• 8.706.243 stemmen

Teen Wolf: The Movie (2022)

Thriller / Drama | 140 minuten

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Teen Wolf: The Movie

"The pack is back."

Weerwolf Scott McCall heeft Beacon Hills achter zich gelaten en woont nu in Los Angeles. Daar leidt hij een normaal maar eenzaam leven. Wanneer in zijn oude woonplaats de volle maan weer opkomt, staat er tegelijkertijd ook een angstaanjagend kwaad op. Scott, niet langer een tiener maar wel nog steeds een Alpha, zal zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen wat wel eens de machtigste en dodelijkste vijand zou kunnen zijn die ze ooit onder ogen hebben gehad.

Scott McCall

Melissa McCall

avatar van Alathir

Alathir

• 1944 berichten

Erg matig, maar ook het seizoen over de Nogitsune vond ik destijds in de serie al niet zo goed. Je had het al aan de titel zelf kunnen raden als er The Movie bij staat is het gewoonlijk een echte B-film. En dat is jammer voor eens serie als Teen Wolf. Dit verdiende meer want dit was wel een geweldige serie ondanks dat het maar op MTV kwam. Ook jammer dat Stiles en Kira er onder andere niet bij zijn. Soms merk je dat het niet al te vloeiend is in de film qua dialogen of editing. Ook het verhaal was ik niet echt onder de indruk, maar het is wel gemakkelijk te volgen ook al is het lang geleden dat je de serie zag.

avatar van macrobody

macrobody

Ik kan me voorstellen dat het voor een kijker van de serie, Teen Wolf (2011-2017), een leuke film is omdat je de originele karakters terug ziet waar je zo veel met hebt "meegemaakt". Ik ken die hele serie niet dus de film was totaal niet boeiend. Deze kan je dan ook gerust overslaan.