• 9.371.633 stemmen

Geregisseerd door: Marcus Adams

Met onder meer: Mãdãlina Ghenea, Ed Westwick en Macarena Gómez

Plot Deep Fear

"Dive to survive."

Naomi is een ervaren zeilster die op reis is door het Caribisch gebied om haar vriendje Jackson te ontmoeten. Ze schiet een zinkend schip te hulp met drie overlevenden. Het blijken drugssmokkelaars te zijn die Naomi dwingen om in het wrak te duiken en 850 kilo aan cocaïne terug te halen. Tot overmaat van ramp wordt het plan gedwarsboomd door razende, mens-etende tijgerhaaien die op het wrak zijn afgekomen.

avatar van XanderJ

XanderJ

Redelijk goed verhaal, redelijk sfeertje, maar het acteerwerk OMfG.......

En die plottwist zag Stevie Wonder zelfs aan komen.

avatar van schumacher

schumacher

Niet mijn ding maar vooral het acteren verpeste het voor mij, daar ergerde ik me aan.

avatar van Fisico

Fisico

Inderdaad vrij waardeloos. Er zijn veel slechte haaienfilms, maar dit is toch wel een dieptepunt. En het moet gezegd, het acteerwerk is abominabel, zeker van die criminelen in de eerste plaats. Eigenlijk wel grappig op een bepaald moment. Toen die haai een paar keer uit het water dook om zijn prooi te bespringen, had ik de indruk dat ik dit al eens had gezien. Het leek erg geframed.

De film boeit voor geen meter en ondanks de beperkte speelduur kon het niet snel genoeg afgelopen zijn. Dat einde zet de kers op de taart. Komt die troela plots nog tevoorschijn.

Veel meer hoeft er over de film niet gezegd worden. De haaien zagen er wel OK denk ik, wel nogal érg agressief, ma soit.

avatar van bjerik76

bjerik76

op zich leuk idee, gevaar boven water maar ook onder water....

Ook de cast en special effect waren oke , alleen twijfel ik toch wel of een haai daadwerkelijk zo slim is en gefixeerd op mensenvlees.....

hierdoor had ik halverwege de film toch wel iets dat ik dacht van " jaja , het zal allemaal wel verder.."

avatar van Cathy69

Cathy69

Leuke locatie , en daarmee is alles gezegd denk ik , matige haai ,acteer werk slechter dan slecht met perfecte make up uit het water komen ‍♀️,een film om vlug te vergeten

avatar van Timecop

shimahero

Ongeloofwaardig verhaal

avatar van Stephan123

Stephan123

Niet een superslechte film..

Mooie locatie,slecht acteerwerk.

Maar die makeup blijft wel goed zitten.

avatar van Rodger

Rodger

Pfff

Deze is/was slecht.

Wil iets positiefs schrijven hierover maar dat lukt me niet.

Een aanrader voor als je echt 1.5 uur niks te doen hebt.

0.5 Voor het mooie zeiljacht.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Deze film is niet echt onaardig.

De haaien zijn op verschillende momenten echt.

En best goed in beeld gebracht, inclusief de montage betreffende de haaien.

Wanneer een duikster op een boot, mensen op zee die zogezegd in nood zijn wil helpen, en er ook gevaarlijke haaien de toestand gevaarlijk maken.

Het verhaal is best goed, het acteer spel is wat matig.

Maar toch is deze film, op zich wel de moeite waard.

Niet heel goed, maar best een redelijke film.

Zeker mee vermaakt.

avatar van Noodless

Noodless

Matige haaienfilm die volledig wordt afgebroken gezien heel wat slechte recensies. En meestal ook terecht. Het grote minpunt is het zeer slechte acteerwerk van de cast, in bijzonder de drugssmokkelaars. Vooral die Maria was niet uit te staan. Toch is het geen vervelende film want het verhaal is best aardig en de actiescènes met de haaien zien er degelijk uit.

Pluspunt is dat het ook geen overdreven actiefilm is geworden met tal van over the top scènes wanneer de haaien in beeld komen. Daarbij prachtige locaties in begin van de film en een zeer sensuele welgevormde hoofdrolspeelster. Het kan veel slechter ! 5/10

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Niet doorheen te komen. Ooit geleerd op school: drugshandel is in veel gevallen in films een creatief zwaktebod. En dat niet alleen: de acteurs zijn echt slecht - iets waar ik normaal wel makkelijk overheen kan kijken - en vooral: de film is totaal niet spannend. Macarena Gomez was regelrecht hysterisch en kon totaal geen dreiging overbrengen. Een van de slechtste films die ik in tijden heb gezien. 1,0*

avatar van Suteruni

Suteruni

Best spannend, duidelijk dat Trump toch gelijk heeft : D

Zwak einde en idd slecht acteerwerk.

avatar van Shadowed

Shadowed

Weinig boeiende overlevingsfilm waarin de haaien weinig aandacht krijgen en je als kijker vooral wordt opgezadeld met een slecht acterende Mãdãlina Ghenea die zich in een penibele situatie verkeert. Helaas gebruikt regisseur Marcus Adams wel eerstgenoemde (de roofdieren dan) om zijn film mee te promoten, waardoor de geïnteresseerde liefhebbers vooral op het verkeerde been worden gezet. Het opvolgende schouwspel is vervolgens totaal niet boeiend en uitzonderlijk slecht geacteerd. Ed Westwick is de enige met een zekere charme, maar wordt binnen Deep Fear gedegradeerd tot een ondankbare bijrol. De opening is niettemin aardig en sommige haaienaanvallen zien er bijzonder overtuigend uit, maar je zal helaas al bij al tot weinig nieuwe inzichten komen met dit filmmateriaal.