• 9.372.303 stemmen

Alternatieve titel: A Soldier's Revenge

Geregisseerd door: Michael Feifer

Met onder meer: Neal Bledsoe, Rob Mayes en AnnaLynne McCord

Plot Soldier's Heart

"Vengeance comes at a cost"

Frank Connor is een soldaat die premiejager wordt. Hij wordt achtervolgd door verschrikkingen uit de oorlogstijd en besteedt nu zijn tijd aan whisky en voortvluchtigen. Als twee wanhopige kinderen bij hem op de stoep staan en zijn hulp inroepen om hun vermiste moeder te vinden, moet Frank zijn verleden onder ogen zien en het opnemen tegen de beruchte majoor Briggs.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van trebremmit

trebremmit

Die regisseur heeft al 56 films gemaakt.

Nou aan de trailer te zien wordt dit zijn zoveelste mislukking. Over een paar weken is deze al op blu-ray uit in de VS.

avatar van stinissen

Ongelofelijk slecht en dan ook nog 140 min.

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Er is zelfs een NL DVD release van dit knutsel westerntje

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Michael Welch en AnnaLynne McCord worden na twaalf jaar opnieuw herenigt na hun samenwerking in Day of the Dead. De film ontving een "Westy Award" voor "Best Feature Film", maar hier is ook alles mee gezegd.

Het verhaal is veel te langdradig en simpel. Deze kan per direct de kliko in.

1,5 *

avatar van frans123

frans123

Wat een gedrocht. Kinderen in een Western...pfffff

Iemand schreef hier dat de laatste 20 jaar er amper goede verhalen zijn. Helemaal mee eens.

Vriend Basto schreef terecht dat het niet om het verhaal gaat ,maar hoe een verhaal verteld wordt, acteurs, setting en alles er om heen, daar geef ik m gelijk in. Maar er zijn verhalen waarbij je spontaan aan de dunne gaat.

Neem nou deze Western...Het mist alles van een Western. Lullig drama met kinderen, pistolen , paarden en kojboj hoed , zielig wijffie..Hele zalen lopen leeg denk ik.

Heeft die man nooit The good, the bad...Once upon a time in the West, .For a few dollars more, gezien? Blijkbaar niet.