• 9.481.965 stemmen

Gesproken taal: Engels, Duits en Oekraïens

Releasedatum: 23 januari 2025

Plot Flight Risk

"Y'all need a pilot?"

Een vrouwelijke Air Marshall heeft de opdracht gekregen om een gearresteerde voortvluchtige man per vliegtuig te begeleiden. Terwijl ze over de wildernis van Alaska vliegen, wordt duidelijk dat de piloot bijbedoelingen heeft met de arrestant. Er volgt een strijd op leven en dood.

Daryl Booth

Madolyn Harris

Caroline Van Sant (stemrol)

Director Coleridge (stemrol)

Hasan (stemrol)

Bush Pilot

Rescue Worker #1

avatar van Uier

Uier

• 2017 berichten

Mijn hemel, wat een achterlijk gedrocht. De dialogen zijn echt tergend. Ik begrijp niet waarom Gibson de behoefte had om dit script te regisseren.

avatar van KritischVentje

KritischVentje

Moet Topher betere rollen aangeboden krijgen/kiezen of is hij gewoone en slechte acteur? Oprechte vraag.

avatar van Stargiver1002

Stargiver1002

Het zijn zeker geen draken van films,maar waarschijnlijk niet goed genoeg om een purist zoals jou te bevredigen!!

avatar van AngelicV

AngelicV

Matige thriller, met een aparte rol voor Wahlberg en een hoofdrol voor Dockery, die haar best doet om er wat van te maken. De teksten zijn dermate simpel dat t afbreuk doet aan t totaal. Ali blinkt uit als cp. Cliché elementen. Cgi kan er nog mee door. Verder gauw vergeten. 2,2*