• 9.376.788 stemmen

Met onder meer: Denzel Washington, Sanaa Lathan en Eva Mendes

Releasedatum: 20 mei 2004

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Out of Time

"The Clock Is Ticking..."

Matt Lee Whitlock (Washington) is een politie commissaris in het plaatsje Banyan Key, Florida. Hij onderzoekt daar een dubbele moord, en de verdenkingen richten zich op hem. Hij moet er alles aan doen om z'n collega's voor te blijven in het onderzoek, en zo de waarheid aan het licht te brengen.

Matthias " Lee " Whitlock

Tony Dalton

Detective

avatar van empirekees

empirekees

Een erg standaard politie thrillertje. Weinig spectaculairs. Waren meer saaie dan interessante momenten. En het acteerwerk ach, ging wel. Je kan bijna wel zeggen dat de vrouwelijk spelers standaard knap waren en zonder weinig karakter.

ach...2,5*

btw Wel leuke zonnebrillen.

avatar van dartviper

dartviper

De film is inderdaad standaard maar zeker niet slecht. De film was zeker onverwacht aan het einde en Denzel Washington speelde weer als altijd heel goed.

3.5 sterren

avatar van BONO

BONO

IS DEZE FILM AL IN DE BIOS GR BONO

avatar van ThaNick

ThaNick

Nog geen release-datum (bioscoop of huur) bekend.

Bono still hasn't found what he's looking for.

avatar van janusjanus

janusjanus

Op zich geen verkeerde film, maar het wordt na een poosje een beetje een klucht.

D.W speelt goed.

avatar van morpheus

morpheus

De eerste 20min waren een beetje verwarrend geschoten ofwel slecht geedit waardoor ik niet echt in de film kon komen. Als de spanning dan uiteindelijk stijgt lijkt het allemaal beter te worden, met een aantal leuke spannende momenten. Richting het einde echter zakt de film volledig in naar een iets wat we al zovaak hebben gezien samen met een einde te cliché voor woorden kom ik niet verder als **

avatar van stinissen

Heerlijke film , de film wist mijn ruim anderhalf uur te boeien , het einde was wel wat voorspelbaar maar who cares een dikke 9 dus 4.5 *

avatar van Relschopper

Relschopper

Is er inmiddels al een release datum bekend van bioscoop of DVD? Of kijk ik gewoon ergens gruwelijk overhen?

avatar van Jeroen!

Jeroen!

Ik vond het een slechte film.

Het verhaal was niet boeiend en erg voorspelbaar.

Bovendien heb ik Denzel Washington al wel eens beter zien acteren.

1,5 *

avatar van De Knip

De Knip

De hele film heeft iets net niets over zich, het loopt allemaal net iets te makkelijk voor Denzel af, toevalligheden....maar niet echt spannend. Edoch redelijk vermakelijk voor een woensdagavond.

***

Best een vermakelijk filmpje. Er zitten wel wat ongeloofwaardige stukken in het plot, maar als je daar niet teveel over nadenkt hoef je je niet te vervelen.

avatar van dj-littl-e

dj-littl-e

2* om naar Eva Mendes te kijken,thats it..

avatar van remco_xxx

remco_xxx

Och och, vanavond gezien in de sneak preview in Utrecht. Heeft mij geen moment kunnen boeien. Een meer standaard politie verhaal dan dit kan ik niet bedenken. Tja Eva Mendes is wel een schoonheid, dat maakt het dan nog enigzins verdraagzaam.

avatar van zeus

zeus

Een vermakelijke wegkijkfilm met als hoogtepunt Eva Mendes. 3,5*

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

ik heb de film op dvd gezien..Viel best wel mee..

avatar van neverbeliever

neverbeliever

Cliché Hollywood thriller, al is thriller een groot woord voor een film die nooit echt spannend of boeiend wordt. Vond er niet veel aan.

avatar van T.O.

T.O.

het verhaal begon onsamenhangend, werd in het midden ineens aardig spannend, maar eindigde weer een beetje voorspelbaar. verder is het allemaal prettig luchtig. echt een 2,5* film

avatar van DaBomBaZzZ

DaBomBaZzZ

Wederom een topper met DenzelWashington.

Het verhaal komt wat traag op gang.

Je moet het verhaal blijven volgen want het bezit nogal wat complotjes.

Als aan het einde van de film de stukjes op z'n plaats vallen wordt alles duidelijk.

Ook nog een leuk rolletje van "Superman" die de vriend van de ex-vrouw van Denzel Washington speelt.

Toppertje ! 4*

avatar van Gorro

Gorro

Aangename politiethriller met een degelijke Denzel Washington in de hoofdrol. De gevatte dialogen zijn het sterkste punt van de film. Ook is de komische sidekick voor de verandering eens wél grappig in plaats van irritant zoals bijvoorbeeld in Van Helsing. Minpunt is wel dat Mendes erg onovertuigend is als rechercheur en er totaal geen sprake is van chemie tussen Mendes en Washington. Verder prima filmpje, maar verwacht niets speciaals. ***

avatar van dj-littl-e

dj-littl-e

saaie film,het enigste spannende van de hele film was eva mendes natuurlijk..

avatar van Justice4All

Justice4All

Over "toevallig" gesproken. 2,5 sterren.

avatar van jeroene

jeroene

leuke film,kijkt lekker weg,kun je eens in de 2 jaar wel zien,aanrader als ie in de videotheek ligt!

avatar van Lukic

Lukic

Deze film heeft een 20-60-20 verderling (samen 100 he). Het begint traag dan wordt het een leuke en best spannende film (het grote middenstuk) maar tegen het eind valt het weer een beetje in elkaar. Het is desondanks geen slechte film die best wel leuk is om te zien. Soms een beetje ongeloofwaardig maar ook weer niet te erg dat het onwijs irriteerd ofzo. Ik denk dat ie tussen de 3 en 3,5 sterren scoort. Ik zal hem uiteindelijk 3 geven want er is wel beter gemaakt maar dat betekend niet dat je hier geen lol aan kan beleven!

avatar van tijntje

tijntje

Welk leuk tussendoortje, zeker omdat ik een aantal weken geleden op vakantie ben geweest in Miami, en ook de Florida Keys heb bezocht (Dat Banyan key, is een fictieve naam voor 1 van die keys)

Maar gewoon een goede thriller, lekker tussendoortje, en goed spel van DW.

avatar van Erikr73

Erikr73

Geen klassieker, maar zeker een goeie film. Denzel Washington is weer goed op dreef.

avatar van shoppy

shoppy

Ik vond het een aardig film, inderdaad geen hoogstandje maar wel één die me kon boeien.

En Eva Mendes .... do I need to say more?

avatar van SSeagal

SSeagal

Aardig vermakelijke thriller, met zo zijn spannende momenten, leuk voor een keertje. ***

avatar van xangadix

xangadix

Beetje geforceerd film noir sfeertje...

avatar van Thomas

Thomas

Het eerste half uur ging echt nergens over.... de intro is veel te uitgebreid... middenstuk is wel aardig....

die climax viel ook tegen.........