Genre: Komedie / Romantiek
4,4 (443)
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 12 februari 2004
Plot Feestje!
Thijs (Antonie Kamerling) en Ben (Beau van Erven Dorens) zijn onafscheidelijke vrienden, die continu achter de vrouwen aanzitten. Stelletjes zijn verboden, saai. "One night stands zijn de toekomst!" Totdat Ben zo verliefd wordt dat hij gaat trouwen. Thijs voelt zich in de steek gelaten, door zijn beste vriend verraden. Als die beste vriend hem dan ook nog eens vraagt om getuige te zijn en de bruiloft te organiseren, grijpt Thijs zijn kans om de boel goed op stelten te zetten.
UIP beoogt Feestje! rond Valentijnsdag 2004 uit te brengen.
cornelis
Leuk voor ze, maar de produktie is toch nog niet eens gefinancierd???
GerwinF
Wat een titels verzint die Ruud van Hemert toch eh!
EmDee
?
Daphne kan alles.
petey
- 1901 berichten
Leuk voor ze, maar de produktie is toch nog niet eens gefinancierd???
Iedereen die geld overheeft, kan meehelpen zodat ze wel het benodigde geld krijgen.
Werken dit soort dingen eigenlijk?
jasper
Werken dit soort dingen eigenlijk?
Hoe bedoel je?
Of er geld voor die films komt? Meestal wel, want voor investeerders in een bepaalde belastingschaal pakt de regeling per definitie goed uit, zeker in vergelijking met beursbeleggingen in de afgelopen 2 jaar.
Overigens: het is niet alleen maar een website-idee hoor. Gerenommeerde bedrijven zetten dergelijke beleggingsprodukten in de markt.
Voor meer info: http://www.fine.nl/
Je kunt op dit moment ook investeren in Kees, de Jongen en binnenkort wsch in Floris.
davidov
Ben jij Beau dan
ik heb nooit gezegd dat ik op beau leek of dat ik hem was....geen idee waar je dat vandaan haalt, maar je hebt wel gelijk trouwens. Er zijn blijkbaar een aantal aparte mensen die zeggen dat ik verdomd veel op hem lijk zo nu en dan.
De trailer staat nu online:
Zeer slechte trailer. Slecht gemaakt: stem spreekt alsof 'ie een bedrijfsfilmpje inspreekt. En goeie grappen zitten er ook al niet in. Om maar niet te spreken van het acteerwerk.
Nee, voorspelt niet veel goeds...
Quido
Benieuwd of ze deze ook gaan bespreken in "Goedemorgen Nederland" als hij echt zo belabberd is (de trailer ziet er idd niet goed uit).
Art
Ik vond die trailer van De Passievrucht al slecht maar dit is nog erger. Maar goed, wie weet valt de film wel mee
FeZ
Aan die voice over (heet dat eigenlijk zo) erger ik me nog het meest. Lijkt wel een irritant wasmiddelreclame.
Zombie McGruder
Die vond ik niet bepaald de moeite waard, vandaar wederom mijn vraag: heeft iemand DE FILM gezien?
pascal83
Dit is volgens mij een feestje die je maar beter kan overslaan
moviefreak#1
Voor de costa en volle maan fans lijkt me... en aangezien ik na costa de hele dag koppijn had laat ik dit onding aan me voorbij gaan.
Webby
Tuurlijk wordt dit niets: Daphne Bunskoek, Beau van Erven Dorens en Chantal Jansen... need i say more.
Willem-Jan
WAT EEN JEUK-productie zeg... HOE hard wil je jezelf belachelijk maken als regiseur zijnde...? HOE NIET serieus wil je jezelf opstellen man. Wat een belediging van de Nederlandse filmindustrie weer... ECHT; JAMMER
0,5 ster

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix