Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Renny Harlin
Met onder meer: LL Cool J, Jonny Lee Miller en Kathryn Morris
Releasedatum: 8 juli 2004
Plot Mindhunters
"For seven elite profilers, finding a serial killer is a process of elimination. Their own."
Op een afgelegen eiland houdt de FBI trainingsprogramma's voor 'special unit' agenten, die een opleiding volgen voor het opsporen van seriemoordenaars. Om de kwaliteiten van zijn zeven trainees optimaal te testen, dropt Inspecteur Jake Harris zijn groep op dit eiland. Geheel afgezonderd van de buitenwereld worden de agenten geconfronteerd met een fictieve seriemoordenaar die zij moeten opsporen aan de hand van aanwijzingen. Al snel blijkt dat het niet om fictie gaat, maar keiharde realiteit.
Sara Moore
Rafe Perry
Jake Harris
Jen
Lis
Denk je om de spoilers Lis? Heb je bericht aangepast.
He verdorie,ik zie het al,ik had het tussen Quote gezet en niet onder spoiler,wat een doos niet?Sorry hoor en bedankt dat je het even heb rechtgezet:-)
Weet je het andwoord trouwens?
Quentin
Gister gekeken,lekker spannend,we hebben ons wel vermaakt!
Maar er viel ons wat op,misschien dat het al eerder gezegt is in het forum,maar wij zagen het als foutje.
Misschien is daar een simpel andwoord op?
er was al een piloot aanwezig op het eiland
Nou dat moet ik dan gemist hebben,zover ik weet was de boel verlaten op wat katten na dan.

Zat hij in dat controle kamertje

Zat hij in dat controle kamertje
Volgens mij moet jij zelf een film gaan maken,je hebt veel fantasie!
Quentin
Volgens mij moet jij zelf een film gaan maken,je hebt veel fantasie!
jacksparrow
Lekkere spannende film met inderdaad een paar vragen. Gewoon niet zeuren en lekker kijken.
Airbus
Verlaagd naar 3 sterren; de film viel me reuze mee, maar vind hem toch niet interessant genoeg om "zo" nog eens te kijken....
Niet interessant genoeg??? ik kan mijn ogen niet geloven...dit is 1 van de spannendste, bloedstollendste films die ik in tijden heb gezien. er wordt fantastisch geacteerd...de plaats waar het zich afspeeld is zeer goed opgezet en het einde is totaal onverwacht!!
de afloop is gewoon niet te voorspellen, dat maakt deze film vooral zo goed!!
dus DeGeus, ik zou hem nog maar eens gaan kijken en dan GOED kijken, want hij is echt de moeite waard, ook voor een tweede keer!
Teskuh17
goede film.. alleen snapte ik een scene niet perfect: waarom doodt LL cool J die moordenaar en gaat dan zo moordenaarachtig naar dat meisje roepen, terwijl hij die moordenaar niet is, dat blijkt namelijk uit dat spul op die klok..? dat vond ik vaag, maar voor de rest was hij echt toppie.. vooral de moordenaar die ik niet verwacht had.. had op een of andere manier die baas van hun als moordenaar verwacht! 4 sterretjes voor de spanning en hip eind
Quentin
Bah bah mensen dit is echt niet geweldig, dit is saai, voorspelbaar (ja zelfs het einde) en onorgineel ..... en het einde ... "hip", "de afloop is gewoon niet te voorspellen, dat maakt deze film vooral zo goed!!", niet bepaald
erg matig ...
erg matig ...
Als je deze film saia vind, hoeveel moet er dan gebeuren in een film wil je hem interessant vinden???
bisse
Ongeloofwaardige bagger die er niet eens in slaagt te entertainen.Hoogtepunt van dommigheid is wel die scene waar er flitsend een aantal reageerbuisjes langskomen om aan te tonen dat er een heftig sporen onderzoek aan de gang is.
Gorro
[..]
Een film waarin minder gebeurd kan me vaak meer boeien dan een waarin zoveel gebeurd dat je niet eens de tijd krijgt om na te denken. Als ze op het einde iemand anders aangewezen hadden als moordenaar had ik het ook geloofd. Iedereen volgens mij. Voor mij een duidelijke aanwijzing dat het een weinig ingenieuze film is. Voeg daarbij een samenraapsel van stereotypen, slecht acteerwerk en gewoon stupide plot en je komt op een magere *½ uit.
Airbus
Slecht acteerwerk? absoluut niet waar...
stupide plot??? klopt niks van...
samenraapsel van stereotypen???? waar haal je het vandaan??
niet van deze film in ieder geval...
Kijk es effe naar al de meningen over deze film...de film is prima, niks mis mee en 3,5 tot 4 sterren waardig...
misschien dat je het tempo niet hebt bijgehouden
ik zou hem nog maar eens gaan kijken als ik jou was, misschien dat je hem dan wel begrijpt
Quentin
Slecht acteerwerk? absoluut niet waar...
stupide plot??? klopt niks van...
Plot is zo achterlijk dat het gewoon iedereen kan zijn, zonder dat er in de film ook maar goede "aanwijzingen" naar worden gegeven e.d. De acteurs spelen erg matig en oppervlakking....
niet van deze film in ieder geval...
Samenraapsel van cliché's EN stereotypen, films als deze bestaan al zo lang en de stereotype personages zijn ook zo bekend o.a.: de bad-ass neger die van iedereen de schuld krijgt en zich moet bewijzen.
Prima voor mensen die dom vermaak zoeken, maar echt geen 3,5/4 sterren waard .... ik heb zowieso een vermoeden dat er bij deze film "extreem gestemd" wordt door mensen die erna nooit meer op de site komen
Airbus
Quentin, met jou valt er duidelijk niet over te praten, je snapt het niet helemaal geloof ik....
Luister es goed: als er op deze site van de 177 stemmen 1 rotte appel tusse zit, jij dus en de rest allemaal zeer tevreden en zeer te spreken is over deze film, wil dat toch zeker niet zeggen dat de film slecht is, maar wil dat dus wel zeggen dat jou mening slecht is.

Foute info, zeker als enkele (betrouwbare) regulars tot 0.5* komen
Uitermate komisch, ik voeg me voor een keer bij mister blonde. Je begrijpt er niks van.
Je hebt duidelijk geen smaak en kan een film zeer slecht beoordelen!!

Als je nou eens goede tegenargumenten zou aanvoeren tegenover mijn mening (wat kan slecht zijn aan een mening
dat is gewoon een kwestie van smaak en ik beoordeel een film naar mijn mening, als ik daar goede argumenten voor heb dan kan een beoordeeling nooit slecht zijn, alleen niet jouw "smaak"). En een rotte appel ... ? je mag je mening op deze site geven, daarvoor is ze bestemd dus waarom zou ik dan een rotte appel zijn als ik een mening heb die jij niet hebt ..... ik denk dat je het met zulke opmerkingen eerder in die richting schopt.
De GeuS
Kan het misschien eens tot je doordringen dat mensen iets minder of helemaal niet interessant vinden wat jij geweldig vind?
Je manier van praten doet me trouwens terugdenken aan iemand waar ik een tijdje terug ook al mot mee had hier op de site....
WiLL
Ik heb deze film een krappe 3* gegeven. Als ik hem nog eens kijk wordt dat dus echt wel een 2,5*.
Het eind vond ik nu al vrij slecht, maar als ik nu weet wie de killer is en het begin van de film nogmaals kijk dan denk ik dat ik me zo bij Quentin`s mening kan aansluiten.
Airbus
ik bedoel ROTTE APPEL helemaal niet scheldend, maar spreekwoordelijk, omdat vrijwel iedereen zeer te spreken is over deze film en er 1 of 2 zijn die dat niet zijn. Dat kan, is geen probleem. Maar de bedoeling van een mening geven is om een ander te overtuigen van die mening. En ik denk niet dat als er 1 of 2 mensen zijn die deze film niks vonden, met zeer slechte argumenten een ander kunnen overtuigen van hun mening. ik vond de film zeer goed, jij niet, oké, prima, even goede vriende!
Ehm... 30 users geven deze film een onvoldoende.
Goodfella
Wie ben jij om hier binnen te komen vallen en meteen onzin te roepen over rotte appels, slechte meningen en dito argumenten?? Ik heb tot nu toe enkel goed onderbouwde kritiek gelezen. Helder, duidelijk en een stuk geloofwaardiger dan al die absurd hoge waarderingen hier.
Want Mindhunters is een prul. Gebouwd op clichés, slecht acteerwerk en een volledig van de pot gerukt verhaal. Een film die het publiek zo verschrikkelijk onderschat dat dit in de verste verte niet serieus te nemen is.
Dat jij en blijkbaar velen met jou hier zoveel uithaalt kan me ook alleen maar verbazen. Kijk toch 's wat verder dan je neus lang is. Er zijn tig films die tig keer beter zijn uitgewerkt dan deze, maar de massa heeft natuurlijk altijd gelijk hè. Stom van mij.
bisse
Je hebt duidelijk geen smaak en kan een film zeer slecht beoordelen!!

Nee,Airbus met jou valt niet te praten. Je gaat helemaal niet in op de goede argumenten van de tegenpartij maar verschuilt je achter de domme mening van de massa. Waarom denk je dat er zoveel onoriginele films gemaakt worden met hetzelfde concept?????
Jouw mening is juist slecht omdat je niet in staat bent voor jezelf te denken en te beargumenteren waarom de film dan wel goed is. Het rotte hier is jouw beoordelingsvermogen en de enige persoon zonder eigen smaak ben jijzelf!
axel33
Wow... 18 dagen geleden kwam kennelijk een abrupt einde aan deze discussie. Ze zijn zeker nu allemaal nog op jacht naar hun verstand, om maar 's met de titel te spreken; dat waren ze mijns inziens grondig kwijt, te zien aan alle verhitte toevoegingen!
Karst
Misschien waren zij de laatste overlevenden op een eiland?
Overigens sluit ik me bij de mening van de minderheid aan. Wat een prul.

De goed scorende westernserie 'Dark Winds' krijgt nog een nieuw seizoen

'An Cailín Ciúin' nog niet gezien? Pak nu je kans op NPO Start Plus, HBO Max of Videoland

Romantisch drama serie 'From Scratch' is een kijktip voor Netflix-abonnees: ‘Je voelt gewoon alles’

Hoe Netflix altijd weer unieke beelden weet te bemachtigen

The Life of David Gale
Drama / Misdaad, 2003