Genre: Drama / Thriller
Met onder meer: Nia Long, Omar Epps en Stephen Bishop
Gesproken taal: Engels en Spaans
Bekijk via Netflix
Plot Fatal Affair
Ellie is een advocate. Ellie ontmoet David, een oude vriend, en besluit een drankje met hem te doen. Deze ontmoeting heeft echter desastreuze gevolgen wanneer dit escaleert in een kat-en-muisspel dat iedereen waarvan Ellie houdt in gevaar brengt.
Ellie
Janice
Dr. Beverly
Linda
UmbraVitae
Dit is echt zonde van je tijd en elke cent die hier is ingestoken... dramatisch slecht, weinig thriller. Zo'n slechte tv-film die we hier vroeger wel eens op de nationale tv zagen passeren en waar ik steeds zoiets bij had, staat er nu eigenlijk iets op...
AniSter
Tja, van dit soort films gaan er wel 14 in een dozijn, alhoewel 'David the creep' wel een extreem gevalletje is. Ik verwachtte nog iets nieuws richting het einde, een onverwachte twist, maar helaas. Het bleef bij een aaneenschakeling van domheden.
schumacher
13 in een dozijn deze film, heb ik al heel heel vaak gezien. Er was dus niks vernieuwends aan.
Toch zie ik om 1 of andere reden zo'n films graag, mss vanwege de creepy bad guy, geen idee.
En dan heb je weer die vergelijkingen vd ene is beter dan de andere.
Het is geen goeie film maar zo'n slechte nu ook weer niet, ik heb die toch met gemak uitgekeken omdat het nooit echt stilvalt bij zo'n films.
Middelmaat dus en verwacht er niet teveel van.
princesspeach
Heel cliché en voorspelbaar. er vallen wel een paar doden dus een heel happy end is het niet
Sommige scènes zagen er heel nep uit . zoals de scène dat hij wordt gestoken met een mes bij haar huis en het gevecht je ziet duidelijk dat het een lucht gevecht is waar stoten elkaar niet raken
. Ik moest hier heel hard om lachen.
En wat ik niet begreep was waarom haar man als een vreemde voelt.. dag nadat ze dat zei liep ze weer vrolijk te dansen en heeft ze seks in de douche met haar man.
Haar man vergeeft haar misstandje ook wel supersnel.
Ook wordt de obsessie niet nader uitgelegd wat interessant zou kunnen zijn. en de dochter was toch naar de film met haar date waarom kom je dan weer erna thuis om popcorn klaar te maken in de magnetron. Lijkt mij dat je dat al hebt gehad in de bios
. Maar zo kan ik nog heel lang doorgaan.
De Hoofdrolspeelster is trouwens prachtig.
2* voor de film.
bjerik76
vooral het eerste gedeelte springt het glazuur van je tanden hoe mierzoet de film begint met de acteerkunsten en het script.
Helaas word het ook niet echt beter of verassend als de spanning een beetje begint.
Er zijn dan toch betere films, en Fatal Atraction is ( en blijft) daar een van.
pluspunt is dat meneer wel een kapotte vinyl (Let op... van wel minstens 4 stukken ! ) met plakband weer aan elkaar kan plakken en de naald deze weer naadloos de hele plaat af kan spelen !
1,5 ster voor dat kunstje.
Nielojram
Och, och, wat was dit slecht...
En dat staat dan #1 in de Netflix-lijst...
Grindhouse62
- 2065 berichten
En dan heb je weer die vergelijkingen vd ene is beter dan de andere.
Middelmaat dus en verwacht er niet teveel van.
schumacher
Uhu, dat is ook mijn punt.
Ebenezer Scrooge
Wat slécht! Vreselijke b-acteurs. Gek trouwens dat je meteen kan zien of iemand een b-acteur is, ook al hebben ze nog geen woord gesproken.
Een moeder die twee koppen kleiner is dan haar tienerdochter, theoretisch mogelijk, maar het ziet er heel raar uit. En zo zitten er wel meer rare dingen in deze film. Thuiskomen van het joggen en dan in je tuin (patio in dit geval) gewoon vrolijk verder joggen haha.. wie doet dat nou? En inderdaad, ook heel vreemd, zeggen dat je in een slechte relatie zit maar dan even later sta je met je partner in de keuken op z'n Ghost's het deeg te kneden. Of een nummertje maken op het toilet van een discotheek, op de wasbak tegen de spiegel; bomvol in de discotheek maar merkwaardig genoeg komt er niemand binnengelopen.
Maar af en toe zo'n slechte film is ook wel lekker.
Leptop
Bij mij ook, maar bij mijn vrouw niet. Althans, bij haar stond iets anders op 1. Blijkbaar is Netflix selectief. Dit is trouwens de 2e top 10 in korte tijd met matige cijfers. De Netflix-massa smult er waarschijnlijk van....
frans123
Ik heb Netflix alleen voor de series..Films zijn een ramp.Begin ik niet meer aan.
Leptop
Ik doel dan met name op de Netflix filmproducties. Maar goed, de series zijn zeker interessanter vind ik ook.
Elchapo
- 1925 stemmen
Natuurlijk is fatal attraction een betere film in dit genre,maar om nou te zeggen dat deze zo slecht is.....NEE!!!! En wat nou onbekende B-acteurs,we praten hier wel over fucking Omar Epps
die schitterde in de serie DR. HOUSE.,..........3.5 stars.
armantico
Haha mensen doen net als of ze verstand hebben van films b-acteurs ?????? Daar slaan ze de plank hellemaal mis ten eerste Nia Long de prachtige hoofdrolspeelster is een hele bekende actrice in Amerika. En over Omar epps gesproken die heeft een paar aardige films op zijn. Naam staan en die had nog een bijrol in dr, House de TV serie dus doe eerst researche voor dat je iets schrijft. Maar dit was werkelijk een draak van een film het was in een woord slecht heb er geen woorden voor.
Waku
Wat een gedrocht was dit zeg.....Ik had wel een voorspelbaar verhaal verwacht. Maar wel eentje die vermakelijk is. Maar wat een lechte thriller is dit zeg. Alle cliches worden open getrokken uit hetzelfde blik. Het ergste is het vreselijke acteerwerk en de soms werkelijk stompzinnige ongeloofwaardige scenes....tot aan het eveneens belachelijke slot die je van mijlen ver ziet aankomen. 1.5*/2*
Waku
Er zijn dan toch betere films, en Fatal Atraction is ( en blijft) daar een van.
1,5 ster voor dat kunstje.

UmbraVitae
Natuurlijk is fatal attraction een betere film in dit genre
Een betere film? Beter dan een nog slechtere, dat is waar ja

Elchapo
- 1925 stemmen
UmbraVitae
Ik denk dat jij met je goede kritiek vr dit misbaksel toch wel eerder uit de toon valt dan ik met mijn 1/5. Four Brothers, eigenlijk vol goede verwachtingen ingestapt, maar geen enkele daarvan waargemaakt, als een film dan echt té weinig met me doet,is een 2/5 nog een mooie slechte score
Haha indd smaken MOETEN verschillen, zou anders mega saai zijn
schram101
Fatal Affair is één grote grap. Het wanstaltig plot met dito cast maken de korte speelduur een ellenlange zit. Het lijkt wel een project van zijn filmacademie maar ik zie dat Sullivan al 26 films op zijn naam heeft staan. Eigenlijk logisch, want ik denk niet dat hij die studie gevolgd heeft. Dreigend wordt het nergens in deze thriller die braver blijft dan een aflevering van Lassie. Al waren die nog minder voorspelbaar.
Afrader, tenzij je iemand een loer wilt draaien en rotavond wilt bezorgen.
AveMaria
In een luie bui eens bekeken op Netflix. Snap alle kritieken die deze film heeft ontvangen echter door de hoofdrolspeelster Nia Long kon ik hem uitzien en had geen spijt de film te hebben gezien. Ik geef toe dat het geen 5 sterren film is maar was voor mijn en mij vrouw te doen.
Mysterie-schrijver
Pffff weer zo’n simpel eind. Al ben ik wel blij dat het gezin het heeft overleefd!
Die LP was hilarisch inderdaad!

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Sala Samobójców. Hejter