• 9.372.898 stemmen

Genre: Mystery / Sciencefiction

Geregisseerd door: Barrett Burgin

Met onder meer: Jyllian Petrie, Mason D. Davis en Emily Marie Palmer

Plot Cryo

"Once you wake up, the nightmare begins"

Vijf wetenschappers ontwaken uit een cyrogene slaap en ontdekken dat ze vast zitten in een ondergrondse faciliteit. Omdat ze niet meer weten wie ze zijn of hoe lang ze hebben geslapen, beginnen ze te beseffen dat ze deel uitmaken van een wetenschappelijk experiment dat mogelijk verkeerd is afgelopen. Na een reeks vreemde gebeurtenissen leren de wetenschappers dat ze worden opgejaagd. Ze hebben geen idee wie het is en wat de reden is. De mogelijkheid bestaat dat één van hen de moordenaar is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Psychologist / 002

Soldier / 004

Engineer / 001

Biochemist / 003

The Inventor / 000

avatar van schumacher

schumacher

Is zo eentje waar je echt voor moet zijn.

De film krijgt blijkbaar veel goede reviews en ze proberen zeker de spanning er in te houden maar voor mij was het te traag en toch te saai.

Op zoiets kan ik me geen 2 uren concentreren.

Gedrocht van bijna 2 uur lang, traag verhaal dat nergens weet te boeien.

Waste of time!

avatar van Phantasm

Phantasm

Saai en traag, met moeite uitgekeken.

avatar van joolstein

joolstein

Praten en ronddwalen! En dat is ongeveer wat je van Cryo kunt verwachten, en dan vooral heel veel gepraat. Alhoewel je kunt zien dat regisseur Barrett Burgin wel iets van talent had, had het allemaal strakker en slanker gemogen! Het eigenlijke uitgangspunt is eenvoudig; als je een aantal mensen in een ruimte plaatst, zullen er onvermijdelijk onvoorziene situaties ontstaan. In dit geval ontwaken vijf personages met geheugenverlies uit een cryogene slaap. In de loop van tijd ontstaat er wrijving, ​​achterdocht en paranoia. Technisch gezien ziet de film er niet eens zo slecht uit. Echter door het tempo begint de film te slepen. Vaak worden de personages getoond terwijl ze in gesprek zijn of dwalen door de beperkte ruimtes op zoek naar aanwijzingen of een uitweg. Ook de personages zelf werden een probleem omdat ze teveel achtergrond krijgen. Dit zorgt voor nog meer praten... Op een gegeven moment riskeert een van de personages om door een luchtsluis naar buiten te gaan en komt terug nadat hij iets vreselijks heeft gezien. We zien het niet! Tja dit was ook het probleem van de film. Er gebeurd te weinig en dan twee uur naar onhandige dialoog en religieus gepreek in combinatie met het gebrek aan budget en een niet verrassend einde, te kijken, is niet erg meeslepend!