Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Renny Harlin
Met onder meer: LL Cool J, Jonny Lee Miller en Kathryn Morris
Releasedatum: 8 juli 2004
Plot Mindhunters
"For seven elite profilers, finding a serial killer is a process of elimination. Their own."
Op een afgelegen eiland houdt de FBI trainingsprogramma's voor 'special unit' agenten, die een opleiding volgen voor het opsporen van seriemoordenaars. Om de kwaliteiten van zijn zeven trainees optimaal te testen, dropt Inspecteur Jake Harris zijn groep op dit eiland. Geheel afgezonderd van de buitenwereld worden de agenten geconfronteerd met een fictieve seriemoordenaar die zij moeten opsporen aan de hand van aanwijzingen. Al snel blijkt dat het niet om fictie gaat, maar keiharde realiteit.
Sara Moore
Rafe Perry
Jake Harris
Jen
tovenaar
't Staat wel grappig: Val Kilmer, Christian Slater en Antonie Kamerling.
Goh, hier wist ik nog helemaal niets van. Niet alleen Kamerling trouwens, maar ook Daniël Boissevain (All Stars).
FeZ
Alleen is die rol volgens mij behoorlijk klein. Op imdb:
"Antonie Kamerling .... Sophisticated Man"
En er zit nog een Nederlander in:
"Jasmine Sendar .... Girl at the bar"
Ik begrijp het verhaal niet. Er wordt door de FBI een seriemoordenaar meegestuurd met een aantal studenten
Die Renny Harlin is sowieso niet echt de beste regisseur.
Phooze
Hoe ik denk dat de film zal gaan na het lezen van het verhaaltje hierboven...
Op het einde blijkt het toch allemaal een oefening... beetje het omgekeerde van "The Recruit" dus.
Hebben de nederlandse sterren in deze film een grote rol? En spelen ze ook Nederlanders in de film?
Jordy
Volgens mij heeft LL Cool J een hoofdrol, misschien zou Kamerling toch maar opgeofferd moeten worden
Hij is in Nederland gefilmd he? Deze film. Dat was tenminste in het nieuws destijds
pinky
- 1999 stemmen
De film is zo ongeveer in zijn geheel opgenomen in en rondom Radio Kootwijk op de Veluwe (heel apart gebouw, trouwens)
Radio Kootwijk is een van de grappigste Nederlandse plaatsnamen. Naast Paesens-Moddergat en Sexbierum.
narva77 (crew films)
Heeft dat plaatje eigenlijk wel iets met de film te maken?
Derde naam hoeft volgens mij ook niet zo belangrijk te zijn.
In zulke gevallen hou ik het bij twee.
Vyvre
Op een schaal van heel slecht..heel heel slecht. Slechte special effects, slecht acteerwerk, slechte dialogen en slecht alles. Ik denk dat ik nog heel coulant ben als ik zeg dat ik hier 0,5* voor geef.
empirekees
Hij is al te pindakazen!
landrover
Dat plaatje is van Mindhunter, niet van Mindhunters, is er nog een andere poster?
bioscoopzaal
De eerste trailer. En als je goed kijkt zie je in het begin Antonie Kamerling aan de bar zitten.
Ziet er niet echt slecht uit vrij standaard, zal wel rond de 2,5 komen
pascal83
antonie kamerling speelt 'slechts' een homo die geobserveerd wordt .... thats it ...., als wij dezelfde trailer hebben gezien ....... ?
eJay
Hier vind je een betere apple trailer, http://www.apple.com/trailers/miramax/mindhunters.html.
Diesel
Renny Harlin is een van de minst creatieve, oppervlakkige regisseurs ooit.
Heb een hekel aan die gozer.
Yak

De goed scorende westernserie 'Dark Winds' krijgt nog een nieuw seizoen

'An Cailín Ciúin' nog niet gezien? Pak nu je kans op NPO Start Plus, HBO Max of Videoland

Romantisch drama serie 'From Scratch' is een kijktip voor Netflix-abonnees: ‘Je voelt gewoon alles’

Hoe Netflix altijd weer unieke beelden weet te bemachtigen

The Life of David Gale
Drama / Misdaad, 2003