• 9.369.485 stemmen

Catch the Fair One (2021)

Misdaad / Thriller | 85 minuten

Genre: Misdaad / Thriller

Geregisseerd door: Josef Wladyka

Met onder meer: Kali Reis, Daniel Henshall en Tiffany Chu

Plot Catch the Fair One

"The predators are her prey."

De indiaanse Kaylee is een voormalige bokser. Wanneer haar zus verdwijnt start ze een zoektocht die haar naar de onderwereld van de mensenhandel leidt. Met risico op eigen leven werkt ze zich omhoog in de hiërarchie in de hoop de confrontatie aan te gaan met de verantwoordelijken.

avatar van schumacher

schumacher

Er zit wel ietske in maar helemaal niet voldoende voor mij, wat saai ook zeker int begin.

Derna ist wel wat beter maar hoogstaand is het allemaal niet.

avatar van stinissen

schumacher schreef:

Derna ist wel wat beter maar hoogstaand is het allemaal niet.

Om van het vreselijke einde maar te zwijgen..

avatar van XanderJ

XanderJ

Goed acteerwerk, lekker sfeertje.

maar....

De start had wel wat vlotter gemogen, even doorbijten dus

avatar van BBarbie

BBarbie

Rauwe actiefilm over een voormalige vrouwelijke bokser, die in de wereld van de mensenhandelaren onvervaard op zoek gaat naar haar jongere zuster. Het gaat vooral om de actiescènes, want erg subtiel is het allemaal niet.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik zat ee eigenlijk best lekker in maar op een gegeven moment lijken ze geen budget meer te hebben en stoppen ze er maar gewoon mee. Met een beter einde hadden ze goed kunnen scoren, nu kom ik niet verder dan 3 sterren.