• 9.373.864 stemmen

Geregisseerd door: Mark Waters

Met onder meer: Addison Rae, Tanner Buchanan en Madison Pettis

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot He's All That

"It's his turn for a makeover."

Nieuwe interpretatie van de originele tienerfilm 'She’s All That' uit 1999. Influencer Padgett Sawyer (Addison Rae) neemt de uitdaging aan om de antisociale Cameron Kweller (Tanner Buchanan) tot koning van het eindejaarsbal te kronen. Het wordt allemaal wat gecompliceerder wanneer ze gevoelens voor hem begint te ontwikkelen...

avatar van Riinyosa81

Riinyosa81

Mijn verwachtingen voor deze soort van remake waren erg laag maar binnen dit subgenre heb ik veel slechtere films gezien.

Hoofdrolspeelster en Tik Tok sensatie Addison Rae doet het niet onaardig maar ontstaat de middelmaat ook weer niet echt. Buchanan lijkt meer op zijn plaats in een prent die vooral heel erg braaf oogt. Waar het origineel mensen van vlees en bloed wist neer te zetten (roken, drinken en vloeken), zien we alleen beperkt alcoholgebruik. Het is op deze manier wel heel erg zoetsappig allemaal.

He's all That vermaakt enigszins en alhoewel het nergens verveeld, resteert achteraf wel het gevoel dat de makers meer met het bronmateriaal hadden mogen doen. Voor de liefhebbers van het origineel is het leuk dat twee originele castleden hun opwachting maken in deze bakvissenfilm.

avatar van amenmalek

amenmalek

Toch vermakelijk en herkenbaar. Het maakbare en oppervlakkige van de social media-wereld komt goed in beeld. Het was allemaal wat braafjes en Disney-achtig, maar de hoofdrolspelers doen het leuk. Tanner doet het leuk als de gekwelde artiest met zijn "ik heb schijt en doe mijn eigen ding"-vibe. Addison is gewoon een heel knap kind om te zien (toch leuk als dat je vriendinnetje was op school vroeger) en zij doet het toch toch allemaal ook heel aardig. Leukste rollen: moeder, de beste vriendin Nisha, Brin en deze:

Wat ik persoonlijk wel erg leuk vond was om Matthew Lillard te zien als directeur van de highschool. Die ken ik uit mijn eigen jeugd van Scream en Hackers. Hoe hij de eindshow van King en Queen aan elkaar praat vond ik erg geslaagd en grappig.

Maar conclusie: gooi wat knappe kinderen bij elkaar, gooi er glitter en glamour in, social media van nu, het aloude populaire-zijn op school, een lesbische liefde, een altochick die verder geen rol speelt (einde) en verder alle standaardelementen van een highschoolmovie, maar dan zonder alcohol, écht geweld, schelden en ander groftaalgebruik en het wordt toch echt gewoon een middenmaatje met een hoop clichés. Prima voor een middagje film kijken. Geen hoogvlieger, wel een voldoende.

avatar van BBarbie

BBarbie

In vergelijking met het origineel –She's All That (1999)– zijn de rollen omgedraaid. Het levert net als toen een gedachteloos, maar vermakelijk tussendoortje op. Leuk dat Rachael Leigh Cook en Matthew Willard uit de oorspronkelijke film weer zijn opgetrommeld.

avatar van LiaKna

LiaKna

Een film die ik niet nog eens een keer ga kijken. het is de moeite waard om hem een keer te kijken.

Bekijk hier mijn volledige beoordeling: review he’s all that

avatar van Shadowed

Shadowed

Te behappen.

Wat wellicht nog niet iedereen weet is dat Addison Rae een daadwerkelijke influencer is en daarom enige voeling heeft met haar personage. Alleen afkomstig van het platform TikTok. Ik ben er zelf ook geen fan van, maar om daarom meteen de film te grond in te stemmen vind ik op z'n beurt ook erg suf (niet op MovieMeter, wel op Amerikaanse platformen). Ik beoordeel het daarom op mijn eigen manier.

He's All That is erg duidelijk afkomstig van een regisseur die dit soort films eerder heeft gemaakt (ik neem aan dat iedereen Mean Girls nog kent, door dezelfde maker). Dat hij 17 jaar later nog steeds dit soort films maakt is wellicht dubieus maar het maakt ook duidelijk dat er iemand achter het roer staat die in staat is om professionele films af te leveren. He's All That is zonder meer professioneel, maar ietwat losjes in elkaar gestoken en alles behalve origineel.

Het acteerwerk is aardig te noemen maar het schuwt de ongemakkelijkere momenten niet echt. Rae is een poppetje om naar te kijken, maar ontstijgt zeker geen middelmaat. Buchanan vond ik wat beter, past heel goed in dit soort films. De overige leden heb je wellicht ergens wel op het internet voorbij zien komen of in een Disney-film zien spelen, maar indrukwekkend waren ze niet dus die namen hoef je niet te onthouden.

Visueel erg zonnig met veel felle flares, maar het is niet de visuele kwaliteit van de film die het kijkbaar houdt, dat is toch echt de uiteindelijke chemie tussen Rae en Buchanan en daar kon ik prima naar kijken. Het is een erg onschuldige vorm van filmmaken die gelukkig ook de internetwereld durft te bekritiseren in een project waar dezelfde soort mensen aan meedoen. Geeft de film net dat extra laagje.

Verder jammer dat de film ondanks de betrekking van de mediawereld niet echt vernieuwend aanvoelt maar eerder als een film die je al meerdere keren voorbij hebt zien komen. Het is een nogal onwerkelijke film geworden, maar wellicht dat Amerikaanse scholen met influencers daarin er echt zo uitzien als in deze film. I'll never know. He's All That is een vermakelijk onzinfilmpje geworden die wat creativiteit en vernieuwing mist om de middelmaat te ontstijgen.

avatar van Seifer

Seifer

Wat een troep weer. Dat hier een markt voor is...

avatar van Timk

Timk

Pffff wat een zit, ben meestal wel in voor dit soort filmpjes maar deze was niet heel goed. Wat ik dan nog wel leuk vond was om Matthew Lillard te zien.