• 9.373.180 stemmen

Geregisseerd door: James Fox

Met onder meer: Peter Coyote

Gesproken taal: Engels, Mandarijn en Portugees

Plot The Phenomenon

Na de onthulling in de NY Times van het geheime UFO-programma van het Pentagon toont deze documentaire het meest geloofwaardige en nauwkeurige onderzoek naar het mysterie van het fenomeen van ongeïdentificeerde vliegende objecten. Via nooit eerder getoonde beelden en getuigenissen van hooggeplaatste ambtenaren, militairen, NASA-astronauten en ooggetuigen probeert de film een bewijs te leveren dat de mensheid niet alleen is in het universum.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van MaartenVerg

MaartenVerg

Informatief en goed onderbouwd.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Niet zo bijzonder , had er meer van verwacht .

Ik vond deze net Iers beter : Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers (2018)

Wat ik vooral heel erg opmerkelijk vind is dat er dus allemaal vage foto’s zijn , in de jaren 50 o.a gemaakt , maar die zijn gezien de foto technologie van die tijd erg beroerd .

Kan ook een steentje voor de lens zijn met een touwtje .

Terwijl nu in deze tijd , waarin bijna de gehele wereld bevolking een full-HD camera 24/7 op zak heeft en opeens is het een stuk lastiger om een foto te maken .

Ik geloof heilig in buitenaards leven , daar heb ik deze docu niet voor nodig .maar dat terzijde .

avatar van notoirefilmhater

notoirefilmhater

Interessant docu, vooral in hoeverre hooggeplaatsten (zoals oud-presidenten van de VS) uitspraken doen over UFO's en buitenaards leven of er zelf naar zoeken.

Wat mij wel irriteert is het gebrek aan hard modern bewijs (hopelijk komt dat in de toekomst nog). De film lijkt teveel te leunen op anekdotes, en hoe geloofwaardig die ook vertelt worden, zegt het mij niet zoveel.

avatar van Mr Grey

Mr Grey

Als je diverse Ufo docus gezien hebt valt deze wat tegen. Het is de 1 na de andere vlot behandelde ufo melding vanaf de 50's. Inhoudelijk weinig te bieden. Voor meer inhoud en bewijzen zou je beter Steven Greer docus kunnen bekijken bv Unacknowledged en Close Encounters of the fith kind.

Er zijn echt betere beelden maar niet in deze docu helaas. Bijzonder is wel dat men hier beter laat zien dat er nu de disclosure aan de gang is op de mainstream nieuws zenders. Openbaarheid van Ufo's (voor een deel althans) Vergeet niet dat AL deze info van alle docus al jaaaaren te zien is in docu's en tv zenders History, destijds dicovery enz, behalve het mainstream nieuws. Vandaar dat veel mensen veel info gewoonweg niet weten. In Unacknowledged is goed te zien hoe geheim alien contact en technologie is. Hou er altijd rekening mee dat de belangen (bv geld) die wereldleiders en CEO's vd machtigste bedrijven altijd prioriteit zijn waardoor er inmiddels uitgevonden technieken als anti gravity en de oplossing van vervangende energie achter gehouden worden.

avatar van flebbie

flebbie

De laatste 15 minuten zijn echt schokkend. De interviews met de kinderen in 1994 en nu als ze volwassen zijn deden me van mijn stoel vallen. Het komt zeer authentiek over. Ze hebben gewoon iets gezien, dat staat vast.