Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Amazon Prime
Bekijk via Google Play
Bekijk via iTunes
Plot Two Night Stand
"Before love. After sex."
Na een uiterst betreurenswaardige onenightstand worden Alec en Megan wakker en ontdekken ze dat ze zijn ingesneeuwd door een sneeuwstorm die heel Manhattan in zijn greep heeft. Opgesloten in het kleine appartement worden de twee gedwongen elkaar beter te leren kennen dan ze aanvankelijk verwacht hadden.
Megan
Chris
Becca
Rick Raines
Daisy
Customer Service Agent (stemrol)

dvdcrusher
Het moet geleden zijn van Pretty Woman en enkele Cameron Diaz films dat ik nog zo genoten heb van een romantische komedie. De situaties zijn perfect herkenbaar en inleefbaar, de zwakheden en irritante eigenschappen van de personages worden mooi geetaleerd. Er is ook duidelijk een chemie tussen de personages. Teller doet het zeker niet slecht maar het is vooral Tipton die de show steelt en een lekkere verschijning is, voor mij een nieuwe ontdekking. Benieuwd wat deze actrice nog in petto heeft. Toffe film. 4 sterren

Ste*
- 1935 berichten
Mja, het valt wel uit te kijken, maar echt speciaal was het niet. Heb niet gelachen ofzo en was ook nooit echt geraakt op wat voor manier dan ook. Het was ook geregeld wat irritant en nergens iets nieuws onder de zon. Echt een tussendoortje waar niet zoveel woorden aan vuil te maken zijn.

Dennissssss
Ik wilde niet dat ie afgelopen was! Echt een leuke film!
Onbegrijpelijk gemiddelde....

coumi
Best aardig, groots wordt het nergens. Is ook niet de bedoeling van de makers, de doelgroep(begin twintig schat ik), krijgt wat men verwacht bij deze dertien in een dozijn film.
Nog enigszins realistisch volwassen ook qua dialogen, setting en casting(dit zijn nou niet bepaald Richard Gere en Julia Roberts in de hoofdrollen). De love story had ik meer problemen mee. Geloof niet zo dat deze twee mensen voor elkaar zouden vallen in het echte leven.
Tipton doet het goed en is een schatje, verdient meer kansen in de toekomst. Kansen die Teller sowieso gaat krijgen, want die knaap duikt de laatste tijd wel vaak op in films. In deze rol is hij, ondanks dat hij zich verbaal staande houdt, toch wat misplaatst. Van deze quasi romantische held zullen de dames geen hartkloppingen krijgen. De dialoog waarmee hij aan het eind zijn lief veroverd sprankelt nergens en ik geloofde er geen snars van.

Decec
Een goede komedie/romantiek film....
Goed verhaal...
Goed acteerwerk...
Bekende acteur Miles Teller speelt goed...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Prima achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...

sasschef
Ik was heel erg verrast door het goeie acteren, heerlijke feelgood movie, met ook lekkere muziek.

Tup&Joep
Ik ben normaal niet van de romantische comedies, maar deze was leuker dan verwacht. Duurde ook niet te lang. En Analeigh Tipton mag er ook wel wezen.

nijkerkbert
Onverwacht leuke romcom. Met de sterke dialogen, een heerlijke soundtrack en natuurlijk Analeigh Tipton heb ik me een krap anderhalf uur prima vermaakt. 3,5 ☆

Roger Thornhill
Tja, natuurlijk geldt voor elke romkom dat je de twee hoofdrolspelers sympathiek moet vinden omdat je anders de film beter links kunt laten liggen, maar voor Two night stand geldt dat in wel héél sterke mate omdat ze 90% van de tijd solo dan wel duo in beeld zijn. Met Analeigh Tipton heb ik niet veel (hoewel ze uitstkend speelde in Crazy stupid love) maar die doet het hier prima, en Miles Teller vond ik altijd een beetje een jongetje maar ben ik wel met andere ogen gaan bekijken sinds Whiplash. En zo heb ik me met deze film best goed vermaakt, hoewel het me wel stoorde dat bijna elke zin van Tipton een zorgvuldig geformuleerde one-liner is of op z'n minst een geestige omschrijving bevat, waardoor ik er te vaak aan herinnerd werd dat dit spontane duo niet op elkaar reageerde maar op een script waar schrijvers op hebben zitten zweten om toch maar zo leuk mogelijk uit de hoek te kunnen komen. Dat doet mijn waardering uiteindelijk geen goed. Leuker tijdens het kijken dan achteraf.

des1
Miles Teller (ook in Whiplash), voor mij een acteur I could not care less.

ILDIB
Tikkie braaf maar wel heel prettig qua sfeer en acteren. Niet zo zoetsappig als veel andere romcoms gelukkig..

john mcclane 2
Wat natuurlijk super belangrijk is in deze ( dit soort ) film ,is de chemie tussen de twee hoofdrolspelers .
En die is spetterend .kwam erg overtuigend over.
Gekke is dat ik een aversie heb tegen de meeste rom coms .
Maar als het werkt , en helemaal betreft de twee love interest dan komen ze er voor mij mee weg ,ook al is het einde ontiegelijk cheesy.
En kijkt het heerlijk weg , en de korte speelduur werkt dan ook mee .
Toch wel een 3

Sergio Leone
Matig.
Hoofdrolspelers Miles Teller en Analeigh Tipton zouden de dragende krachten moeten zijn, maar kunnen dat niet waarmaken: ze brengen te weinig kwaliteit maar ook qua onderlinge chemie vind ik het toch eerder vervelend. De film probeert een tikje 'schattig' te zijn, maar slaagt daar eigenlijk niet in. Gelukkig is men zo slim geweest om de speelduur onder het anderhalf uur te houden. Dat zorgt toch nog voor enige compactheid.
2,5

robertinho
Aardig filmpje voor tussendoor, lekker kort. Bij vlagen wel leuk spel van Aubrey Plaza en John Cusack.

Passiebloempje
Wauw, ik had niet verwacht er ooit nog een te zien; een romantische comedy op niveau.
Toppertje! (Voor een romrom dan.)

'Love Story'-acteur Ryan O'Neal overleden, Angus T. Jones uit 'Two and a Half Men' onherkenbaar in nieuwe serie met Charlie Sheen | MovieMeter Recap

Netflix-kijktip: Heftige Spaanse oorlogsfilm 'La Trinchera Infinita'

De tien best beoordeelde films van de jarige John Malkovich (70)

Dit is de reden dat Heath Ledger als The Joker steeds aan zijn lippen bleef likken

Me and Earl and the Dying Girl

Spijt!
Drama, 2013

The Longest Ride
Romantiek / Drama, 2015
new york cityseksoudjaarsavondone-night standsnowstormrelatiemanhattan, new york cityoverflowing toilet online datingkerstmis
Realtimes | Publishing Network
Social media