• 9.379.662 stemmen

Show Me What You Got (2019)

Drama / Romantiek | 101 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Italië

Geregisseerd door: Svetlana Cvetko

Met onder meer: Cristina Rambaldi, Mattia Minasi en Neyssan Falahi

Gesproken taal: Engels, Frans, Italiaans en Perzisch

Plot Show Me What You Got

Marcello, de verwende zoon van een Italiaanse tv-ster, is altijd op zoek naar nieuwe emoties. In Los Angeles ontmoet hij bij toeval de sombere Nassim, een oud-surfer die nu werkzaam is als persoonlijke trainer en onder druk wordt gezet door zijn vader om zijn leven in Iran voort te zetten. Ze sluiten vriendschap en leren later Christine kennen. Overdag werkt de Italiaanse als serveerster, 's nachts als artieste en fotografe. Tussen het drietal ontstaat er al snel een onconventionele liefde die in een verhitte passie verandert. Het delicate evenwicht van hun relatie wordt in gevaar gebracht wanneer één van hen terug moet keren naar Italië.

Christine di Carlo

Nassim Jafari

Marcello Minasi

Sofie Jafari (Nassim's Mother)

Riccardo Minasi (Marcello's Father)

Claudia Minasi (Marcello's Mother)

Woman in Marcello's Hotel Room

Narrator (stemrol)

avatar van BBarbie

BBarbie

Aangename romantische film over een niet alledaagse driehoeksverhouding, die in stand gehouden wordt door wederzijds respect, onvoorwaardelijke vriendschap en liefde. Een verademing in een tijd van narcisme, hufterig gedrag en toenemend geweld. Er gebeurt weliswaar niet zo veel, maar ik heb me toch uitstekend vermaakt. Prima.

avatar van LITTLEHOLLYWOOD

LITTLEHOLLYWOOD

Door de chemie tussen de drie hoofdrolspelers wordt deze romantische film heerlijk om naar te kijken! De film werd gedraaid in de twee mooiste kleuren van de cinema: zwart en wit! Een aanrader tussen al de hedendaagse films vol geweld en special effects.

avatar van Ludo666

Ludo666

Zeer aangename film, echt de moeite waard, en Cristina Rambaldi is ook bloedmooi hè.