• 9.371.552 stemmen

Alternatieve titels: Poison Ivy II: Lily / Poison Ivy 2

Geregisseerd door: Anne Goursaud

Met onder meer: Alyssa Milano, Johnathon Schaech en Xander Berkeley

Plot Poison Ivy II

"Passion. Seduction. Betrayal. Lily wanted to be just like Ivy."

De jonge en sensuele studente Lily ontdekt het geheime dagboek van Ivy. In dit dagboek schreef Ivy haar diepste en donkerste gevoelens op. Lily wordt meegesleurd door haar erotische fantasieën. De mannen worden een gemakkelijke prooi van haar machtsspelletjes. Tot op een dag een slippertje met haar getrouwde leraar helemaal uit de hand loopt. Lily beseft dat de limiet werd bereikt maar kan ze nog terug naar het veilige leventje van vroeger?

Oeh oeh...Alyssa

avatar van EmDee

EmDee

Inderdaad

Ze lijdt wel onder geelzucht zo te zien.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Erotische thriller noemen ze dat...twee keer zonder bh, goh goh.

avatar van donnie darko

donnie darko

Ik vond dit nog allemaal meevallen. Was wel fijn filmpje.

avatar van niethie

niethie

Ik ook, heb de eerste (jammer genoeg) nooit gezien maar deze vond ik nog wel aardig, het verhaaltje stelt niet veel voor maar de aanwezigheid van de bloedmooie milano en nog wat aardige scenes zorgen ervoor dat het nog wel te doen is allemaal.

2,5 sterren

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Nouja, zo slecht was het niet. Na herziening begrijp ik 'm wat beter, maar de film faalde door de slechte uitdieping van Berkeley's personage. Maarja, ik denk ook niet dat het de bedoeling was van de maker om een diepgaande film te maken . Alyssa Milano was wel zoals altijd leuk. Acteerwerk was overigens aardig. Verder is het niet echt de moeite waard, in tegenstelling tot het eerste deel.

avatar van misterwhite

misterwhite

Saai, niet intressant en slecht.

Poison Ivy 1 was al een flop voor mij maar ik dacht laten we maar eens een poging wagen met nummer 2 en die was nog erger. Ik verveelde mij dood met deze film.

avatar van pooper

pooper

troep.

helemaal niks te maken op deel 1 en ook niet eens het zelfde idee.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Redelijk Drama.

Aardige scene's met Milano. Ook hier doet ze het best goed, maar ik heb haar natuurlijk wel wat beter gezien. De belichting zag er wel tof uit. Het verhaal is aardig maar had wel wat interessanter gemogen. 2,5.

avatar van yeyo

yeyo

Ridicule thriller over een wel heel beïnvloedbaar grietje dat na het lezen van drie paragrafen uit een willekeurig dagboek volledig in de ban geraakt van lust, verleiding en bedrog. Een ware belediging voor de echte fans van het eerste deel.. who am I kidding, ik ben waarschijnlijk toch de enige

avatar van joolstein

joolstein

Tweede deeltje in de Poison Ivy-serie. De eerste was een flop in de bioscoop maar deed het wel uitstekend in de videotheek. Alyssa Milano deed pogingen om haar imago van kinder-ster uit "Who's the Boss?" te breken. Erg handig voor de producenten want ze had uiteraard een 'bekendheidsfactor' Echter dit is niets meer dan erg middelmatig voorzetsel die zijn voorganger doet lijken op een klassieker.

De film is dus een soort vervolg op Poison Ivy (1992); wat via een zwak gegeven getracht wordt erin te brengen: Milano ontdekt de seksuele dagboeken en naaktfoto's van de sexy hoofdrol (Drew Barrymore) uit die film. De schrijfster Chloe King, schreef ook meerdere afleveringen voor de serie Red Shoe Diaries, zodoende moeten ze op dit idee gebracht hebben!

Ander minpunt is dat de film niet Milano als het primaire sekssymbool gebruikt, maar haar tegenspeler Johnathon Schaech. Er is geen goede femme-fatale dus ontstaat er simpele driehoekverhouding waar de twee mannen vechten om een vrouw. Tja en als je de speelduur dan ook nog eens langer maak, dan is dit niet echt meer een goede film te noemen.