Gekijôban Poketto Monsutâ Serebyi Toki o Koeta Deai (2001)
Genre: Animatie / Avontuur
Speelduur: 99 minuten (Japanse versie) / 75 minuten (Amerikaanse versie)
Alternatieve titels: Pokémon 4Ever - Celebi, Voice of the Forest / Pokémon 4Ever - Celebi, a Timeless Encounter
Japan
Geregisseerd door: Kunihiko Yuyama
Met onder meer: Rica Matsumoto, Mayumi Iizuka en Yuji Ueda
Gesproken taal: Japans
Releasedatum: 3 juli 2003
Plot Gekijôban Poketto Monsutâ Serebyi Toki o Koeta Deai
"Best friends. Better heroes."
Samen met de nieuwe Pokémon Celebi reist Vicious, de toekomstige afstammeling van het Team Rocket, naar het verleden om de boel eens flink op stelten te zetten. Samen met zijn trouwe vriendje Pikachu moet de dappere Ash proberen om de gemene Vicious te stoppen en de wereld te redden.
Satoshi (stemrol)
Pikachu (stemrol)
Dr. Okido / Iwark / Narrator (stemrol)
Kasumi (stemrol)
Takeshi (stemrol)
Kenji (stemrol)
Musashi (stemrol)
Kojiro / Crobat (stemrol)
Nyarth (stemrol)
Yukinari (stemrol)
moviefreak#1
Tenminste wat minder flauw als pokemon 3 maar nog steeds alles behalve hoogstaand.
Godfather
Nee he!?!?
Ik hoopte dat hij alleen in japan zou uitkomen,want daar was ie er vorig jaar al maar helaas.
SilverGun
Het is inderdaad jammer dat deze franchise zo ontzettend wordt uitgemolken. De GameBoy spellen (waar het allemaal mee begon) zijn namelijk wél hoogstaand.
Nick Kang
Weer zo'n raar idee dat komt uit het land van de rijzende zon. Pokemon. Hartstikke leuk vroeger met die kaartjes enzo, maar we zijn ondertussen al 6 jaar verder. Ik vind dat ze net als bij jackass het bij de serie moeten en niet onwijze films zitten maken die toch meteen in de budget-bak komen te liggen. Japanners maken ook altijd briljante spellen die alleen daar uitkomen om één of andere reden, maar pokémon is hier niet om aan te slepen. Raar. Ik was fan maar ik begin het nou toch wel een beetje zat te worden dat gedoe. 1 ster.
moviefreak#1
Ja mensuh en dan deze week allemaal naar de videotheek om deze film te bekijken (de flop 100 is nog niet gepokemoniseerd
Ikkeuh
leuk voor kids, maar team rocket heeft stomme stemmen
PinoPowerdrift
Op zich een mooie heldere film en de kinderen zijn er verzot op, jammer dat de stemmen heel anders zijn dan die uit de serie
**1/2
Bas17
stem niet te laag gewoon omdat het pokemon is, stem met je hersens nadat je de film gezien hebt, ik heb de film gezien, ik geef hem 1 ster
film_kaza
dat ze doorgaan met deze serie. de meeste halen de bioscoop niet meer en het is ook heel weinig op tv. dan moet het wel slecht zijn.
sinterklaas
Deze heeft mijn brooertje op band nou dit is echt zoooooooo klote. Ik haat pokemon al maar in deze film zijn er nog andere synchronisaties die ass klinkt als een wijf eigenlijk wel lachen.
Maar POKEMON waneer stoppen ze eens met die kutprogrammas en gaat die zielige klote-ash nou eens de hel in
ik kan jullie zelfs calimero aanraden
kutpokemon.
Alastor

Wat bedoel je in vredesnaam?
sinterklaas
Och ik ben een beetje onduidelijk exuse moi.
Ik haat pokemon. En in deze film zijn er nog andere synchronisaties te horen waardoor Ass=ash klinkt als een wijf. de stemmen in deze film zijn anders dan die op jet ix
Chattingforum
Door deze film komt nooit meer pokemon films op bios en dvd. Schandalig vind ik het. Maar was wel een hele mooie film.
Dark-Anacondas
minste deel uit de saga films wel mooi gemaakt... en als de film is afgelopen zit er wel vet liedje bij van Celebi lala nog wat maar die ken ik weer niet vinden. 2.0
Chattingforum
Ik vind het wel een goed deel. Maar toch, waarom schrijft men het niet zondag dit, want zondag komt deze film net als deel 5 op tv bij jetix.
tijmen
een heel spanend verhaal grapig dat sem 40 jaar later terug in de tijd is.en dat esh bijna te laat is voor die boot omdat hij een pokemon wetstrijd speelden .als het spanende geburd zoals dat die pokemon slecht word . dan is het vol chill dat die andere pokemon komt en die maaakt het meer des levens weer helemaal schoon.en op het einde is het tog nog heel goed afgelopen en toen was iedereen gelukig en profesor oak was tog eigenlijk sem *****steren
lowhusky
de enige redelijke pokémon-film. Die stemmen zijn verschrikkelijk en die domme jager met dat pak ook maar deze pokémon-film had tenminste nog een verhaal. interessant verhaal ook nog. De openbaring op het einde is ook nog goed. 2 sterren
Eithne
Och ik ben een beetje onduidelijk exuse moi.
Ash is door een 'wijf' aka vrouw ingesproken
Heb hem nog niet gezien,zal eens kijken
Roowland
Ik snap niet dat iemand deze films leuk kan vinden, maarja dat is mijn mening..

Gekijôban Poketto Monsutâ Mizu no Miyako no Mamorigami Ratiasu to Ratiosu

Santa's Workshop
Animatie / Familie, 1932

Gekijôban Poketto Monsutâ Daiyamondo ando Pâru: Gen'ei no Hasha: Zoroâku
Avontuur / Animatie, 2010

Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Adobansu Jenereshon Rekku no Homonsha Deokishisu
Animatie / Avontuur, 2004

Shôjo Tsubaki: Chika Gentô Gekiga