Genre: Actie / Komedie
Speelduur: 104 minuten / 91 minuten (dvd)
Alternatieve titels: Rumble in the Bronx / 紅番區
Hongkong
Geregisseerd door: Stanley Tong
Met onder meer: Jackie Chan, Bill Tung en Françoise Yip
Gesproken taal: Kantonees en Engels
Releasedatum: 25 juli 1996
Plot Hung Fan Kui
"No Fear. No Stuntman. No Equal."
Als toerist uit Hong Kong gaat Ah Kueng naar New York om aanwezig te zijn op de trouwpartij van zijn oom. Hij is van plan het eens rustig aan te doen. Een beetje de toerist uithangen, wat bezienswaardigheden bekijken en een beetje meehelpen in de supermarkt van de familie. Maar iemand vergat hem te zeggen dat deze supermarkt in het hartje van de South Bronx ligt, ofwel een buurt waar criminaliteit hoogtij viert. Nu komt het goed uit dat hij van beroep politieagent is. Al gauw maakt hij de diverse straatbendes, die met elkaar nog wat uit te vechten hebben, duidelijk dat er met iemand van zijn kaliber niet te spotten valt en dat zelfs de maffia geen partij voor hem is...
Keung
Angelo
Wah
Mrs Tina Cheung
hans vd togt
wel aardig, ben zelf niet een erg grote fan van Jackie Chan.
Zijn stunts zijn wel vet
mister blonde
stunts zijn cool. ik weet dat deze film niet te serieus moet worden opgevat, maar ondanks dat was het acteren wel overdreven slecht.
herman78
Dit was de film waarmee ik Jackie Chan ontdekt heb. Ik weet nog dat ik hem 's nachts met wat vrienden keek, en we naderhand allemaal diep onder de indruk waren. Ash' Kung-Fu op de aftiteling was ook erg leuk (ik was destijds best wel fan van Ash).
pascal83
dit is gewoon troep in vergelijking met de (wat oudere) hong kong films van jackie zoals police story
TVGids
1 van zijn beste films. Veel humor veel actie en eindelijk ook een zeer goed verhaal. **** sterren
BS
he, nog even snel stemmen en dadelijk kijken
raar dat ik op deze nog niet gestemt heb.
Leuke/grappige en actie-volle film dat natuurlijk compleet draait romdom Jackie.
De actie,het stuntwerk en zijn humor is waar hij om beroemt staat en dat komt nadrukkelijk naar voren in deze film.Voor de rest heeft het niet veel om handen.Gewoon een leuke verstand-op-nul-en-ff-lekker-knallen-film.
3 *
mafiabaas
Hele leuke film met veel humor. De stunts van Jackie Chan waren goed man en vooral omdat hij alle stunts zelf aan het uitvoeren is en geen stuntman nodig heb, das cool van Jackie :d
Het is ook leuk als de film is afgelopen dat je al die bloopers ziet uit de film, je zag dat Jackie zijn been had gebroken ofzo en gewoon verder ging met de film egt gek hor. 3.5*
lazaroni_86
Ik ben al een tijdje fan van jackie chan, en dit is 1 van zijn beste films
Captain Pervert
Acteerwerk van Jackie, dat rolstoelventje, die Latino chick alsmede de meeste badguys is lachwekkend slecht, maar die knokpartijen zijn werkelijk geniaal.
Echt twee uitersten eigenlijk.
De GeuS
Een klein aantal grappige actiescenes kunnen niet verbloemen dat Jackie Chan films uitermate slecht zijn; krappe 2*
Sjoerd_B
Jeetje wat een troep is dit zeg
maar ik heb er eigenlijk toch wel stiekem een beetje van genoten.... maar dat acteerwerk haha één grote grap gewoon.
Gizzmann
Slap verhaal, slecht einde, maar gewoon genieten van de coole actie
savi_7
Één van de beste Chan-films uit zijn Amerikaande periode! 4,5*!!!
dit is gewoon een HongKong release hoor, door het succes van de film hebben ze hem naar America gehaald!!
SuperSideSwipe
Tja wel aardige film van Chan die de stap naar Amerika waagde.
Het is niet de hele tijd veel soeps. Vechtscenes zijn niet alles, en de komedie laat ook wat te wensen over.
3,0
Turkeyloverz
Zijn eerste film in Amerika en meteen een succes...
jackie chan
Goeiendag
Goede film
Ja het was neit zijn eerste poging, Ja hij had zn engkel gebroken en gaot gewoon verder. ik heb gewoon zn bewondering voor hem.
he dit staat er
Hongkong / Canada
Actie / Komedie
90 minuten
dacht dat het Amerika was:P
Ach dat akteer werk is nooit echt goed:P ik vond deze film wel veel geweld bevatten, maar typtisch chan is dat hij niet nutteloos vecht, MAar ik ben een fan hem omdat het geweld neit zo hard aankomt. gewoon lachen. niet zo serieus niet zo ernstig, op VHS stond er nog 16+ maar kheb hem op mn 9 voor het eerst gezien, zo eng vond ik het niet:P oja die man die in zn hout versniper apperaat werd gestopt was niet grappig, die moesten ze wegknippen:P vodn ik toen:P maar valt allemaal wel mee.
neo
Weer erg vermakelijke Jackie Chan film, met als hoogtepunt het grandioze gevecht in het warenhuis!
film_kaza
ik vond dit niet het beste deel.
2,5 sterren
sinterklaas
Komt 3 mei op dvd uit in Nederland. Zijn ze wel erg laat mee.
BlueSword
beter laat dan nooit, zou deze toch nog wel eens willen zien.
Mug
Berichten verplaatst naar DVD en VHS > Titels > Welke film mag nu weleens op DVD uitkomen?

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime