• 8.900.328 stemmen

Met onder meer: Lucy Hale, Austin Stowell en Corbin Bernsen

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Releasedatum: 27 januari 2022

Plot The Hating Game

"He's the one she loves to hate."

De ambitieuze Lucy Hutton neemt het op tegen haar koude, efficiënte tegenpool Joshua Templeton voor een grote promotie bij uitgeverij Bexley & Gamin. Terwijl ze gevangen zit in een gedeeld kantoor, begint Lucy aan een meedogenloos spel van een-op-een tegen Josh, een rivaliteit die steeds ingewikkelder wordt door haar toenemende aantrekkingskracht tot hem nadat een onschuldig liftritje NSFW wordt. Is het liefde of gewoon een spel in hun nooit eindigende jacht naar de topbaan?

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 13 januari 2022 in de bioscoop (Paradiso Entertainment)

avatar van BBarbie

BBarbie

Voorspelbare film over twee rivaliserende collega’s, die op kantoor dezelfde kamer delen en (uiteraard) verliefd worden op elkaar. Braaf niemendalletje, rijkelijk gevuld met clichés.

avatar van JessicaD

JessicaD

Wanneer je zin hebt om een avondje lekker te zwijmelen en met je filmbuddy te bespreken wat de personages wel of niet goed doen, dan is The Hating Game een goede match voor jou. Wij hebben in elk geval genoten van deze film. De chemie tussen beide hoofdrolspelers is goed. Het verhaal is vermakelijk en heeft genoeg spanning. Ga ik de film duizend keer opnieuw kijken? Nee, dat denk ik niet. Maar wanneer je van volwassen romcoms houdt, dan is deze zeker ook één om te kijken.

avatar van schumacher

schumacher

Voorspelbaar ja, maar wel heel leuk om naar te kijken, keek lekker weg en de acteurs deden het ook goed.

avatar van soom

soom

Lucy Hale is schattig als altijd, Austin Stowell is wel leuk.

Het ding met romcoms uit Nederland, is dat het er mega veel zijn en dat ze ook allemaal hetzelfde pad bewandelen, zo'n beetje. Ergens een kleine verandering, iets wat boven het maaiveld uitsteekt, zou fijn zijn. Want om de een of andere reden lukt het de mensen uit Amerika en de rest van deze wereldbol wél, om steeds met net wat anders te komen. Dat vind ik, in elk geval.

Want dit is wel aardig bedacht verder, met een paar leuke momenten.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Meh... De cast doet het niet eens zo slecht maar het is allemaal veel te braaf en mist enige vorm van originaliteit. Been there, done that... too many times! Een niemendalletje die beslist niet zal blijven hangen.

avatar van Mickey b

Mickey b

Lucy Hale kende ik niet, maar is wel cute in deze romcom. Is geen topper in zijn genre. Komt allemaal wat emotieloos over, ondanks het ‘love-hate’-topic. Niveau Hallmark maar wel iets beter gefilmd, Grafisch Hollywood waardig. Zal verhaal wel snel vergeten. Maar toch wel genoten van dit ‘stationsromannetje’. Leuk weekvertier. Mede door voor mij onbekende acteurs is 3* mijn max (neigde naar 2,5…). En weet dat ik een goede romcom kan appreciëren. Maar deze is het net niet. Leuk zonder meer…

avatar van Zwaagje

Zwaagje

Alles wat je verwacht in dit genre. Zeker voorspelbaar, maar ik heb slechtere gezien in dit genre. Ik heb me wel vermaakt.

avatar van Man of Steel

Man of Steel

Tegenvallende Film. Een romcom kan superleuk zijn. Dat was deze niet. Vol cliches en voorspelbaarhei en een enkele leuke scene. Het was een beetje een rommeltje en leek goedkoop gemaakt. Nooit eens een mooie setting. Acteren was theatraal en over de top. Een keer kijken en niet weer.

avatar van Brabants

Brabants

• 1966 stemmen

The Hating Game is een heerlijke genrefilm met weinig verrassingen. Wel netjes gefilmd en prima acteerwerk en lekker sfeertje.