• 9.373.511 stemmen

Geregisseerd door: Richard Wong

Met onder meer: Eugenio Derbez, Samara Weaving en Max Greenfield

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot The Valet

"Never judge a couple by their cover."

De wereldberoemde filmster Olivia wordt geconfronteerd met een PR-ramp als een paparazzo een foto van haar maakt waarop ze met haar getrouwde minnaar Vincent staat. De hardwerkende parkeerhulp Antonio verschijnt per ongeluk op dezelfde foto en wordt gevraagd om zich voor te doen als Olivia's nieuwe vriendje om hen te dekken. Door het bedrog wordt Antonio in de schijnwerpers en onverwachte chaos gedreven. Het botsen van de verschillende werelden en culturen zorgt ervoor dat zowel Olivia als Antonio zichzelf duidelijker beginnen te zien dan ooit tevoren.

avatar van scorsese

Aardige film waarin een filmster en een parkeerhulp er een relatie op nahouden voor het oog van de pers. Een prima opzet voor een romcom als deze en vooral de eerste helft is dan ook goed uitgewerkt. De dramatische gebeurtenissen tijdens de tweede helft zijn wat minder en de film gaat ook wat te lang door. Best grappig hier en daar en vermakelijke personages.

avatar van schumacher

schumacher

Ik had het niet verwacht maar dit vond ik een zeer vermakelijke film.

Ik heb zelfs wat moeten lachen ook, iets wat ik in een komedie soms gewoonweg niet doe.

De film blijft gewoon boeiend vh begin tot het einde, het 1ste deel mss een beetje beter dan het 2de maar ik bleef met een goede vibe zitten heel de film lang en ook de acteurs doen het goed en zit er een goede vibe tussen de acteurs en zeker tussen de hoofdrol spelers, ze hadden er echt wel zin in.

Eindelijk nog eens een leuk filmpke in dit genre.

avatar van Waku

Waku

Romcom.

Maar geen standaard slap gebeuren.

Het verhaaltje mag dan eenvoudig zijn en cliche matig, echter de uitwerking is super leuk gebracht.

Vooral het ontwapenende zachtaardige karakter van parkeerwacht Antonio wekt heel veel sympathie op.

De onderlinge banden tussen de mexicaanse familie leden wordt onder de aandacht gebracht zodat "The Valet" wat meer diepgang lijkt te krijgen. Hierdoor onderscheidt de komedie zich van de gemiddelde romcom en kijken de 2 uur film zeer plezierig weg.

3.5*/4*

avatar van BBarbie

BBarbie

La Doublure (2006) van Francis Veber is een lekkere film. Deze Amerikaanse remake doet daar verrassend genoeg weinig voor onder, al kan Samara Weaving niet tippen aan haar Franse tegenhangster Alice Taglioni. Vlot, gedachteloos tijdverdrijf.

avatar van pamela200

pamela200

Niets van verwacht maar toch gekeken. Simpel verhaal van spel en overspel. Maar o wat was die film leuk. Ik heb regelmatig moet schatteren. Briljante rol van Derbez. Hij viel al op als arogante miljardair in Overboard met Anna Faris. We hebben genoten van het verhaal. 4 points

avatar van notoirefilmhater

notoirefilmhater

Sympathieke, luchtige en soms ook ontroerende film.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Had weinig zin om deze film te bekijken omdat je bij het lezen van de omschrijving al een bepaald beeld krijgt. Maar door de positieve reacties hier toch maar gaan kijken. Helaas was het toch uiteindelijk een vrij standaard verhaal met een Valet die af en toe als mister Bean lijkt over te komen. Het aantal beschamende situaties viel uiteindelijk wel mee. Beetje Notting Hill af en toe.

avatar van ibendb

ibendb

Remake van de Franse film uit 2006. Een altijd fijne Samara Weaving en een likeable Eugenio Derbez in een leuk filmpje met enkele laugh-out-loud momenten. Enige grote downside is dat de speelduur iets te lang is voor het toch wel dunne plot.

Een fijne vliegtuigfilm.

avatar van Shadowed

Shadowed

The Valet kent een verrassend evenwicht tussen genres die perfect samengaan, in dit geval dramatiek en komedie. Met Samara Weaving aan boord heb je natuurlijk talent tot je beschikking, maar toch was het Eugenio Derbez die me uitermate positief opviel. Niettemin begint de film matigjes en zijn de karikaturen wat flauw, maar eenmaal de menselijkere trekjes tevoorschijn komen herpakt het gebeuren zich snel. De tweede helft is iets rommeliger qua vormgeving, maar bevat opvallende en doeltreffende scenes die me emotioneel optimaal in de film wisten te betrekken. Veel van de pluspunten worden mogelijk gemaakt door de uitstekende chemie tussen de castleden, maar ook het hoge tempo en de variatie aan gebeurtenissen maken er een vermakelijk eindresultaat van. Uiteindelijk lijkt regisseur Richard Wong iets te veel tegelijkertijd te willen, maar het viel me allemaal in vrijwel elk opzicht mee. De relatief ruime speelduur van 122 minuten was snel om.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1950 berichten

Toen ik de trailer zag, dacht ik dat dit wel eens leuk kon worden. En dat werd het ook.

Geinig verhaal met leuke plotwendingen. Alle acteurs doen hun best en maken er een mooie film van.

Het is niet alleen komedie, maar ook wel een stukje drama. Overigens wat een knappe meid, die Samara Weaving. Ze heeft soms wat weg van Kylie Minogue in haar jongere jaren. Is ook al zo'n klapstuk.

avatar van mrklm

mrklm

Wanneer paparazzi erin slagen een foto te maken die de affaire tussen filmster Olivia Allan [Samara Weaving] en miljardair Vincent Royce [Max Greenfield] dreigt te onthullen, probeert Vincent zijn huwelijk en zijn reputatie te redden door hotelbediende Antonio [Eugenio Derbez] – die ook op de compromitterende foto staat – een flink bedrag te bieden om zich voor te doen als Olivia’s geliefde. Olivia en Antonio zijn tot elkaar veroordeeld tot de pers de interesse verliest, maar er ontstaan uiteraard complicaties. Het basisgegeven is niet buitengewoon origineel, gelukkig is het scenario dat wel. Derbez en Weaving zijn perfect als ‘odd couple’ en het scenario zit vol originele vondsten en spitsvondigheden. Bovendien zijn er grappige bijrollen voor Carmen Salinas en Amaury Nolasco als respectievelijke Antonio’s vrijpostige moeder en zijn immer goedgemutste baas.