Jandino wel.

Hij heeft nu ook `zijn eigen playback-show op zaterdagavond RTL

soom

Tranende ogen, gierende banden en met een bacardi cola achter mijn giechel, zo bracht ik gisteravond 2 uur van mijn leven door. Jandino. Hij is druk als een kakelende kip (ik heb gezien hoe druk hij was, mijn hemel..), zoals alle cabaretiers, maar wat een talent heeft hij eigenlijk he. Hij heeft het talent om een hele zaal plat te krijgen, of dat nu in het theater is of in de bioscoop. Verder is het natuurlijk heerlijk om alles te zien, van Judeska tot aan Kofi. Zeker een film die ik in de herhaling ga doen. Ik volgde het soms niet helemaal. Het ging wel rete snel namelijk. Maar het overgrote deel pakte ik wel op. En ik lachte me een kriek in mijn hemd.

avatar van Ant

Ant

Waardeloze film, zeer irritante personages. 1x kunnen lachen bij de credits pas.

avatar van MH040

MH040

Je zou maar de vrouw van je leven tegenkomen, maar ze blijkt fan van Jandino te zijn.....

avatar van cvdijk01

cvdijk01

Jandino en de verloren schatkaart had had nog interessanter geweest dan dit.

Timothyvdmeer

He wordt zo ziek van die Judeska.... Voor de rest geen greintje orginaliteit. De tafel grappen allemaal wel eens gedaan en dan stukken beter. Die Chinees moet ook glappig zijn maar is het niet. Echt drama. Kan helaas niet minder dan 0,5 geven

avatar van limelight73

limelight73

soom schreef:

wie geeft dit nou een 5*. zucht...

limelight73 schreef:

Wie geeft dit nou een 5*. zucht...

Ik. Want ik houd van de manier waarop de hele film opgezet wordt, de mooie woordgrapjes, en de heerlijke manier waarop de typetjes weer tot leven komen. Ik heb er dan ook 4 keer van genoten. Met de juiste instelling kun je namelijk de gekkigheid zien. Maar het moet je liggen, en de humor van Jandino en co moet wel die van jou zijn, denk ik. Het waren voor mij in elk geval 8 onvergetelijke uren in de bios.

avatar van limelight73

limelight73

soom schreef:

ik hoop echt dat je me volledig in de zeik neemt qua sarcasme...

limelight73 schreef:

ik hoop echt dat je me volledig in de zeik neemt qua sarcasme...

Nee hoor. Ik ben niet sarcastisch, en ik neem je niet in de zeik. Het is een heel mooie film naar mijn idee. Jandino is geweldig.

Timothyvdmeer

een mooie film .....is dit je 1e film soms???

Timothyvdmeer schreef:

een mooie film .....is dit je 1e film soms???

Over smaak valt niet te twisten, zo gaat het spreekwoord. Ik zie dat hier wel een beetje gebeuren.

Ik vond het gewoon prachtige humor. Omdat ik van deze sfeer houdt en Jandino dus geweldig vind.

Ik vond het geweldig om alles te zien. Van Kofi tot aan Noëlla. Maar om je vraag toch te beantwoorden. Nee. Dit is echt niet mijn eerste film .

avatar van Majestics

Majestics

Wat een verschrikkelijke film is dit zeg. Ontzettend kinderachtig, maar vooral zo overdreven geforceerd. Die Judeska, moet dat grappig zijn ofzo ? Niet mijn humor dit.