Genre: Actie / Komedie
Speelduur: 104 minuten / 91 minuten (dvd)
Alternatieve titels: Rumble in the Bronx / 紅番區
Hongkong
Geregisseerd door: Stanley Tong
Met onder meer: Jackie Chan, Bill Tung en Françoise Yip
Gesproken taal: Kantonees en Engels
Releasedatum: 25 juli 1996
Plot Hung Fan Kui
"No Fear. No Stuntman. No Equal."
Als toerist uit Hong Kong gaat Ah Kueng naar New York om aanwezig te zijn op de trouwpartij van zijn oom. Hij is van plan het eens rustig aan te doen. Een beetje de toerist uithangen, wat bezienswaardigheden bekijken en een beetje meehelpen in de supermarkt van de familie. Maar iemand vergat hem te zeggen dat deze supermarkt in het hartje van de South Bronx ligt, ofwel een buurt waar criminaliteit hoogtij viert. Nu komt het goed uit dat hij van beroep politieagent is. Al gauw maakt hij de diverse straatbendes, die met elkaar nog wat uit te vechten hebben, duidelijk dat er met iemand van zijn kaliber niet te spotten valt en dat zelfs de maffia geen partij voor hem is...
Keung
Angelo
Wah
Mrs Tina Cheung
sinterklaas
Heb hem bij de Action gekocht voor maar 1,80. Das wel erg goedkoop voor zo'n prachtfilm.
Hele leuke Jackie Chan film, misschien wel een van de betere Jackie Chan films, alleen is Who Am I? nog beter. Deze film zit vol Actie, humor en keigoede Jackie Chan-stunts. Soms is deze ook lekker hard die boomversnipperaar-scene bv.
Gewoon weer leuk om Jackie te zien acteren samen met 10 tallen schurken die hem in elke film achternazitten en twee vrouwelijke getuigen. Ik vond deze ook beter dan Thunderbolt (duh).
Die stunts zijn ook spectaculair, grappig en gevaarlijk en af en toe is het gewoon een feest. Die hovercraftscene was het toppunt. Vooral bij die rockers.
Superfilm van Jackie. Voor 1,80 krijg je wel heel veel.
JohnWilliams
Leuke film.
Het leukste vindt ik dat Chan het opneemt tegen de leider in dat kroegje. Hij wint van een stuk of 25 man. Erg knap dat hij ook zelf alle stunts doet! Wisten jullie trouwens dat hij zijn been brak toen hij op die hovercraft wilde springen.
Spartaan1986
Goed verhaal, veel actie en erg grappig. Overigens erg opvallend dat 3 van de hoofdrolspelers inmiddels zijn overleden (Anita Mui,Bill Tung en Marc Akerstream) terwijl de film amper 12 jaar oud is.
jackie chan
Leuke film.
Dat was zijn enkel bij de sprong van de parkeergarage naar het balkon,
ik ga gauw kijken ik zie dat het al tijd is.
JohnWilliams
Nee hoor met de Hovercraft, je kan dit zien bij de End Credits (de aftiteling) dan zie je scenes maar ook dat hij zijn voet (enkel) breekt. De Garagesprong gaat goed en pijnloos.
Weirdo Wizzy
Die Jackie Chan films doen het altijd wel goed bij mij. Zo ook deze. Gewoon een lekker aktiefilmpje met wat humor erbij en de gevechtscenes zijn natuurlijk erg cool met Jackie Chan. Dat doet ook niemand zo cool als Jackie Chan met stoelen en tafels en al die dingen. 3 ster.
AmazingPP
Dit is zeker 1 van de beste Chan-films die er is. Ik heb me hier werkelijk prima mee vermaakt, anderhalf uur lang. Het is een flinterdun verhaaltje, maar de actie maakt zoveel goed in deze film!
3,5 *
Usual Suspect
Het verhaaltje stelt niks voor, maar met de humor en stunts van Jackie Chan is het een fantastische vermakelijke film geworden.
Op New Police Story na de beste van Chan.
dikverdiende 4****
Shinobi
Leuke Chan film om te zien. Verhaal stelt niet zoveel voor, maar de actie en de stunts van Chan zijn echt top.
Ik geef 'm 3, 5 sterren.
DragQueen
Fantastische actie prent, met een weinig verheffend verhaaltje. maar met een enorme lading stunts, weergaloze gevechten en een gezonde dosis humor. zoals we natuurlijk van jackie chan gewend zijn. onbetwist een van zijn vermakelijkste en beste films, in mijn ogen dan. een dikke 4 sterren.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
Jackie Chan is toch wel altijd een grote favoriet geweest van mij, het beste aan hem is dat hij altijd zijn omgeving zo goed gebruikt, ondanks dat er veel verwarrende scénes zijn die soms plots omslaan word het soms vervelend en die maffia komt er gwn ineens bij, maar verder is het een goede film
darkjaap
leuke jackie chan film
allemaal wel wat standaard maar wel erg leuk
Wederom een erg leuke Chan film vol met zijn herkenbare ingredienten. Lachen om de momenten en verbazen om de knappe stunts...
Chan is een favorietje van me, zet altijd erg vermakelijke films neer.
MIsStenVelde
leuke film van chan!...
de meeste films van hem zijn erg leuk, ook ditmaal weer leuke stunts..!
The Last
Heerlijke foute actiefilm die geen enkel moment verveeld, en maar door en door dendert met spectaculaire achtervolgingen, fraaie gevechten en hilarische personages. Op het einde wordt het zelfs hoogstaand met 1 van de meest bizarre, maar tegelijkertijd, hilarische achtervolging die ik ooit heb gezien in een film.
Erg knap ook dat dit allemaal met een budget van 7,5 miljoen is gemaakt.
Goed, over het algemeen zeer vermakelijk, maar omdat het script aan alle kanten kraakt, camerawerk erg rommelig was, en het acteerwerk van sommigen niet optimaal was, geef ik 3 welverdiende sterren.
Achmed
Jackie Chan die weer eens in de problemen komt, maar hij zegt toch altijd "I want no trouble". Mooie stunts en leuke gevechten!
En een hele mooie movie poster! Is deze ergens te koop?
Die Hard,Willis
Toen ik de film aan het kijken was kwam ik erachter dat ik de film al eens gezien had. Ik heb er toch weer van genoten. Heerlijke acitefilm met weer een aantal geweldige vechtscene's. Jackie Chan is ongelooflijk goed in vechtscene's en ook in de stunts. Vooral van mast op mast vond ik erg sterk!
Slechte dubbing, toffe Jackie chan. 3,5*
Wel een aardige film. Vooral het eerste uur is best te pruimen, daarna wordt het minder. Typische Jackie Chan film met veel actie (vechtscene's) en humor.
WalterB
Voor de 2e keer gezien, en nog steeds super goed! Ook heel mooi geacteerd! Jammer dat het soms niet helemaal synchroom loopt en dat de stem van het jongetje in de rolstoel een beetje té is.
tommykonijn
Niet de vervelenste Chan die ik gezien heb maar ook niet de beste (Ik heb nog niet héél veel van hem gezien) maar deze was wel aardig. Jackie zelf heeft inderdaad zoals de meeste hier zeggen geweldige stuns neer gezet, de humor was ook wel leuk. Soms hier en daar een scene die ik een beetje overbodig vond maar opzicht een leuke wegkijker, prima vermaak.
Kasper_
Heerlijke vechtscenes. Af en toe echt een genot om naar te kijken.
Alleen.
Het verhaal trekt op niks en de acteerprestaties zijn meestal ondermaats. Heb me af en toe echt lopen ergeren aan bepaalde scenes of sommige personages. Daarom maar een 2.5
aburex
Goede Chan film. Met deze film probeerde hij in Amerika door te breken. De film is wel degelijk van Hong Kongse makelij maar hij is in Amerika opgenomen. De film werd daar ook redelijk goed onthaald. Verder leuke actiescènes met een onverbeterlijke Chan.
AddictedToMovies
1* voor de gevechten. Verhaal, acteerwerk en 'humor' zijn om te janken!
Actionfreak
Hele goeie Jackie Chan film ik heb me de volle 90min. vermaakt!
skipy05
Ik had deze vroeger ook al eens gezien. Ik vind hem nog altijd even goed. Zeer goede Jackie Chan film. Een van zijn betere. Zijn stunts waren weer heel goed.
movie acteurs
De eerste film van Chan die erg veel indruk op mij maakte. Geweldige gevechten en stunts. Mooie shots in het begin en een leuk actie verhaal. 4,0.
kArIzMa_Movie
Zeer fijne film om naar te kijken. De gevechten zijn strak en goed in beeld gebracht. Jackie Chan op z'n best. Hij bewijst zichzelf maar weer eens met z'n kung-fu. Het is echt genieten geblazen om hem zo te zien vechten. Deze film blijft vermakelijk,
kijkbeurt na kijkbeurt.
Arnhemmer
Geweldig hoe Chan humor en actie telkens weer weet te combineren. Lekker onderhoudend.
Dr. Salvador
Ik geef 'm 3, 5 sterren.
Ik ben het helemaal met je eens Shinobi, een bekende van GamesMeter!

Top 10 van Netflix: déze tien films worden nu goed bekeken

'Outlander'-serie 'Blood of My Blood' snel te streamen op HBO Max