• 9.374.112 stemmen

Met onder meer: Alban Lenoir, Stéfi Celma en Pascale Arbillot

Gesproken taal: Frans en Duits

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Balle Perdue 2

De geniale monteur Lino heeft eindelijk zijn naam weten te zuiveren. Nu heeft hij maar één doel voor ogen: wraak nemen op de corrupte agenten die zijn broer en zijn mentor hebben vermoord. Samen met Julia neemt Lino het stokje van Charas over en vormt een nieuw team. Ze zetten de jacht voort op de daders en laten zich door niemand dwarsbomen.

avatar van stinissen

Verstand op nul en dan..... een heerlijke ouderwetse harde aktie film met heerlijke achtervolgingen en heel veel geweld. Ik heb er van genoten.

avatar van Debo

Debo

Leuk tijdverdrijf, vette achtervolgingen met auto's die meters hoog vliegen, veel nepbloed en belachelijke nep vechtscènes. Voor als je echt niks anders meer hebt.

avatar van DreamTech

DreamTech

zeer goeie actie film tijd geleden weer eens zo een actie film gezien ( wat de fransen toch wel goed kunnen) ik had een beetje een Mad Max gevoel niet op een paar centen gekeken van alles wat !!!

Wel raadzaam om het 1e deel te kijken als je het niet kent ) top film !!!

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

De eerste uit 2020 vond ik wel best lekker gaan, ruwe Franse actie-misdaad, waar ik met mijn 7/10, misschien wat te weinig heb gegeven, eerder 7.5/10 waard en vind de 2.88/5, uitgerekend 5.76/10 echt wel zeer laag. Hier voorlopig 3.38/5, uit de volle 4 stemmen weliswaar. Maar als ie minstens op tzelfde niveau zit, eentje om nr uit te kijken en voor een van de dezer.

avatar van AniSter

AniSter

Wil je het verhaal een beetje fatsoenlijk op kunnen pikken dan is het zien van het eerste deel een must. Toch is deze vervolgfilm iets minder qua plot. De actiescenes zijn af en toe best spectaculair maar het verhaal is een beetje saai vergeleken met de eerste film. Net zoals het magere slot: dat er een derde deel komt zit er dik in.

avatar van schumacher

schumacher

Hetzelfde gevoel als bij de 1ste.

Hier en daar nog wat leuke aktie al is het ook onrealistisch haha , maar meer ook niet.

Er is veel beter maar ook veel minder goed als deze film. Middelmaat voor mij net zoals de 1ste film.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Gewoon leuk n vermakelijk vervolg, zowat in dezelfde lijn en niveau als de eerste. Ik had tikkeltje meer verwacht, maar de film vloog voorbij. Bij deze zelfde score van 7.5/10.

avatar van filmkul

filmkul

Vermakelijk vervolg. Het verhaal wordt verder opgepakt waar deel 1 gebleven was. De uitwerking is van het zelfde niveau. De film dendert over het scherm met de ene actiescene na de ander en verveelt daarom geen moment. De scènes met de auto’s worden vakkundig in beeld gebracht. Brengt het meer dan deel 1, nee dat niet. Veel van het zelfde. Het acteerwerk is verder in orde. Leuk vermaak. 3.0

avatar van james_cameron

Deze verdienstelijke en vooral spectaculaire sequel volgt de traditionele regels van een vervolg: groter qua opzet maar dunner qua plot. Het laatste uur is feitelijk één lange achtervolging. Gezegd moet worden dat het er allemaal wel weer erg cool uitziet en de spanning zit er wederom goed in. Naar het einde toe besef je dat het verhaal nog lang niet is afgerond, zodat we ons alvast kunnen verheugen op deel 3.

avatar van Kondoro

Kondoro

Dan gisteravond gelijk het tweede deel meegepakt van het in het Franse naam ‘Lost Bullet’, en ik moet zeggen dat dit deel duidelijk beter was dan het eerste deel. Toch blijft de film ontzettend zwak in zijn script noch verhaal, en daarin gaat ‘Pierret’ toch weer aardig de mist in. Vooralsnog is deze film beter dan doorgaanse vervolgen, toch wel omdat ‘Pierret’ zelf de regie weer in handen heeft, de cast niet is veranderd en de locatie ook nog steeds het zelfde is. Hierdoor voelde de film toch wel weer vertrouwder aan. Ik was best benieuwd hoe dit tweede deel was, aangezien ik toch wat sceptisch was dankzij het eerste deel.

Toch als iemand deze film wil zien moet ik toch zeggen dat hij/zij eerst even deel één moet zien. Want dit tweede deel sluit precies aan op ‘Balle Perdue’ en opent al gelijk met een scene waar informatie in zat die je pas weet door het eerste deel. ‘Lino’ was namelijk in het ziekenhuis terecht gekomen na het grote gevecht en raakt eigenlijk in zichzelf vergezeld, om één of andere reden komen we daarna in een groot gevecht te recht in het huis en opeens zit hij bij de politie. Dit soort dingen zorgen toch voor een chaotisch verhaal noch concept, wat het juist slechter maakte. Ik bleef hierdoor toch met vragen zitten die onbeantwoord blijven en wat klote is.

Voor de rest werd de actie wel wat omhoog geschroefd, waarin we toch meer sportievere scenes en leukere scenes tegen komen en de film eigenlijk nergens echt heel erg inkakt. Dit is juist erg positief voor mij als kijker van deze film, aangezien op deze manier je toch aandachtiger blijft kijken. Dat merkte je ook wel tijdens deze film, aangezien de film vrij snel voorbij raast en hij ook niet zo kort duurt, je bent er zo doorheen. Maar, ik denk dat het juist ook niet positief is. Want persoonlijk had ik gezien dat nu ook ‘Areski’ gevonden en aangepakt werd, al bleef dat constant uit. Erger nog is dat je hem helemaal niet ziet in deze film tot het einde, en dat betekende dat er dus ook een derde deel aan zit te komen, en of ik daar nou echt op zit te wachten.. Nee, echt niet.

avatar van schram101

schram101

Meer van hetzelfde alleen net wat minder. Balle perdue was een klein verborgen pareltje die blijkbaar toch genoeg opviel er een vervolg op te maken. We gaan direct verder na het vorige deel en cast en setting blijven dan ook voor een groot deel gelijk. Toch heeft dit tweede deel buiten de achtervolgingsscene’s om minder te bieden. Hoewel die opnieuw meer dan prima zijn blijft het hier toch steken op een voldoende. Wat mij betreft laten ze het hierbij.

avatar van Noodless

Noodless

Uitstekend vervolg op zijn voorganger met alweer heel wat geweldige actiescènes en bruut geweld. Enig minpuntje is het feit dat het hele verhaal berust op één van de daders die volgens Lino dood is, maar eigenlijk vastgehouden wordt door de politie die daar hun beweegredenen voor hebben. De slechterik die in deel 1 ontsnapt is, komt hier maar sporadisch in voor en zal hoogstwaarschijnlijk in deel 3 zijn opwachting maken. 7,5/10

avatar van Rodger

Rodger

Prima vervolg op van het eerste deel, actie, racen en schieten,..

Je moet wel de eerste hebben gezien om deze een beetje te kunnen volgen.

3.0 ***

avatar van prezwalski

prezwalski

french jean wick meets dukes of hazard

tres entertaining

wel eerst deel 1 kijken anders denk je "waar maken ze zich zo druk om deze ene dag on the road"

avatar van FMS2020

FMS2020

Verstand op nul, veel actie, het is tenminste geen film om in slaap te vallen. Deze vind ik zelfs nog beter dan de eerste film. Schitterende achtervolgingen en auto's die meters omhoog vliegen, prachtig!

avatar van macrobody

macrobody

Lekkere actie film, niets mis mee.

avatar van boemboem27

boemboem27

vervolg op deel 1 maar lang niet zo goed.

wel erg veel actie en goede achtervolgingen, maar verhaal was erg rommelig.

en als er een deel 3 komt laat ik m liggen

avatar van AngelicV

AngelicV

Rauwe franse actiefilm met wederom "gelukkig" echte auto's die crashen.Flinterdun doch goed uitgevoerd met een verlengstuk van de 1ste film richting Spanje, wat logisch is daar in Zuid SpNje de politie de handen vol heeft aan bootjes die bijna elke nacht vanuit Noord-,Afrika de Spaanse kust komen binnenvallen. Einde goed vorm gegeven, geeft weer mogelijkheden voor een vervolg. De onverzettelijkheid van Lino is knap geacteerd.

avatar van Gerlof78

Gerlof78

Net als deel 1 een leuke en vooral qua actiescenes prima gemaakte actie film, Alban Lenoir en Stefi Celma spelen met plezier de hoofdrol en voor de rest een leuke popcornfilm

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Adrenalinestoot.
Meer actie dan de eerste film en minder verhaal. Lino wil de moordenaar van zijn broer aan Spanje uitleveren voor een fair proces en wordt achterna gezeten door zijn corrupte collega's. De rest is één wilde rit die bijna de hele film in beslag neemt, met grof geweld, extreme blikschade en geschifte schietpartijen. Ik heb er eigenlijk best van genoten. Balle Perdue is een reeks voor de liefhebbers van 100% actie en nul gelul. Intussen profileert zich ook een mastermind achter al die corruptie, maar dit is voor de derde film.