• 9.372.548 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Chad Faust

Met onder meer: Bella Thorne, Mickey Rourke en Chad Faust

Plot Girl

Een jonge vrouw is grotendeels opgegroeid zonder vader. Hij mishandelde haar moeder waarna hij het gezin in de steek liet. Tien jaar later ontvangt het gezin van hem een brief waarin hij zijn ex met de dood bedreigt. Dochterlief zweert wraak voor het onrecht dat hij hen heeft aangedaan en trekt naar zijn woonplaats. Daar aangekomen blijkt iemand haar voor te zijn geweest.

avatar van schumacher

schumacher

Snertfilm, dat zie je al in de eerste minuten.

avatar van Noodless

Noodless

Een 13 in dozijn filmpje dat toch voldoende weet te vermaken door weliswaar een simpel gegeven dat op een aparte manier naar de kijker wordt gebracht. Vrij droog, koel weergegeven gezien de locatie en de personages. Daarbij Bella Thorne en Mickey Rourke die de aandacht weten vast te houden. 6/10

avatar van rtopma

rtopma

leuke film,heb me prima vermaakt

Waku

Best aardige Hillbilly misdaad film.

Maar ook klein beetje gezinsdrama.

" Girl" kijkt lekker weg.

Mickey Rourke ( in deze rol dubieuze sheriff ) is nooit moeders mooiste geweest maar man man man wat ziet zijn gezicht er uit tegenwoordig. Zou niet misstaan in een puike horror film. En daar hoeft de acteur zich niet eens voor te schminken......

3*/3.5*

avatar van Frankie Boy

Frankie Boy

Wel een aardige film en sluit me aan bij de recensie van Waku. Mickey Rourke ziet er afschrikwekkend uit. Mijn god wat een mismaakte griezel kop. Die heeft een kop waar alleen een moeder van kan houden.

avatar van filmkul

filmkul

Matige thriller. Het verhaal is eenvoudig maar Faust probeert met wat kleine twists er iets verrassends van te maken maar slaagt daar helaas niet in. De film is wat traag en bevat weinig echte spanning voor een thriller. Daarnaast weet Thorne ook niet echt te overtuigen en kan de film niet dragen. Bijrollen passen beter bij haar. De sfeer en settings zijn verder in orde. Op alle vlakken niet overtuigend. 2.0

avatar van stinissen

Erg matig en ik snap niet wat ze in die chick zien.

avatar van justin2005

justin2005

Vond het wel een leuke film om gezien te hebben. Niet overdreven spannend, maar ook zeker niet saai.

6,5/10

avatar van Pete Del Fina

Pete Del Fina

schumacher schreef:

Snertfilm, dat zie je al in de eerste minuten.

Die typische Zuidelijk Amerikaanse onbetrouwbare personages.... Geen normaal dialoog mee te voeren. Vond het geweldig gedaan. Heb me prima vermaakt.

avatar van Pete Del Fina

Pete Del Fina

Geweldig genoten. Vertrouwde niemand maar dan ook niemand in deze film op Girl na dan. Obscure, dubieuze characters..prima neergezet. Ik ben opgegroeid in Den Haag en als ik iets kocht (Puch bv) in een 2e handswinkel vertrouwde ik de verkoper voor geen meter. Kreeg hetzelfde gevoel bij deze film. Top.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Waku schreef:

Best aardige Hillbilly misdaad film.

Maar ook klein beetje gezinsdrama.

" Girl" kijkt lekker weg.

3*/3.5*

Nou ik weet niet hoe oud je bent !? Maar Rourke was in de jaren 80 zeker moeders mooiste , sterker nog hij was een sex symbool . En speelde zelfs in erotische drama’s. Waar de bios stoelen niet droog bleven

Nine 1/2 Weeks (Film, 1986)

john mcclane 2 schreef:

Nine 1/2 Weeks (Film, 1986)

Dat kwam toch echt door Kim Basinger