• 9.374.006 stemmen

Met onder meer: Bartosz Bielenia, Magdalena Popławska en Malgorzata Hajewska

Gesproken taal: Pools

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Prime Time

Oudejaarsavond, 1999. De 20-jarige Sebastian loopt met een pistool een tv-studio binnen en gijzelt een bekende tv-presentator en een bewaker. Via een live-uitzending wil hij een belangrijke mededeling maken, maar een onzekere politiemacht en een egoïstische netwerkvoorzitter gooien roet in het eten. Naarmate de nacht vordert, scheppen Sebastian en de gijzelaars op onverwachte wijze een band. Ondertussen proberen mensen buiten de tv-studio de orde te herstellen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ochroniarz Grzegorz

frans123

Pruimen tijd??

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Waar komen al die Poolse "pareltjes" op Netflix, plots vandaag?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11906 berichten

Ai, dit was niet best. Ik heb een paar leuke Poolse films gezien dus als filmland heb ik daar helemaal niks op tegen. Het onderwerp leek me ook interessant. Jammer dat er heel weinig gebeurt en dat wát er gebeurt vaak onlogisch is. En het ergste: het waarom van de gijzeling wordt helemaal niet bekend gemaakt. Het zal vast een goed onderbouwde regiekeuze zijn, maar het hielp mij niet om aandacht voor het verhaal te krijgen. Fikse tegenvaller dit, erg jammer.