Genre: Komedie / Muziek
Geregisseerd door: Jonathan Lynn
Met onder meer: Cuba Gooding Jr. en Beyoncé Knowles
Releasedatum: 15 januari 2004
Plot The Fighting Temptations
Darren (Gooding Jr.) is een cynische reclameman die een gospelkoor moet oprichten om recht te hebben op een enorme erfenis. Hij probeert zangeres Terri (Knowles) voor het koor te strikken.
Lilly
Rosa Lopez
Little Lilly
Bessie Cooley
Phooze
Op zich best grappig. Maar waar heb ik toch eerder een kerk-koor gezien, dat in het begin van de film er niks van bakte, en op het eind de sterren van de hemel kan zingen....?
damon
sorry hoor, maar voor dit soort films heb ik maar 1 uitdrukking: KOTS! in de prullenbak ermee, ook al heb ik um nog niet gezien!
empirekees
damon
Kees, niks in het leven is een zekerheid, BEHALVE een film met Beyonce.....dat is bij voorbaat al slecht! dat weet je toch nu wel!
sn@ke
- 2077 berichten
Is dat niet een beetje een erg voorbarige opmerking. Het is tenslotte nog maar haar eerste "grote " rol.
Ze is bovendien een geboren entertainer. Het zou me niks verbazen als acteren haar ook wonderbaarlijk goed afgaat.
BoordAppel
In Goldmember valt ze tegen.
damon
In Goldmember valt ze tegen.
Hehe, ik zeg alleen maar dat ik er niet van op zou kijken aangezien ze een goede performance in huis heeft. Om haar nou meteen af te branden is helemaal belachelijk.
empirekees
Leuke film, een cuba Jr. die zich in lekker voelt in de rol. De muziek ging van Gospel langzaam naar RnB naar Rap en dan op het laatst terug naar Gospel. Mooie afwisseling al hou ik het meest van de gospel, en daar is genoeg van. Vaak tegennatuurlijk om niet mee te klappen. Het nodige humor onbreekt ook niet, vooral de persiflage van Idols(tenminste daar deed het mij aan denken) was erg leuk.
Good Job....3,5*
iluvmovies
Er zijn zangeressen die wel goed kunnen acteren, zoals Queen Latifah, Cher en Mya. Ik vind dat Madonna niet kan acteren, maar ze heeft wel ooit een Golden Globe gekregen. Je neemt als voorbeeld J-Lo, maar daar ben ik het natuurlijk niet mee ens
Je kunt beter Britney Spears, Mariah Carey en Kelly Clarkson als voorbeeld noemen.
En wat Beyonce Knowles betreft: ze moet zich nog bewijzen en ik zou haar niet meteen afschrijven als actrice.
En ff een opheldering. Bovengenoemde namen zijn zangeressen die zo graag actrices willen worden, behalve Jennifer Lopez: zij is een actrice (in mijn ogen een goede actrice: zie Out of Sight en Selena) die later ging zingen.
Kimsalabim
Nou daar ben ik het dus niet mee eens!
ik vind haar wel een goede actrice, en nog een betere zangeres!
In Goldmember was ze ook heel goed!!
Ik wil deze film zeker gaan kijken, ook al zit ie misschien vol met cliche's
Kimsalabim
Dit is eigenlijk niet helemaal waar!
Het klopt dat ze zelf pas een album heeft gemaakt na die films, maar daarvoor heeft ze al heel wat jaren gezongen bij Janet Jackson, en ze is op jonge leeftijd naar een theaterschool gegaan, waar ze is opgeleid in dans en zang.
Maar ik ben het met je eens, ze is een goede actrice! Niet net als Britney (die niet goed was)
Newbie
Om het zacht uit te drukken

Bereal
Als je van die muziek houdt is dit echt een superfilm. Beyonce is da bomb. Heeft laten zien dat ze meer in huis heeft dan alleen een mooi uiterlijk en een schitterende stem. Vond het leuk al die artiesten in de film te zien zoals lil zane, beyonce, montell Jordan etc
Wolkenmeter
Het openingsshot, dat zo'n drie minuten duurde en waarbij de camera van hoog in de lucht door de ingang van de kerk gaat en vervolgens boven het Gospel-koor gaat hangen, is echt indrukwekkend. Helaas lag de rest van de film weer helemaal in de lijn van de andere producties waaraan de naam Cuba Gooding Jr. de laatste jaren verbonden is (ik heb nog altijd nachtmerries van het verschrikkelijke 'Boat Trip'). De muziek maakte de film nog af en toe verdraagbaar, maar iemand had er toch minstens een halfuur mogen uitknippen.
Rujar
Deze film is vooral bedoeld voor diegene die maar niet genoeg van Sister Act kunnen krijgen.
Beetje Balkenende film.......
P.S. Beyonce heeft prima gedaan van mij mag ze doorgaan, unlike Britney.
The_basser
Ik vind dit een hele leuke film en Cuba Gooding Jr is gewoon altijd goed. 3*
Gehenna
Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit niet mijn smaak is heel veel gospel, mager verhaal, Cuba Gooding jr. die zwak speelt maar kon toch af en toe een glimlach bezorgen krijgt een 2.5
moviefreak#1
Hij duurt veel te lang om echt makkelijk weg te kijken en daarbij vind ik de muzikale stukken überhaupt te overdreven en te lang. Beyonce Knowles kan niet acteren en dat rapstukje is totaal misplaatst in een film over gospel. Cuba Gooding, Jr. weet er met zijn overduidelijke plezier in zijn spel toch nog wat van te maken en het is niet supervervelend ernaar te kijken. Ik hou het op een krappe 2,5*
queenie
heb hem pas gekeken (had hem al erg lang in huis) maar achteraf viel hij 100% mee. Leuk acteerwerk en kijkt lekker weg. 3½*
Waku
Geen hoogvlieger met Cuba Gooding Jr en Beyonce.
Maar de aanstekeligheid van Gospel rijkelijk in de film aanwezig maakt een hoop goed.
Wat heeft Cuba Gooding toch met erfenissen??
Eerst in Snow Dogs en nu weer met Gospel koren...
brielen
Leuke swingende komedie. Wel wat érg Amerikaans.
(kerkkoren die meedoen aan een gospelcompetitie)
Ik val wel voor de starpower van Cuba en Beyoncé.
Leuke bijrollen én swingende liedjes. 3
Elienekeuuh
Coole film. Beyoncé haar acteerprestaties waren erg goed.
dollie
De acteerprestaties van Beyonce vielen me goed mee, ik had veel slechter verwacht, de film vond ik prachtig, dat zal ook wel grotendeels liggen aan het feit dat dit wel mijn muziekstijl is...
FillumGek
Best een leuke film. Beyoncé deed het best aardig. Niks op aan te merken. Soms alleen een beetje saai, maar dat komt ook een beetje door het onderwerp, een kerkkoor.
otherfool
De ronduit leuke eerste 45 minuten (Gooding is in vorm!) worden compleet teniet gedaan door de saaie ego-trip van Knowles in het tweede gedeelte. Ze kan al niet geweldig zingen en dan ook nog eens op zo'n manier een film verknallen...
2* voor Gooding en de leuke bijrollen.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime