• 9.370.316 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Randall Emmett

Met onder meer: John Travolta, Kristin Davis en Lukas Haas

Plot Cash Out

"Every heist has its price."

Crimineel meesterbrein Mason staat op het punt de roofoverval van zijn leven te plegen wanneer zijn geliefde en het belangrijkste lid van zijn team, Decker, het team uitschakelt en onthult dat ze een undercoveragent van Interpol is. Mason is er kapot van, ontsnapt en trekt zich terug uit de misdaad totdat zijn jongere broer Shawn in zijn eentje een grote bankoverval wil plegen. Mason heeft geen andere keuze dan hem te hulp te schieten, terwijl Interpol Decker erbij haalt in de hoop hem te ontmoedigen. Voordat de SWAT-teams de bank bestormen, moet Mason alle middelen uit zijn arsenaal gebruiken om niet alleen te ontsnappen met de buit, maar ook met de liefde van zijn leven.

avatar van Mr Grey

Mr Grey

Hele waardeloze film. Slap en na 30 min afgezet!! TROEP

avatar van Waku

Waku

Mr Grey schreef:

Hele waardeloze film. Slap en na 30 min afgezet!! TROEP

ok.....duidelijk...thanx..wordt er niet beter op met Travolta laatste tijd.

Trailer ziet er niet best uit inderdaad.

avatar van schumacher

schumacher

Ben het absoluut niet mee eens met de slechte commentaar.

Natuurlijk is het onrealistisch (zoals vele films) maar dit was echt wel een vermakelijke film en John Travolta was leuk om bezig te zien, zijn rol past gewoon bij hem.

Is het een hele sterke film zoals Swordfish? Nee, absoluut niet. Swordfish is van een totaal ander level nog.

Maar ik heb me geen seconde verveeld, het is ook wel mijn genre van films die ik graag zie.

Veel aktie is er niet neen, dat hoefde ook niet bij deze film.

Verstand op 0 & genieten zeg ik.

Wie dit troep vindt, dan zal ik u eens echte troep moeten doorsturen . Want als je dit al zo slecht vindt? Uw goed recht he, maar er bestaat nog 200 keer slechter en je kan maar tot een 0.5 gaan.

avatar van mrklm

mrklm

Beroepscrimineel Mason [John Travolta] heeft zich gedeisd gehouden sinds hij nipt ontsnapte aan de politie omdat zijn grote liefde Amy [Kristin Davis] hem verraadde. Wanneer zijn broer Shawn [Lukas Haas] zijn hulp vraagt bij een bankroof, doet hij alleen mee wanneer hij merkt dat Shawn deze actie slecht heeft voorbereid. De bankroof verloopt niet volgens plan waardoor het uitloopt op een gijzeling. En niet geheel toevallig wordt Amy aangewezen. Maar dan doen Mason en Shawn een ontdekking die hun onderhandelingspositie sterker maakt. Heistfilm probeert in ieder geval origineel te zijn, maar dat gaat wel ten koste van spanning waardoor het wat gezapig blijft. De cast houdt dit overeind, vooral Lukas Haas als de schlemielige broer.

avatar van Mr Grey

Mr Grey

schumacher schreef:

Ben het absoluut niet mee eens met de slechte commentaar.

Veel aktie is er niet neen, dat hoefde ook niet bij deze film.

Verstand op 0 & genieten zeg ik.

Ja er bestaan nog dit en nog dat. Ja logisch maar neemt niet weg dat ik toch vele serieuzere en betere films van hem gewend ben en als ik dit vergelijk vind ik dit zeer zeer slecht en kan me er echt niet bij inleven. Ik blijf erbij .. Troep!

avatar van shugenja

shugenja

HAHAHAHA crimineel mastermind John Travolta met zn glimmende kneiterkop. Ik ga helemaal stuk dit kan nooit wat worden natuurlijk.. die man moet zo nodig met pensioen en van TV af oh oh oh. die man is 71 jaar dit kan toch niet meer ff serieus.

avatar van Mickey b

Mickey b

Altijd fan geweest van John Travolta. Speelt hier opnieuw met zijn typische flair waar ik zo fan van ben, maar snap niet dat hij zich heeft laten vangen aan deze B-film die een zeer simpele cloon is van Casa del Papel. Maar geen diepgaande complotten of plannen. Alles vrij simpel in beeld gebracht en nergens echt spanning. Zeer low budget en weinig karakterrollen van de andere acteurs. Om van de figuranten maar te zwijgen. Deze speelden o.a. de gegijzelden en kwamen over als tamme emotieloze poppetjes die zelfs de naam figurant niet waard zijn… Pogingen tot actieshots kwamen er bij mij niet in.

Geef deze 2,5* omdat ik fan ben van Travolta (zonder hem was deze voor mij maar 1,5* waard). Als je John niet graag bezig ziet, steek je best geen tijd in deze film.