• 9.375.568 stemmen

Gekijôban Poketto Monsutâ Serebyi Toki o Koeta Deai (2001)

Animatie / Avontuur | 99 minuten (Japanse versie) / 75 minuten (Amerikaanse versie)

Genre: Animatie / Avontuur

Speelduur: 99 minuten (Japanse versie) / 75 minuten (Amerikaanse versie)

Alternatieve titels: Pokémon 4Ever - Celebi, Voice of the Forest / Pokémon 4Ever - Celebi, a Timeless Encounter

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kunihiko Yuyama

Met onder meer: Rica Matsumoto, Mayumi Iizuka en Yuji Ueda

Gesproken taal: Japans

Releasedatum: 3 juli 2003

Plot Gekijôban Poketto Monsutâ Serebyi Toki o Koeta Deai

"Best friends. Better heroes."

Samen met de nieuwe Pokémon Celebi reist Vicious, de toekomstige afstammeling van het Team Rocket, naar het verleden om de boel eens flink op stelten te zetten. Samen met zijn trouwe vriendje Pikachu moet de dappere Ash proberen om de gemene Vicious te stoppen en de wereld te redden.

Satoshi (stemrol)

Pikachu (stemrol)

Dr. Okido / Iwark / Narrator (stemrol)

Kasumi (stemrol)

Takeshi (stemrol)

Kenji (stemrol)

Musashi (stemrol)

Kojiro / Crobat (stemrol)

Nyarth (stemrol)

Yukinari (stemrol)

moviefreak#1

Tenminste wat minder flauw als pokemon 3 maar nog steeds alles behalve hoogstaand.

avatar van Godfather

Godfather

Nee he!?!?

Ik hoopte dat hij alleen in japan zou uitkomen,want daar was ie er vorig jaar al maar helaas.

avatar van magnolia_

magnolia_

ow jee, die moet ik gewoon gaan zien

NOT !

avatar van empirekees

empirekees

O nee, wanneer houden ze eens met die pokemon!

avatar van SilverGun

SilverGun

Het is inderdaad jammer dat deze franchise zo ontzettend wordt uitgemolken. De GameBoy spellen (waar het allemaal mee begon) zijn namelijk wél hoogstaand.

avatar van Hemdale

Hemdale

POKEMON RULES!

avatar van Nick Kang

Nick Kang

Weer zo'n raar idee dat komt uit het land van de rijzende zon. Pokemon. Hartstikke leuk vroeger met die kaartjes enzo, maar we zijn ondertussen al 6 jaar verder. Ik vind dat ze net als bij jackass het bij de serie moeten en niet onwijze films zitten maken die toch meteen in de budget-bak komen te liggen. Japanners maken ook altijd briljante spellen die alleen daar uitkomen om één of andere reden, maar pokémon is hier niet om aan te slepen. Raar. Ik was fan maar ik begin het nou toch wel een beetje zat te worden dat gedoe. 1 ster.

moviefreak#1

Ja mensuh en dan deze week allemaal naar de videotheek om deze film te bekijken (de flop 100 is nog niet gepokemoniseerd )

avatar van SSeagal

Kai

probleem heb ik ook

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

leuk voor kids, maar team rocket heeft stomme stemmen

avatar van Beejeej

Beejeej

wat een onzin zeg dat pokemon...

avatar van PinoPowerdrift

PinoPowerdrift

Op zich een mooie heldere film en de kinderen zijn er verzot op, jammer dat de stemmen heel anders zijn dan die uit de serie

**1/2

avatar van Bas17

Bas17

stem niet te laag gewoon omdat het pokemon is, stem met je hersens nadat je de film gezien hebt, ik heb de film gezien, ik geef hem 1 ster

avatar van Jonkman

Jonkman

Vroeger hield ik hiervan, dus kijk ik vanuit vroeger. 4****

avatar van film_kaza

film_kaza

dat ze doorgaan met deze serie. de meeste halen de bioscoop niet meer en het is ook heel weinig op tv. dan moet het wel slecht zijn.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Deze heeft mijn brooertje op band nou dit is echt zoooooooo klote. Ik haat pokemon al maar in deze film zijn er nog andere synchronisaties die ass klinkt als een wijf eigenlijk wel lachen.

Maar POKEMON waneer stoppen ze eens met die kutprogrammas en gaat die zielige klote-ash nou eens de hel in

ik kan jullie zelfs calimero aanraden

kutpokemon.

dit is beter dan pokemon zelf

avatar van Alastor

Alastor

sinterklaas schreef:

Wat bedoel je in vredesnaam?

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Och ik ben een beetje onduidelijk exuse moi.

Ik haat pokemon. En in deze film zijn er nog andere synchronisaties te horen waardoor Ass=ash klinkt als een wijf. de stemmen in deze film zijn anders dan die op jet ix

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Door deze film komt nooit meer pokemon films op bios en dvd. Schandalig vind ik het. Maar was wel een hele mooie film.

avatar van Dark-Anacondas

Dark-Anacondas

minste deel uit de saga films wel mooi gemaakt... en als de film is afgelopen zit er wel vet liedje bij van Celebi lala nog wat maar die ken ik weer niet vinden. 2.0

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Ik vind het wel een goed deel. Maar toch, waarom schrijft men het niet zondag dit, want zondag komt deze film net als deel 5 op tv bij jetix.

avatar van pietjuh

pietjuh

ben ik nu de enige 27 jarige die pokemon WEL leuk vind ???????????

avatar van tijmen

tijmen

een heel spanend verhaal grapig dat sem 40 jaar later terug in de tijd is.en dat esh bijna te laat is voor die boot omdat hij een pokemon wetstrijd speelden .als het spanende geburd zoals dat die pokemon slecht word . dan is het vol chill dat die andere pokemon komt en die maaakt het meer des levens weer helemaal schoon.en op het einde is het tog nog heel goed afgelopen en toen was iedereen gelukig en profesor oak was tog eigenlijk sem *****steren

avatar van lowhusky

lowhusky

de enige redelijke pokémon-film. Die stemmen zijn verschrikkelijk en die domme jager met dat pak ook maar deze pokémon-film had tenminste nog een verhaal. interessant verhaal ook nog. De openbaring op het einde is ook nog goed. 2 sterren

avatar van Eithne

Eithne

sinterklaas schreef:

Och ik ben een beetje onduidelijk exuse moi.

Ash is door een 'wijf' aka vrouw ingesproken

Heb hem nog niet gezien,zal eens kijken

avatar van Roowland

Roowland

Ik snap niet dat iemand deze films leuk kan vinden, maarja dat is mijn mening..