• 9.374.332 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Thailand

Geregisseerd door: Justin Lee

Met onder meer: Ed Morrone, Randy Couture en Danny Trejo

Plot Final Kill

Mickey Rome is een ouder wordende beschermingsspecialist die de stress van het werk niet meer aan kan en met pensioen wil. Zijn baas Carl Reiser heeft nog één laatste klus voor hem en stuurt hem naar Costa Rica. Daar moet hij een koppel beschermen dat acht miljoen dollar heeft gestolen van een meedogenloze criminele familie.

avatar van schumacher

schumacher

Het begin vd film is het beste, je hebt echt zoiets van dit kan hier echt goed worden.

Dienen hoofdrolspeler is echt om te gieren, paar keer kunnen lachen mee zijn leuke uitspraken en alles begon dus goed tot wanneer hem naar dat huis moest gaan bij dat koppel en dan was het de eerste minuten nog steeds goed met een paar grappige momenten maar dan opeens......... niks meer, het werd een praatsessie en met wat beelden van vorige opdrachten en het bleef maar duren en dan het einde stelde ook niet veel voor, jammer jammer.

Een gemiste kans vind ik, kunnen ze dat niveau aanhouden vd goeie beginperiode dan geef je zo'n film minstens een 3.5. Voor de 1ste helft vd film een 2.5 maar erna geen punten gescoord voor mij.

avatar van Brabants

Brabants

Final Kill is bagger van het begin tot het einde. Je kunt het beter komedie noemen dan actie dat voor zeker. Billy Zane ooit bekend van blockbusters als the Titanic is ver gezakt. Maar met de prijs voor beste acteur op het B-Movie Film Festival 2000 pas hij prima binnen dit dramatische plaatje.

avatar van Drifter

Drifter

Het begin is prima en kan nog alle kanten op al weet je na 10 minuten hoe de film zal gaan. Helaas wordt de film na 20 minuten warrig met flashbacks, vreemde acties en weinig logica. En het einde is onbevredigend.

Leuk dat ze er na de aftiteling wat bloopers ingooien maar dat scoort niet extra want ook die zijn niet goed.

avatar van Kliko_Green

Kliko_Green

Voor mij de slechte film die ik de afgelopen 3 jaar heb gezien.

avatar van jordorientje

jordorientje

Haha ik kon deze film echt waarderen. Super droog en sommige delen zo slecht geacteerd, maar dat maakte het juist leuk.

Ik vond hem serieus zo slecht nog niet. Beter dan de actiefilms die ik recent heb gezien, met bekende acteurs, maar die zwaar teleurstellend waren en een B film bleken.

En hiervan verwachtte ik juist niks, maar vond hem hilarisch droog.

avatar van Phantasm

Phantasm

Waardeloze film, er wordt meer in gepraat dan actie die je wilt zien. En dan die vervelende flashbacks ook nog.