• 9.381.687 stemmen

Deathstalker IV: Match of Titans (1990)

Actie / Fantasy | 83 minuten

Genre: Actie / Fantasy

Geregisseerd door: Howard R. Cohen

Met onder meer: Rick Hill, Maria Ford en Brett Baxter Clark

Plot Deathstalker IV: Match of Titans

"Out of legend rides one man with an invincible sword!"

Tijdens een vriendschappelijke krachtmeting verdwijnen er plotseling een paar vrienden van Deathstalker. De dappere ridder gaat op zoek naar zijn kameraden en ontdekt dat ze zijn gekidnapt door een boze tovenares.

avatar van Waku

Waku

Alle deathstalkers hebben dezelfde ingredienten.Belachelijk slecht acteerwerk, vreselijk script,en een decor om te janken.

Deze in der tijd voor 3 gulden(!) gekocht en zelfs dat was overbetaald.

avatar van keyser sose

keyser sose

ziet er schandalig uit maaar blijkbaar maakt deze regiseur gewoon lelijke films

avatar van PascaL

PascaL

Deze is gewoon een kopie van deel 1.. Steeds dezelfde footage..

avatar van joolstein

joolstein

De vierde en laatste film in de Deathstalker-serie. Tevens de minst gedenkwaardige, er is namelijk een grote hoeveelheid aan stockbeelden. Het overgrote meerderheid van die Stock Footage kwam uit de eerdere Deathstalker-films maar er zijn ook beelden van Sorceress (1982) en nog een andere Roger Corman geproduceerde fantasiefilm Nu hadden de Deathstalker I, II en III nog iets van een verhalend plot maar hier is zelfs dat zoekgeraakt. Wonderbaarlijk is het dat Rick Hill, de eerste Deathstalker, terugkeert, maar wat doet dat er eigenlijk echt toe? Hij was nooit aardig en alleen een stel spieren om rond te rennen en met zwaarden te zwaaien. Natuurlijk vindt hij een prinses in nood (geen idee waarvan zij gered moet worden?) en de twee rijden naar een andere setting waar de film blijft hangen bij een kasteel en een toernooi. Tja en daar is een boze tovenares die een leger probeert te maken maar elke reden daarvan strandt in een onbeduidende bedoeling. De film bevat nog wel vrouwen die hun kleding verliezen of uittrekken Maar de overvloed aan frontaal naakte borsten zoals in de vorige delen was nu maar marginaal! Tja echter dat vleugje naakt was nog enigszins iets waard in een film die ik alleen nog maar beschrijven als hergebruikte rotzooi!

avatar van finalman

finalman

joolstein schreef:

Via waar heb je hem gekocht? Naar mijn weten bestaat het niet op vhs met NL ondertiteling en de dvd ook niet.

avatar van joolstein

joolstein

finalman schreef:

Oef...om eerlijk te zijn weet ik niet meer zeker of ik hem heb gepindakaasd of via een illegale streamsite heb gekeken Maar volgens mij het laatste! De MM-gebruiker Waku geef hieronder aan dat hij hem wel op dvd heeft! Misschien kan hij je meer vertellen waar hij de film destijds heeft gekocht?