• 9.373.540 stemmen

Sharks of the Corn (2021)

Horror | 90 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Tim Ritter

Met onder meer: Shannon Stockin, Ford Windstar en Steven Guynn

Plot Sharks of the Corn

"You're gonna get stalked!"

In Druid Hills gebeuren vreemde dingen. In maisvelden worden dode mensen aangetroffen, die volgens ooggetuigen ten prooi gevallen zijn aan witte haaien. Ondertussen wordt seriemoordenaar Teddy Bo Lucas gearresteerd voor meerdere moorden. Hij gebruikte haaientanden om zijn slachtoffers mee om te leggen. Politiecheffin Vera Scheider is op zoek naar haar vermiste tweelingzus en denkt dat zij misschien een van Teddy's slachtoffers is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van perceived

perceived

'Steven Kang's'

Grappig ook dat het een nieuwe film van Tim Ritter betreft.

avatar van Vascago

Vascago

Dit lijkt me echt geweldig slecht. De poster is iig fantastisch!

avatar van Vascago

Vascago

Oke, dit was dus echt de slechtste film die ik ooit gezien heb. Niet over the top, lamlendig verhaal en nog veel slechter acteerwerk. Normaal ook niet belangrijk maar dan moet het wel leuk gebracht worden. Nu viel ik in slaap want er gebeurde helemaal niets.

De poster is vele malen mooier dan de film.

avatar van ZAP!

ZAP!

Nog wat ideeën voor deze franchise: Sharkoween, The Sharkomen, Sharkday the 13th, The Last Shark on the Left, American Sharko, The Sharkning, A Sharkmare on Elm Street, Sharkraiser, Night of the Living Shark, Sharkula, I Walked with a Sharkie, The Excorshark, 28 Sharks Later, The Texshark Chainsaw Massacre.

avatar van Shadowed

Shadowed

Eigenlijk verdient deze film geen enkel goed woord vanuit mijn kant (en dat krijgt het ook niet), want het was werkelijk rampzalig te noemen. Ik heb films gezien binnen dit kader die alle logica overboord gooien en als een tang op een varken slaan, en ik heb films gezien binnen dit kader die afgrijselijke CGI gebruiken. Deze film veegt beiden echter van de kaart.

In slechtheid dan, want deze film gebruikt namelijk een haaienpop om de cast op te laten peuzelen, en dit maakt niet bepaald een goede indruk. Of het nu grappig of luchtig bedoeld is of niet, het ziet er niet uit en het is simpelweg luie cinema. Dit kan ik zelf namelijk ook gewoon maken, en dan maakt het feit dat de boel self-aware is niet veel verschil meer in het eindresultaat.

Het acteerwerk is om te janken de film lijkt op een afstudeerproject, maar dan van de middelbare school. Geen enkel personage is maar een beetje interessant te noemen en de regie is werkelijk zo lui dat je uiteindelijk stress krijgt van de irritatie en wanhoop. Een politiebureau zo bijvoorbeeld wordt ingericht door een aantal posters van overleden moordenaars aan de muur op te hangen, het zegt onder andere wat over het bedenkelijke niveau van deze film.

De film is ook moeilijk behapbaar vanwege de enorm goedkope aard van het resultaat. Deze film probeert tussendoor wat grapjes te maken en verwijzingen te leggen naar filmklassiekers, maar met enkel poppenkast spelen en goedkope grapjes maken krijg je me niet mee. De humor is ook van nogal bedenkelijk niveau, want het komt (wederom) in de vorm van regie die ik zo na zou kunnen doen.

Laat het allemaal eindigen met een finale die de film als geheel omver blaast en er een vaag schouwspel van maakt waarbij monsters enkel bestaan uit een persoon met een maskertje. Deze uiterst simpele film die godsgruwelijk lang duurt voor zijn inhoud is een trauma om doorheen te komen. Nergens grappig, leuk of indrukwekkend. Enkel vervelend, achterlijk en traag. Dit is nu cinema waarvan ik hoop dat het enkel bij deze film blijft.